Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#601158 Εγώ που ψήνω πίτσες σε αυτό https://mypizzaproject.com/shop/MyPizzaSlab δηλαδή έπρεπε να είχα αλλάξει 2-3 φούρνους τώρα :lol:

Μου φαίνεται πολύ περίεργο, συνήθως το τζάμι στον φούρνο σπάει όταν έχει αδυνατίσει λόγω χτυπήματος ή μικρού ραγίσματος.
Άβαταρ μέλους
By teddx
#601168 Εντελώς διαφορετικά πράγματα και σε υλικά η μαντεμενια πλάκα και το ταψί. Η πλάκα για την πίτσα είναι ανοιχτή στα πλαϊνά και όταν ψήνεις καλύπτεται η επιφάνεια της από την πίτσα, επίσης το μαντέμι δεν είναι αντανακλαστικο , ενώ το ταψί είναι κλειστό περιμετρικά, έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από το τρόφιμο που ψήνεις και είναι αντανακλαστικο οπότε και 1000φορες να ψησεις πίτσα στην πλάκα ζημιά δεν θα πάθεις.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#601176 Το θέμα είναι οτι για προθερμανθεί το μαντέμι βάζω τον φούρνο στην υψηλότερη θερμοκρασία ή γκριλ για καμιά ώρα, η επιφάνεια του πιάνει μεγάλη θερμοκρασία, το είχα μετρήσει μέχρι και 320 βαθμούς για αυτό και απορώ πως δεν έσπασε τίποτα σε 2 διαφορετικούς φούρνους που το έχω χρησιμοποιήσει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#601187 Όταν ο κατασκευαστής γράφει ότι έχει θέμα (γιατί προφανώς του έσπασαν τζάμια στις δοκιμές ή και πιο μετά) το "εμένα δεν μου έσπασε ποτέ σε Χ,ψ,ζ άλλο μοντέλο" δεν βρίσκω τι νόημα έχει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#601218 Μήπως το ταψί χωρίζει τον φούρνο σε πάνω ζεστό και κάτω κρύο και είναι η διαφορά θερμοκρασίας που σπάει το τζάμι;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#601286 Επίσης, Bosch-Siemens έχουν πολύ φθηνά ανταλλακτικά σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Από 2-3 περιπτώσεις σε πλυντήριο ρούχων και ψυγείο,ιλαμε για ένα 50% κάτω τουλάχιστον.

< >
Άβαταρ μέλους
By sargus
#601310 Τώρα που πιάσατε τα πλυντήρια πιάτων, έχω ένα miele και σε 2-3 σημεία σε κάθε συρτάρι, έχουν σπάσει τα κολωνακια (εκείνα που συγκρατουν ποτήρια- πιάτα εννοώ) και έχει αρχίσει και σκουριά.
Τι κάνουμε; Καμία ιδέα κανείς;
Γιατί αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει ότι αλλάζεις συρτάρι και κάνει το καθένα 400 ευρώ! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By corsair
#601317 Πάρε Sugru και ακολουθα εδω τις οδηγιες:
https://www.instructables.com/id/How-to ... ith-sugru/

ps: πρεπει να σταματησετε να αγοραζετε Miele, ζημια στην τσεπη σας χωρις κανενα οφελος
Άβαταρ μέλους
By 224v
#601334 Χρόνια το λέω και το κάνω!!!! Μια ηλεκτρική σκούπα μας έκαναν δώρο στο γάμο μας και την έχουμε αλλά κάνει απίστευτο θόρυβο, πήγε στο εξοχικό....

.