Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#599378
ambient έγραψε: Αχ και να επιτρέπονταν οι dashcams...


Γιατί... Απαγορεύονται;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#599414 Εδώ (Σκωτία) έχω δει πάντως σε δύο ΙΧ αυτοκόλλητα σαν αυτό --> Εικόνα
(νομίζω είναι υποχρεωτικό για ορισμένες κατηγορίες οχημάτων)

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#599443 Ενδιαφέρον το θέμα, δεν το είχα σκεφτεί ιδιαίτερα είναι η αλήθεια... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#601360 Σε έναν καινούργιο, άνετο με πολύ καλή σήμανση χώρο, κατάφερε και έπιασε 2 αναπηρικές και 1 κανονική θέση Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elvet
#601363 Εικόνα
Η φωτογραφία είναι απ΄ το τέλος της επιχείρησης. Είκοσι λεπτά από τον απόπλου, ήδη εκτός λιμανιού ανακοινώσεις για τους ιδιοκτήτες 3 οχημάτων, να κατεβούν στον καταπέλτη. Μετά από 5 λεπτά 3 από το πλήρωμα να ψάχνουν τραπέζι-τραπέζι τον ιδιοκτήτη ενός 207. Είχαν ξεκινήσει με τον καταπέλτη ανοιχτό, και λόγω κακού φορτώματος δεν έκλεινε/ ασφάλιζε. Με μετακίνηση (χειρόφρενο από το πίσω τζάμι και ακροβατικά) του 208, swift και 207 (δεν φαίνεται) κατέληξε στην φωτογραφία, όπου ο καταπέλτης ασφαλίστηκε.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#601369
Anonymous Founder έγραψε:Επιτρέπεται να ξεκινήσει με τον καταπέλτη ανοιχτό; :lipsealed:
Πού έγινε αυτό;

δεν ήταν τελείως ανοιχτός, αλλά σηκωμένος όχι μέχρι επάνω, γιατί εμπόδιζε το αυτοκίνητο
Άβαταρ μέλους
By elteo
#601410 Πατέρας με 6-7χρονη κόρη από πίσω σε μηχανή τύπου Yamaha TDM κτλ να παλεύει να κρατηθεί από αυτόν με το ζόρι. Ποια η παράβαση; Πήγαινε με αρκετά χλμ ο μπαμπάς με το κορίτσι να φοράει κράνος ποδηλάτου και μάλιστα ροζ. :lol: :help: Ο μπαμπάς βέβαια φορούσε κανονικό. Πάλι καλά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#601431 Και που να δεις μηχανακι με ακρανωτο οδηγο να πηγαινει τη συζυγο (;) η την υπαλληλο του για δουλεια και κεινη (ακρανωτη φυσικα) να κρατει και στα δυο χερια τα συνεργα της δουλειας.Απο το ενα χερι πλαστικο κουβα με την σφουγγαριστρα να εξεχει και απο το αλλο σκουπες και φαρασι....Πρεπει να ειχε εξασκηθει στη ισορροπια γιατι τα πηγαινε περιφημα οση ωρα τους ακολουθουσα.....Τι να πω.....Μακαρι να μην παθουν τιποτα αλλα μαλλον το επιζητουν το μοιραιο..... :(
Άβαταρ μέλους
By gsmave
#601464
Anonymous Founder έγραψε:Επιτρέπεται να ξεκινήσει με τον καταπέλτη ανοιχτό; :lipsealed:
Πού έγινε αυτό;


Πριν αρκετά χρόνια (όταν υπήρχαν δρομολόγια για Κάρυστο), είχα μπει τελευταίος (χωρίς να ζορίσω ή επιμείνω) και πήγαμε Ραφήνα με καταπέλτη ''ελαφρώς'' ανοιχτό :metalo: ... είχα εντυπωσιασθέι κι εγώ αλλά φευ....
Άβαταρ μέλους
By sargus
#602313 https://www.reader.gr/news/koinonia/303 ... -ayton-poy

Και εγώ πάντως κάπως έτσι αντιδρώ όταν μου κορναρουν... :lol:
(αλλά εγώ δεν περνάω κόκκινα)
Στα σοβαρά τώρα, είναι μάστιγα πλέον ο νεοελληνας οδηγός! Μου φαίνεται ότι πρέπει όντως να αρχίσουμε να σφαλιαρώνουμε τα παραβατικά στοιχεία μπας και στρώσουν τα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#602418
sargus έγραψε:Στα σοβαρά τώρα, είναι μάστιγα πλέον ο νεοελληνας οδηγός! Μου φαίνεται ότι πρέπει όντως να αρχίσουμε να σφαλιαρώνουμε τα παραβατικά στοιχεία μπας και στρώσουν τα πράγματα!


Λύσις:

Άβαταρ μέλους
By Dodger
#604691 Σήμερα τα ξημερώματα, γύρω στη μια, επέστρεφα από βραδινή έξοδο και στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου (προς Ελευσίνα) ένας τύπος είχε μπει ΑΝΑΠΟΔΑ στην εθνική. Είχε κολλήσει στην αριστερή (για μας που πηγαίναμε σωστά) λωρίδα και οδηγούσε κανονικά, ούτε αλάρμ ούτε τίποτα. Ήταν ακριβώς πριν ανέβουμε την αερογέφυρα Ασπροπύργου. Αυτός, λογικά τίγκα μεθυσμένος, ή μπήκε ανάποδα από Ελευσίνα ή από Ασπρόπυργο. Πήρα τηλέφωνο την παρέα μου που έρχονταν πίσω από μένα για να τον αποφύγουν και τελικά τον είδαν στα φανάρια των ΕΛΠΕ (μετά από 1800 μέτρα δηλαδή) να μπαίνει στη κανονική λωρίδα. Πως δεν πήρε κανέναν στο λαιμό του, είναι απορίας άξιο.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#605092 Εικόνα
Παραβάσεις και carspoting
Εκλεψαν κατάστημα ηλεκτρονικών «εισβάλλοντας» με Mustang
https://www.kathimerini.gr/1043087/gallery/epikairothta/ellada/ekleyan-katasthma-hlektronikwn-eisvallontas-me-mustang