Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#597519
Y.V έγραψε:Σαν κυριο και βασικο μετρο, δεν ζυγωνεις σε μερη που υπαρχουν μαντρια, ακουγονται κουδουνια απο προβατα ή γαυγισματα σκυλιων.
Αυτα εργαζονται, εσυ κανεις την βολτα σου.
Αν τυχον παρ ολες αυτες τις προφυλαξεις τα συναντησεις, κατεβαινεις αμεσως απ το ποδηλατο, υποχωρεις αργα προς τα πισω να βγεις απ τη περιοχη ΤΟΥΣ χωρις να τα κοιτας ευθεως στα ματια και καλου κακου κανεις το σταυρο σου.
Συνηθως το μονο που προσπαθουν ειναι να σε τρομαξουν για να υποχωρησεις και να φυγεις απ την περιοχη. Μονο αν κρινουν οτι δεν υπακους στην θεληση τους θα επιτεθουν πραγματικα. Αλλα φυσικα ποτε δεν μπορεις να εισαι απολυτως βεβαιος οτι για καποιον λογο δεν θα παρερμηνευθουν οι κινησεις σου ή δεν θα πεσεις σε κανενα τραμπουκοσκυλο εκτος προδιαγραφων. :s_dunno
Εγω δεν θα σου συνιστουσα να παρεις μικρο παιδι μαζι σε τετοια μερη που κατα την γνωμη μου δεν κανουν ουτε για ενηλικες.
Επελεξε καθαρες και απολυτως ασφαλεις διαδρομες.


+1000

@giannik
τα 150 μέτρα που αναφέρεις τα θεωρώ λίγα και σίγουρα εντός της "επικράτειας" των σκύλων, απέφυγε τον δρόμο αυτό, βρες μια ασφαλή εναλλακτική και καλά να περάσετε, φάτε μια βάφλα με παγωτό στα λουτρά και για μένα :)
Άβαταρ μέλους
By elteo
#597531
mousatos έγραψε:
Βοηθάει επίσης το γεγονός οτι είμαι 1.90 και πλέον πάνω από 100 κιλά, δυστυχώς .


Πώς χωραγες στο ματιζ;;;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#600850
Scotch έγραψε:16+ ετών, σχεδόν τυφλός και κουφός πια, μόνο η όσφρηση απέμεινε. Δεν βρίσκει πια το δρόμο του για το φαγητό, το νερό, την "τουαλέτα". Μήπως άδικα βασανίζεται το ζώο;
Ειδικά οι τελευταίες ζέστες, τον έχουν γονατίσει για τα καλά. Εικόνα

< >


Update: Έφυγε ήρεμα, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα.
RIP Λουκά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#600963
junior gt έγραψε:Rip. :( Πλήρης ημερών. Ωραίος ο Λουκας.


Ακριβώς αυτό ήθελα να γράψω μόλις το διάβασα, πλήρης ημερών. Ωραίος ο Λουκάς.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#601003 Και πολύ καλό και βολικό σκυλάκι. Ψυχούλα, με μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά δεν το ξέρουν ακόμη και θα στεναχωρηθούν πολύ που δεν θα τον βρουν όταν γυρίσουμε (αν και έχουν προετοιμαστεί εδώ και καιρό).

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#602008
:inlove: :inlove: