Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#604622 Βγάλε και τον καταλύτη αδερφέ. Φλωριές είναι αυτά. Αν δεν πάει τούφα το ντουμάνι, δεν είναι αντρικό το αμάξι.

https://youtu.be/nGnbXqvG9Mo?t=64
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#604626 Παιδιά παρεξηγησατε, είμαι της φιλοσοφίας να μην βγάζω τπτ από το αμάξι,αυτό που είπα για το dpf μου το είπε ένας μηχανικός,σε ζήτηση που έκανα με τον δικό μουμηχανικό,μου είπε δ χρειάζεται να βγάλω τπτ από τη στιγμή που κινείται το αμάξι εκτός πόλης , αρκεί να το ξεκαπνιζεις λίγο καθαριστικά μέσα στα πετρέλαια καλό πετρέλαιο και σωστή συντήρηση.Δεν είπα ότι θα το βγάλω απλά δεν τόνισα ότι ξέρω την διαδικασία. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By fot
#604656
manoliossss έγραψε:
alexnoize έγραψε:Αν έχει dpf γνωρίζω ότι θα το βγάλω και θα πάω για να κάνω επαναπρογραμματισμό το εγκεφαλο , κόστος? 500 ευρώ μου είπαμε .


Ο φίλος fot πρότεινε να βρεις αμάξι που βγήκε από το εργοστάσιο χωρίς dpf..όχι να πάρεις ένα με dpf και να το αφαιρέσεις.


< >


Ακριβώς. Μου πέρασαν και εμένα σκέψεις για αφαίρεση dpf και +25 άλογα και τα σχετικά...

... αντί να διώξω το dpf ομως, έδιωξα το Panda και χρησιμοποιώ και πάλι βενζινοκίνητο για εντός πόλης.
Δεν τα ισοπεδώνω όλα σχετικά με το diesel, σε ταξίδια ήταν εξαιρετικό, οικονομία πολλη και τρελή δύναμη με τον 95αρη μουτλιτζετ, σε σημείο που έπαιζα με πολύ δυνατά αυτοκίνητα σε ανηφόρες.


< >
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#604681 Το μπάτζετ είναι μέχρι τα 6μιση χιλιάρικα,αλλά το θέλω να είναι ψηλό όπως το Nissan Qasghai, επειδή ήμουν κατά του πετρελαίου το έκανα βόλτα έκανα και το Nissan Qasghai βενζίνη βόλτα και είδα ότι το πετρέλαιο έχει πιο καλά τραβήγματα αλλά και οικονομία και είναι μέσα στο μπάτζετ μου
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#604708
alexnoize έγραψε:Το μπάτζετ είναι μέχρι τα 6μιση χιλιάρικα,αλλά το θέλω να είναι ψηλό όπως το Nissan Qasghai, επειδή ήμουν κατά του πετρελαίου το έκανα βόλτα έκανα και το Nissan Qasghai βενζίνη βόλτα και είδα ότι το πετρέλαιο έχει πιο καλά τραβήγματα αλλά και οικονομία και είναι μέσα στο μπάτζετ μου



Έχει οντως πιο καλά τραβήγματα και είναι πιο οικονομικό αλλά δες και σαν σύνολο τις ανάγκες σου.Για μέσα στην πόλη το πετρέλαιο δεν κάνει!καλως η κακώς έτσι είναι τα πράγματα.Δεν στα λέμε επειδή έχουμε αντιπροσωπεία με qashqai βενζίνης αλλά επειδή θελουμε να σ ενημερώσουμε (αυτό τον σκοπό έχουν τα φόρουμ)ότι πετρέλαιο + κίνηση στην πόλη = μεγαλύτερες πιθανότητες να βγάλει κοστοβόρο πρόβλημα .


< >
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#604710 Ότι είπε ο maniloliossssss, το ντίζελ να χρησιμοποιηθεί εκτός πόλης γιατί αλλιώς πας για θέματα και φυσικά και ο dci έχει και αυτός κάτι κακές στιγμές αν δεν προσέξεις συντήρηση.

don't blame the marketing
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#604713 Στο 1,6 βενζίνης θα παίξεις με ελαφρύ πόδι μέχρι και σε +1,5 λίτρο σε κατανάλωση σε σχέση με το diesel. Δεν είναι και τόσο κακό νούμερο.
Ενώ και την καλή ροπή του diesel, το βενζίνης την συναγωνιζεται σε αίσθηση το θεοκοντο κιβώτιο του.
Αν δεν τον πειράξεις είναι εντελώς απροβληματιστος, αν τον πειράξεις είναι εντελώς ευαίσθητος.
Και μια σύγκριση στα νούμερα :Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#604782 Μέσα στην πόλη παιδιά κυκλοφορώ με την μηχανή ή με τα πόδια, εκτός πόλης κάνω χλμ λόγω δουλειάς.Εννοειται αν βρω στα ίδια χρήματα κάτι άλλο με βενζίνη θα το πάρω γιατί το προτιμώ περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#604792 Η αλήθεια είναι πως με 6,5Κ ευρώ μεταχειρισμένο και ντήζελ δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως θα βρεις σε καλή κατάσταση... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#605069 Δυστυχώς το έχασα μου το τσίμπησε άλλος, όσο κρατά ο καιρός θα μαζέψω αν είναι ακόμη ένα δύο χιλιάρικα και θα βρω αν είναι καλύτερο,ας είναι και βενζίνη,θα κυκλοφορώ με τη μηχανή.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#605120 Θα εφιστουσα ιδιαίτερη προσοχή στα μτχ QQ. Σαν αρπαχτικα πέφτουν οι μαντραδες να βρουν ακόμα και φόλες. Να' ναι καλά και τα ιταλικά diesel βέβαια.
10 χρόνια μετά και ακόμα το QQ σαν μτχ είναι υπερατου
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#605876 Έχω μιλήσει με μάντρα όπου το Nissan Qasghai το έχει σε βιτρίνα,το βρήκα βενζίνη με 146000 χλμ, Ελληνικό,το λοιπόν έχουμε μιλήσει το δίνει 8000 ευρώ , αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το αμάξι βδεν έχει τέλη θα πληρώσω όλο το ποσό στα τέλη ή ένα μέρος για 4 μήνες? Γνωρίζει κάποιος κάτι? Γιατί τα κοράκια στην εφορία δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο για να μου πούνε.Το αμάξι είναι με κλιματισμό οθόνη μέσα, γενικά είναι νοικυρεμενο και είναι βενζίνη.αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#605885 Aν δεν έχει πληρωμένα ΤΚ19, χρειάζεται να πληρωθεί όλο το ποσό για να γίνει μεταβίβαση.
Πολύ δύσκολο βέβαια να είναι ελληνικό και να έχει 9 μήνες που να πωλούνταν... Eιδικά σε αυτά τα χρήματα.
Άβαταρ μέλους
By alexnoize
#605903 Τελικά έβγαλα άκρη με την εφορία και πληρώνω όλο το ποσό, για καλή μου τύχη με πήρε ένας τηλέφωνο και μου είπε ότι πουλάει Nissan Qasghai με αέριο, το θέμα είναι ότι είναι απλό αλλά με πληρωμένα τέλη, εκεί λίγο το φοβάμαι το αέριο,όμως έψαξα και βρήκα έναν αντιπρόσωπο και μου πουλά Nissan Qasghai 08 μοντέλο με 8500 ευρώ πληρωμένα τέλη και σέρβις με τη παράδοση φουλ εξοπλισμός και 145000 χλμ ,Ελληνικοτατο από τη δικιά του αντιπροσωπεία αγοράστηκε και ο κάτοχος πήγε το πούλησε εκεί και πήρε το καινούργιο.