Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#600912
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#600942 το καθυστερημένο αντί να κατεβάζει μπασκέτες , σουτάρει από τα 4 μέτρα ή κάνει ραβέρσες λες και είναι σέντερ του 2,06 χωρίς άλμα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#601193 Ω ρε κάτι κριάρια που είναι οι Αυστραλοί ! Το τρώνε όλο το φαΐ τους . Παίζουν και σαν ομάδα οπότε μετάλλιο μαζί με αμερικάνους και σέρβους.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#601233
mousatos έγραψε:Τους παίχτες τους γνωρίζω , το έργο το έχω ξαναδεί. Μόνο ο Αθηναίου παίζει άμυνα στα guards . Καλάθης και Σλούκας είναι αμυντικές μετριότητες. Από την κακή περιφερειακή άμυνα ξεκινάει ο κατήφορος και μετά τους παίρνει όλους η μπάλα ( του μπόουλινγκ) στα μετόπισθεν .

eltee ελπίζω να είδες σήμερα τα χάλια της περιφερειακής άμυνας με τους εξαιρετικούς Δομινικανούς.
47 ποντάκια στο ημίχρονο .:roll: Φυσικά ο Μάντζαρης είναι χειρότερος στην άμυνα από τον Σλούκα αλλά μια γεύση ελπίζω να την πήρες.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#601234 This is φιλικό. Για αυτό γίνονται. Για να δοκιμαστούν συστήματα και να δέσει η ομάδα. Δεν μου λέει κάτι.

Είσαι σαν αυτούς που πανηγυρίζουν την 1η θέση στα FP της F1.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#601238 Πως γίνεται να μην έχουν στατιστική στα φιλικά οι μαλάκες οι κινέζοι? :dizzy: Δε θέλανε να τεστάρουν το σύστημα τους ή κάτι τέλος πάντων?

Έχουμε βελτιώσει αρκετά το spacing απ' ότι βλέπω αλλά αυτό θα μετρήσει μόνο εάν μπουν τα αντίστοιχα σουτ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#601244 Βρε γιδοβοσκέ...όταν μας μάθαιναν το spacing στο Γ. Μόσχος εσύ ακόμα έκοβες τον πατσά με το ψαλίδι! Που νομίζεις έμαθες μπάσκε επειδή είχες 10+ χρόνια το Μεγάλο για προπονητή. :x
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#601246 Οι Δομινικανοί έπαιξαν σχεδόν στο 100% και βοήθησαν να φανούν οι τρύπες μας στην άμυνα. Εξαιρετική ομάδα όπως σχεδόν όλες στο παγκόσμιο. Δεν υπάρχει μέτρια ομάδα.
Ο χαζούλης ήταν καλός σήμερα. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#601392 Λίγο που κοίταξα το ματς Ν.Ζηλανδία-Καναδάς , δε με εντυπωσίασε η άμυνα των Νεοζηλανδών. Αντίθετα στην επίθεση η περιφέρειά τους είναι γρήγορη εύστοχη και.. παλαβή σε σημείο να βαράνε τρίποντα στους αιφνιδιασμούς !
Η άμυνα είναι το αδύνατο σημείο τους. Τους έχουμε εύκολα ή δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#601402 Antetokounmpo | Full Highlights vs Panathinaikos 01.04.2013 | 19 Pts