Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#600398 Και η απορία μου είναι το γιατί να βγάλεις προκήρυξη 2-3 εβδομάδες ΑΦΟΥ έχεις ανακοινώσει το ποιος θα πάρει τη θέση;;; :lol: :lol:

Τζάμπα χαρτούρα;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#600402 Ο λόγος είναι αν απαιτείται τέτοια διαδικασία. Ομολογώ πως δεν το έψαξα, καθώς το εν λόγω μέσο δεν έχει δείξει δείγματα τέτοια στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Να πω εδώ πόσο καταπληκτικό πράγμα (ειδικά για τα δεδομένα της Ελλάδας) είναι η Διαύγεια, και δεν αναφέρομαι μόνον σε αυτό το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#600458 Στέλνουμε όλοι αιτήσεις;;; :metalo: Μαζικό τρολάρισμα... :metalo: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#600520
Anonymous Founder έγραψε:Να πω εδώ πόσο καταπληκτικό πράγμα (ειδικά για τα δεδομένα της Ελλάδας) είναι η Διαύγεια, και δεν αναφέρομαι μόνον σε αυτό το ζήτημα.


Όντως, πρέπει να είναι ίσως το μοναδικό καλό μέτρο που έφερε ο mind the ΓΑΠ. Απορώ δηλαδή πώς του ξέφυγε. :lol:


markvag έγραψε:Στέλνουμε όλοι αιτήσεις;;; :metalo: Μαζικό τρολάρισμα... :metalo: :lol: :lol:


Στείλε, τζάμπα είναι, αλλά εσύ με καλό πτυχίο και σοβαρό μεταπτυχιακό στάνταρ είσαι overqualified. Αυτές οι θέσεις θα καταλήγουν πάντα σε ΔΕ με τις κατάλληλες δεξιότητες. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#600535
Zorz έγραψε:
markvag έγραψε:Στέλνουμε όλοι αιτήσεις;;; :metalo: Μαζικό τρολάρισμα... :metalo: :lol: :lol:


Στείλε, τζάμπα είναι, αλλά εσύ με καλό πτυχίο και σοβαρό μεταπτυχιακό στάνταρ είσαι overqualified. Αυτές οι θέσεις θα καταλήγουν πάντα σε ΔΕ με τις κατάλληλες δεξιότητες. :ninja:


Και μετά, όταν δεν με πάρουν, κάνω έφεση να μετρήσουμε τα προσόντα μας;;; :shifty: :s_biggrin :s_biggrin

#aksiokratia, #aristeia :twisted: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#600560 Γενικά, οποιοσδήποτε ιδιωτης για να καταλάβει θέση δημοσίου σε ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ κλπ από αρχηγοπουλο ως κλητηρας πρέπει να ακολουθείτε η προβλεπομενη διαδικασία διορισμού στο δημόσιο η οποία προϋποθέτει και προκήρυξη διαγωνισμού, ΦΕΚ κλπ.
Στις περιπτώσεις που κάποιος ήδη δημόσιος υπάλληλος θέλει να καταλάβει άλλη θέση η διαδικασία γίνεται με την διαδικασία της μεταταξης ή απλουστερα -σε πολιτικές θέσεις- με την απευθείας ανάθεση.
Οπότε για μια θέση διοικητου ενός δημόσιου οργανισμού αν ο υποψήφιος είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και πρώην στέλεχος πολυεθνικης χρειάζεται προκήρυξη. Εάν είναι ηδη υποδιευθυντης της δημοτικής επιχείρησης Κάτω Ποταμιας στο τμημα προστασίας της αλανιαρας κοτας γίνεται με την διαδικασία της μεταταξης ή της απευθείας ανάθεσης.

ΥΓ. Εδώ οι προσκλήσεις: http://www.opengov.gr/home/category/invitations
Καλή επιτυχία!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#600708 Δεν είναι ακριβώς για δημοσιογραφία, αφού μάλλον κανείς δημοσιογράφος δεν ασχολήθηκε, αλλά ο τεράστιος Αυγενάκης, δείχνει τον τρόπο να παρακολουθήσεις αγώνα και να τον χρεώσεις στον φορολογούμενο. Ο τυπάκος, υπέγραψε το έξοδο για τον εαυτό του, και πήγε να δει τον ΠΑΟΚ με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Αυτή τη φορά το έψαξα στην Διαύγεια μόνος μου, γιατί μου φάνηκε πολύ τρελό, αλλά τελικά, είναι αληθινό πέρα για πέρα.
:metalo:
Εύγε. Αν δεν είναι κι αυτό αριστεία©, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο είναι. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Serf
#600780 Πέρα από την πλάκα, πού είναι το μεμπτό; Πολιτικοί πήγαιναν-πηγαίνουν-και θα πηγαίνουν (με την εκάστοτε κυβερνητική τους ιδιότητα) σε αθλητικούς αγώνες, πόσο μάλλον ο υφυπουργός αθλητισμού. Υποθέτω θα μπορούσε να βρει φθηνότερο ξενοδοχείο, μόνο αυτό. Όσο για το ότι ο ίδιος υπέγραψε, τι να κάνουμε... για τα κονδύλια του υφυπουργείου αθλητισμού προϊστάμενος είναι ο ίδιος :) Να πεις ότι υπέγραψε κάποιο "τρελό" εξοδολόγιο, να πω οκ...

Στην εταιρεία όπου εργάζομαι, ζητάω άδεια από τον εαυτό μου αφού είμαι το "HR". Τι να κάνω; Να το στείλω αλλού με το ζόρι;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#600782 Ξέρω γω, από πότε οφείλει να πάει σε έναν αγώνα τέτοιο ο υφυπουργός αθλητισμού;
Καλύτερα για όλους να μην πάει και να κάνουμε κάτι λίγη οικονομία. Μας κόστισε όσο ο μισθός του Καρανίκα για μια εβδομάδα και βάλε, θα μπορούσε να το δει και από τηλεόραση, ξέρω γω;
Υποτίθεται ήρθαν για να κάνουν πιο χρηστή διαχείριση, και όχι να είναι τόσο ανοιχτοχέρηδες...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#600784 PR λέγεται, δεν είναι απαραίτητα μεμπτό. By the way, τελικά δεν πήγε και γλυτώσαμε τα 400κάτι ευρώ (http://www.gazzetta.gr/football/champio ... ogo-voylis). Το ερώτημα, όμως, είναι κατά πόσο δικαιολογείται να πάει στο τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (https://www.sport24.gr/football/ellada/ ... 76495.html)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#600792 Το ποσό είναι αστείο. Η νοοτροπία όμως όχι και τόσο. Νομίζω δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του εκεί, η έστω πως για τα PR του θα πρέπει να μας στέλνει τον λογαριασμό.
Το τελικό συμπέρασμα είναι πως η Διαύγεια γ@μεί! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#600799 Προσκαλέστηκε επίσημα από την διοίκηση μιας ομάδας σε ευρωπαικό παιχνίδι ως υφυπουργός.
Αν θα πήγαινε θα ήταν με την ιδιότητα του ως υφυπουργός αθλητισμού για PR με τους παρόντες μεταξύ των οποίων φαντάζομαι θα ήταν στελέχη της UEFA και μιας μεγάλης ευρωπαικής ομάδας όπως ο Ajax.
Θα μπορούσε να τους κάνει και το τραπέζι με κόστος κανα χιλιάρικο αλλά μάλλον φτηνά θα την έβγαζε με 2 αεροπορικά, ξενοδοχείο με 160 την βραδιά και 40€ ημερήσια αποζημίωση για σιτιση κλπ.

Καλώς ή κακώς οι δημόσιες σχέσεις έτσι γίνονται, είναι ανάξια λόγου η υπόθεση εκτός αν περιμέναμε να τα πληρώσει από την τσέπη του για "επαγγελματικό" ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#600801 συγκρίνουμε τις αρμοδιότητες του όποιου υπουργού με το κόστος του καρανίκα; :lol:

αν και ο συγκεκριμένος έχει πει και κάνει διάσημο το πιο σωστό από όλα, η καριέρα είναι χολέρα οπότε δέχομαι το μισθό του :shifty: