Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#595276
Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League -όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.


https://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=59190&fbclid=IwAR05sgP4ANFf5WXLAfy8hJRlhBU61ZbGXYEfSk2c2HlgzbQMI2dO-wI51go


-------------------------->



:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Πως τον αφαλοκοψατε ετσι τον Τρακη ρε Μπαγιερ :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#596464 Κουφός στην CSKA με 3 μύρια το χρόνο. Αλλά ο πανηλίθιος προπονητής μας δεν τον πήρε στην εθνική γιατί προτίμησε την παιχτούρα :s_sarcastic τον Παπαγιάννη . Τζάμπα θα σακατευτεί ο Γιάνς με την εθνική, τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#596481 Καλυτερα με 11 παρα με τον Κουφο!!
Επι σειρα ετων πιστολιαζει την εθνικη γιατι "ψαχνει εγγυημενο συμβολαιο" και τωρα ξαφνικα ενιωσε στρατιωτης της επειδη ειδε εψαξε χρημα στο ευρωπαικο μπασκετ?? Μπουλο!!
1000 φορες μπουρουσης με μισο ποδι και δεξι χερι στο γυψο!! Μπορει να μην τον γουσταρω σαν παιχτη αλλα ηταν ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#596504 Δεν ξέρω αν πήρες μυρωδιά αλλά τουλάχιστον σε 1 ματσάκι με τους Ισπανούς επί Κατσικάρη ο Μπουρουσάκος μας πούλησε και έκανε γρήγορα-γρήγορα τα φάουλ κι έξω, γιατί μεροκάματο έτρωγαν μαζί με τον κατσίκα στην Ισπανία . Και οι δυο αγρόν ηγόρασαν σε εκείνο το παιχνίδι , μέσα ήταν ο Κουφός, ο Γιάνς και ο Καλάθης που έτρεχαν , οι υπόλοιποι σέρνονταν υπο τας οδηγίας του πουλημένου προπονητού..
Όλοι τον εαυτούλη τους κοιτάνε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#596506 Εκείνο το ματσάκι ήταν πολύ χαρακτηριστικό για να φανεί η διαφορά ντόπιων και αμερικανακίων στα δύσκολα.

In other news, οι Λέικερς έκαναν το πρώτο βήμα για να ψήσουν το Γιάννη. Συμβόλαιο στον Κωστάκη
Άβαταρ μέλους
By gianik
#596516
Corto Maltese έγραψε:Εκείνο το ματσάκι ήταν πολύ χαρακτηριστικό για να φανεί η διαφορά ντόπιων και αμερικανακίων στα δύσκολα.

In other news, οι Λέικερς έκαναν το πρώτο βήμα για να ψήσουν το Γιάννη. Συμβόλαιο στον Κωστάκη




2way contract είναι , δεν τον κόβω να παίζει και κανα ματς με Le Bron αλλά ναι όντως ότι μπορούν κάνουν.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By melos86
#596519
mousatos έγραψε:Δεν ξέρω αν πήρες μυρωδιά αλλά τουλάχιστον σε 1 ματσάκι με τους Ισπανούς επί Κατσικάρη ο Μπουρουσάκος μας πούλησε και έκανε γρήγορα-γρήγορα τα φάουλ κι έξω, γιατί μεροκάματο έτρωγαν μαζί με τον κατσίκα στην Ισπανία . Και οι δυο αγρόν ηγόρασαν σε εκείνο το παιχνίδι , μέσα ήταν ο Κουφός, ο Γιάνς και ο Καλάθης που έτρεχαν , οι υπόλοιποι σέρνονταν υπο τας οδηγίας του πουλημένου προπονητού..
Όλοι τον εαυτούλη τους κοιτάνε.

Σε 162 αγωνες που εχει αγωνιστει του δινω και ενα ματσακι να το καψει και απαναλαμβανω τον αντιπαθω σαν παιχτη! Του Κουφου τα παιχνιδια με την ανδρων δεν ξερω καν αν ειναι διψηφιο νουμερο!
Αλλα δεν θες τον Μπουρουση? Τον Καββαδα τοτε η ακομα ακομα και τον Ρετζια στα 43 του και χωρις γονατα!!! Οποιονδηποτε εκτος απο την κουραδα τον Kosta Koufos! :x
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#596520 Φόλα παίχτης δε βρίσκει μεροκάματο στο NBA επί 10 χρόνια . Ιδίως λευκός σέντερ να παίζει ξύλο με τα τέρατα. Τον έχεις δει να πάιζει με την εθνική νέων; Έπαιζε όλες τις θέσεις σαν τον Νοβίτσκι και έβαζε 40άρες. Οι δικοί μας προπονητές στην εθνική νέων του είχαν πιεί το αίμα , τον άφηναν συνέχεια μέσα και δεν του έδιναν ούτε ανάσα για να πάρουν αυτοί τα μπράβο με τις μεγάλες διαφορές κιαι να προωθήσουν τις καριέρες τους. Απορώ μετά από τέτοια συμπεριφορά πως ερχόταν ξανά σε μας . Ήρωας !
Άβαταρ μέλους
By melos86
#596525
mousatos έγραψε:Φόλα παίχτης δε βρίσκει μεροκάματο στο NBA επί 10 χρόνια . Ιδίως λευκός σέντερ να παίζει ξύλο με τα τέρατα. Τον έχεις δει να πάιζει με την εθνική νέων; Έπαιζε όλες τις θέσεις σαν τον Νοβίτσκι και έβαζε 40άρες. Οι δικοί μας προπονητές στην εθνική νέων του είχαν πιεί το αίμα , τον άφηναν συνέχεια μέσα και δεν του έδιναν ούτε ανάσα για να πάρουν αυτοί τα μπράβο με τις μεγάλες διαφορές κιαι να προωθήσουν τις καριέρες τους. Απορώ μετά από τέτοια συμπεριφορά πως ερχόταν ξανά σε μας . Ήρωας !

Σιγα το πουλι που τον εβαλαν να παιζει 40 λεπτα και του χαλασαν την καριερα!
Συμφωνω οτι μικρος ειχε πολυ καλα στοιχεια! (για οποιονδηποτε συσχετισμο με τον νοβιτσκι γελανε και οι μπυρες του οκτομπερφεστ)
Πραγματι ηταν ευελικτος, δυνατος με καλο σουτ ακομα και μακρυνο...
Αυτος επελεξε ομως να παει στο NBA και να τον κανουν κρεας απλα για να πιανει τα "σκουπιδια" και να σκριναρει τους περιφερειακους του! Δυστυχως αυτο προσταζει το συγχρονο αμερικανικο μπασκετακι που πλεον δεν εχει θεση παρα για ελαχιστους ψηλους που σιγουρα δεν ειναι πλεον πρωταγωνιστες! Η εποχη των δεινοσαυρων, δυστυχως κατα την αποψη μου, εχει παρελθει και περιμενουμε ξανα μεχρι να ξαναγινουν μοδα για να δουμε μαχες σακιλ, μαλοουν, γιουιν, ρομπινσον και ντανκαν! Θα μπορουσε καλλιστα να ειχε βρει καποιο συμβολαιο στην ευρωπη αλλα νομιζε οτι ηταν μεγαλος παιχτης και του κακοπεφτε το ευρωπαικο μπασκετακι το οποιο ομως του ταιριαζε πολυ περισσοτερο!

Βεβαια ποσως μας ενδιαφερει τι παιχτης ηταν στα 18 του και τι προοπτικες ειχε! Το θεμα ειναι τι παιχτης ειναι τωρα και το οτι απεριψε την εθνικη ομαδα παρα πολλες φορες οταν θα ειχε βασικο ρολο για να προστατευτει απο τραυματισμους, να "δουλεψει" για να γινει καλυτερος σκρηνερ και να εξασφαλισει κανενα 15 εγγυημενο συμβολαιο! Δεν τον λυπαμαι ιδιαιτερως, αλλα ειμαι πραγματικα περιεργος να τον δω στο ευρωπαικο μπασκετ εκει που ακομα μετραει η τεχνικη και η εξυπναδα στο παιχνιδι!
Οπως ειπα καλυτερα ο προδοτης ο φασουλας με ενα μπουκαλι ουισκι στο πλαστικο κυπελλακι του Gatorade παρα ο Κώστα Κούφους!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#596531 Δεν του χάλασαν την καριέρα αλλά δεν τους ενδιέφερε να τον προστατέψουν από τραυματισμούς όταν τα παιχνίδια είχαν κριθεί.
Όσες φορές ήρθε μετά, τον έκαναν προσβλητικά στην άκρη τα δικά μας αστέρια . Τώρα όμως ο μπουρουσάκος μεγάλωσε και δεν υπάρχει τσαρτσαρής , ούτε σοφοκλής , ούτε μαυροκεφαλίδης.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#596537 Νομιζω με τον Γιαννη και τα αλλα Αντετοκουμπακια η εθνικη αναγκαστικα θα παει σε πιο ευελικτα σχηματα...
Με 5αρι πολλες φορες ακομα και τον Γιαννη! Επομενως με Μπουρουση και Παπαγιαννη ειμαστε παραπανω απο οκ!
Οχι οτι εχουμε να προσμενουμε και παρα πολλα καθως νομιζω οτι και ο Γιαννης θα δυσκολευτει να προσαρμοστει στην ομαδα και η ομαδα πανω στον Γιαννη! Αλλα νομιζω οτι θα δουμε καλα παιχνιδια!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#596538 Παπαγιαννης είναι ένα κινούμενο ανέκδοτο . Καλύτερα να έπαιρνε Μαυροειδή.