Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#604943 Προφανώς, παρά την τροπολογία, γίνεται χαμός στα τελωνεία λόγω του παγώματος το καλοκαίρι και γι' αυτο η καθυστέρηση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#604944 Εντάξει, ας μην είμαστε όμως απαιτητικοί δεν μπορούσαν νωρίτερα, έτρεχαν άλλα σημαντικότερα πράγματα κάπου πρέπει να δίνεται προτεραιότητα.
http://www.skai.gr/news/politics/articl ... -8-8-2019/
Τώρα, αν ζορίζονται στα τελωνεία, στ' @@ μας, τόσα λεφτά παίρνουν να κάτσουν να δουλέψουν. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#605080 Δεν θελω να παρω πισω την προκαταβολη και να κανω αλλη παραγγελια. Οτι και να παραγγειλω θα αργησει περισσοτερο και δεν θα ειναι αυτο που διαλεξα.

Απλα θελω να μου πουν συγκεκριμενα ποτε θα παραλαβω και να το τηρησουν (αδυνατουν, δεν ξερω αν ειναι λογω ανικανοτητας ή αντικειμενικων δυσκολιων).

Και αγανακτω, απο την αδυναμη θεση στην οποια βρισκεται ο καταναλωτης, να λαμβανει τοσο φτωχη υπηρεσια και να μην μπορει να κανει κατι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#605082 Το τέλος της χρονιάς πλησιάζει και θα αρχίσουν τα ζόρια στους αριθμούς πωλήσεων και οι προσφορές. Σχεδόν σίγουρα θα πετύχεις κάτι καλό αλλού αν και δε θα είναι όπως ακριβώς το επιθυμείς. Από την άλλη είναι 97,5% σίγουρο οτι με τόση καθυστέρηση θα φας extra καπέλο στην τιμή που συμφώνησες για τον Κορεάτη ?
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#605089
kantoniou έγραψε:... (γ) ακουω οτι το προβλημα με τους εκτελωνισμους λογω WLTP ειναι υπαρκτο και γενικο σε ολες τις εταιρειες.


Αν ήταν κάτι μαζικό δεν θα είχαν ακουστεί διαμαρτυριες είτε από πελάτες είτε από αντιπροσωπους? Παράξενο.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#605118
kostis20 έγραψε:Το καράβι που βυθίστηκε τελευταία και ήταν γεμάτο κορεάτικα που πήγαινε?

cosneo έγραψε:https://www.carscoops.com/2019/09/cargo-ship-carrying-thousands-of-hyundai-and-kia-capsizes-off-the-coast-of-georgia/

:s_omg

Διέψευσε η Χιουνται, δεν απαντησε λεει η ΚΙΑ... :hmmm: :lol:

Εχει ερθει Ελλαδα μου λενε ρε παιδια, τοσο δουλεμα δεν πιστευω να ριχνουν...
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#606177 Ηρθε ο Κορεατης παιδια, μονο 7 μηνες μας πηρε...
Δεν ξερω αν επαιξε ρολο ενα mail που τους εστειλα, στο οποιο εβαζα συγκεκριμενη προθεσμια για την παραλαβη. Μπορει και να ειναι συμπτωση και να 'ταν να ερθει ετσι κι αλλιως.

Το ειδα χθες στην αντιπροσωπεια, ειναι ολα ΟΚ και δεν υπαρχει -εννοειται- καμια διαφορα στο κοστος.
Τελος της εβδομαδας ή αρχη της επομενης παραλαμβανω.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#606247 Και ετοιμαζόμουν να σου πω ότι πριν λιγο εδώ πάνω είδα ένα μαύρο Stonic με χάρτινες πινακίδες. Μάλλον αρχισαν οι παραλαβές.
Με το καλό!