Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#599557
elteo έγραψε:Μπλόκο στη σελίδα του Αρκά στο Facebook -Το σχόλιο του σκιτσογράφου.


Εικόνα

:s_whiteflag


Τι σόι μπλόκ είναι αυτό που ανακοινώνεις 'παιδιά μας φίμωσε το Facebook' ..ποστάροντας στο Facebook; :hmmm: Η απάντηση φυσικά είναι ότι δεν τους μπλόκαραν (αυταπόδεικτα συνεχίζουν να ποστάρουν) αλλά τους έκοψαν προσωρινά τη προβολή πάνω πάνω στο timeline των followers. Και η αιτία δεν είναι ότι προσπαθούν κάποιοι κομπλεξικοί να τους φιμώσουν, αλλά επειδή πόσταραν κώλους και βυζιά (έστω και ζωγραφιστά):



Το λες και σύνδρομο καταδίωξης. :s_empathy


Τέλος πάντων, η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Αρκάς εδώ και χρόνια (δεν ξεκίνησε προφανώς ο κατήφορος τον 1/15) απλά ξεφτιλίζει την ιστορία του επιλέγοντας το δρόμο της κομματικής ορντινάντσας (ο ίδιος χαρακτηρισμός αρμόζει 100% και στο Λαζόπουλο) αλλά δεν έχει φτάσει σε κάποιο κατώφλι που να του αρμόζει μπανάρισμα (εκτός ανάλογων περιπτώσεων βυζοκωλίασης).

Κατά τα άλλα, όσοι μεγαλώσαμε με Ισοβίτη θλιβόμαστε από τη κατάντια του, αλλά shit happens. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Πράγματα που κάποτε μας ξεκάρδιζαν, τώρα τα βλέπουμε με άλλο μάτι και είναι κάπως προβληματικά. Ο άνθρωπος που έγραψε αυτό



σήμερα κωλοτρίβεται ανοιχτά με την ακροδεξιά. :(

Το διπλό κακό με τον Αρκά είναι πέρα από τη μεταστροφή του, έχει χάσει και τη ποιότητα που κάποτε είχε και η δουλειά του έχει καταντήσει εντελώς τυποποιημένη. Πέρα από τα τετριμμένα templates, πλέον κάνει κάτι τέτοια:



ενώ παλιότερα που επίσης καταπιανόταν με σεξιστικές χοντράδες (πχ. Σόου Μπίζνες, ένα σκίτσο με τον φωτογράφο και το ποδήλατο που δεν μπορώ να βρω τώρα) ήταν έστω πιο ευφάνταστες.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#599564
Zorz έγραψε:ενώ παλιότερα που επίσης καταπιανόταν με σεξιστικές χοντράδες (πχ. Σόου Μπίζνες, ένα σκίτσο με τον φωτογράφο και το ποδήλατο που δεν μπορώ να βρω τώρα) ήταν έστω πιο ευφάνταστες.



Εικόνα

:iconcool:

Δεν υπηρχε περιπτωση να επιβιωσει αυτο το σκιτσο εν ετει 2019 σε Fb. Ποσο μαλλον απο τον Νεο & Βελτιωμενο Αρκα.

Για τους διαχειριστες της σελιδας του: Απλα τους υπερτιμας. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#599641 Το χιούμορ έγινε χοντράδα. :dizzy:

Παίδες, δαμασκηνακια πρωί μεσημέρι βράδυ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#599644 Ναι, αλλάζουν τα στάνταρ της κοινωνίας, surprise!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#599650 Και ποιος το αποφασίζει αυτό; Μερικές πολυεθνικές στην Καλιφόρνια; Ας γελάσουμε

Στην Ελλάδα δεν περνάνε αυτά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#599654 H κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#599709 Για να καταλάβεις την τρέλα της πολιτικο-κορρεκτιλας καθόμουν χθες με ένα παλικαρακι καλό παιδί (αριστερών απόψεων) ο οποίος όπως με είδε με την κοπέλα μου μου λέει είστε ίδιοι σαν αδέρφια (προφανώς για φιλοφρόνηση ότι είμαστε ταιριαστοί αν και το αδέρφια είναι υπερβολή)

Και του λέω εγώ για να του κάνω λίγο πλάκα, κάτσε ρε φίλε όλοι οι ανοικτοχρωμοι σου φαίνονται ίδιοι; Και για να του βάλω φυτιλιες επειδή τον έκοψα για τέτοια φάση του λέω είναι σα να λες ότι όλοι οι Κινέζοι είναι ίδιοι, είναι ρατσιστικό :lol:

Και ο κακομοίρης ψαρωσε και ζητούσε συγγνώμη που με προσέβαλε, άντε να του εξηγήσω μετά ότι έκανα χιούμορ :shifty:

Εγώ τα θεωρώ βλεκειες όλα αυτά και αν είναι ποτέ να σκεφτώ καμια χοντράδα θα την πετάξω όπως και αντίστοιχα θα την δεχτώ, είναι τελείως ανούσιο να ζούμε σε φούσκες

Κι εγώ για παράδειγμα ήμουν πιο παχύς και κινδύνευα να έχω θέμα, το βρίσκω κακό πλέον να έχουμε το "fat acceptance" είναι κακό είναι ανθυγιεινό και είναι σωστό να το κριτικάρουμε μιας και ειναι προτιμότερο να λες σε κάποιον την αλήθεια παρά να ζει σε φούσκα, η ζωή δεν είναι φούσκα

Το ίδιο και για ένα σωρό άλλα πράγματα

Το θέμα μου όμως δεν είναι εκεί, μιλησες για εξέλιξη κοινωνίας και όντως σε κάποιες χώρες τα πράγματα είναι όπως τα λες, βλέπω φίλους μου που ζουν Αγγλία πχ και όταν μιλάμε πλέον μετράνε τα λόγια τους εκεί που ήταν χυμαδια και δεν μιλάμε για την κανονική ευγένεια αλλά για τον δήθεν καθωσπρεπισμό

Ίσως σε άλλες χώρες αυτή να είναι η εξέλιξη των κοινωνιών όλοι ουδέτερα, αλλά δεν παύω να θεωρώ ότι αυτό είναι κατασκεύασμα εταιρειών και όχι των ίδιων των κοινωνιών.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#599711 Νομίζω στην προσπάθεια σου να μην είσαι politically correct εχεις περάσει στη φαση που ολα σου φαίνονται politically correct.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#599713 Το διάβασες όλο δλδ;;


:omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#599714
mirage έγραψε:Νομίζω στην προσπάθεια σου να μην είσαι politically correct εχεις περάσει στη φαση που ολα σου φαίνονται politically correct.

Ναι υπάρχει πάντα αυτός ο κίνδυνος από όλες τις μεριές (του να ξεφύγεις εκτός ορίων) για αυτό είναι καλό να κάνεις την αυτοκριτική σου πού και πού

Η εύκολη λύση πάντως είναι να βάζεις παρωπιδες ή αν έχεις κάποιο ταλέντο στο χιούμορ να γίνεσαι τρολ
Άβαταρ μέλους
By g8777
#599717 Ορίστε.Μια χαρά ποστ.
Αφού μπορείς.

ΑΦΟΎ ΜΠΟΡΕΊΣ. :x
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#599718 Εσύ από την άλλη ζοριζεσαι :lol: