Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#596211 Κέντρο Αθήνας σήμερα, στην Αιόλου 8ος όροφος τα είδαμε όλα
Το καλό είναι ότι σχολάσαμε 2 ώρες νωρίτερα

Για κανένα 10λεπτο μόνο μηνύματα viber λειτουργούσαν, μετά πήρα τηλέφωνο κανονικά.

Και μικρές καθυστερήσεις στο μετρό, στο οποίο κάποιοι συνάδελφοι φοβήθηκαν να μπουν (για ανεξήγητο κατ' εμέ λόγο...)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#596213
babakos έγραψε:Ο Cosmote είχε τα περισσότερα προβλήματα


Στη Δράμα για 5-10 λεπτά δεν δούλευαν οι ενδοεταιρικές κλήσεις στα κινητά, ενώ παραδόξως δούλευε κανονικά αν έπαιρνες σε τρίτο αριθμό (εκτός ενδοεταιρικών) :dizzy: Και επίσης τά 'παιξαν τελείως τα σταθερά, δεν μπορούσες να πάρεις ούτε καν το τριψήφιο εσωτερικό, ενώ σε συνάδελφο βαρούσε το σταθερό και έδειχνε κάποιος να τον παίρνει (από άλλη σταθερή γραμμή), αλλά όταν το σήκωσε αυτό συνέχισε να βαράει και να μην ανοίγει γραμμή... :dizzy:

Σε 5-10 λεπτά έστρωσε βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By rafi
#596223 Χανια cosmote για 40 λεπτα εβγαινε μια στις 5 κλησεις. Τα πρωτα 5 λεπτα δεν ειχε σημα και το 4g εκανε 1.30 ωρα να ξαναερθει. cosmote
Το σταθερο internet ηταν μπομπα.

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#596224
Dimitris_P έγραψε:Μόνο εγώ δούλεψα κανονικά;

Κι εγώ κανονικά κάθισα, ίσα ίσα ξεκουμπιστηκαν τα γυναικόπαιδα και είχα την ησυχία μου ολομόναχος

Αδερφή και γυναίκα κρατήθηκαν επίσης θέλοντας και μη :lol:

Μόνο φίλοι από πολυεθνικές στάλθηκαν σπίτια τους αμέσως χωρίς πολλά πολλά :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#596227 Ζούμε το φαινόμενο της πεταλούδας...

Φανταστείτε το μέλλον με την καθολικότητα του Internet Of Things: Θα κάνει σεισμό στο Περού και δε θα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε την πόρτα του σπιτιού μας...
Άβαταρ μέλους
By seismic
#596371 Ο σεισμός είναι ένα φυσικό γεγονός που αν δεν συμβεί σήμερα θα συμβεί αύριο. Με αφορμή τον φυσικό σεισμό ας αναρωτηθούμε για μερικά αφύσικα γεγονότα που συμβαίνουν στον Ελλαδικό χώρο τα οποία μας τα έχουν φυτέψει στο κεφάλι.
Αν κάποιος πρέπει να πάρει ένα μπράβο ή μία κατακραυγή μετά από ένα σεισμό αυτός είναι ο πολιτικός μηχανικός, ο εργολάβος, και τα μαστόρια.
Συμβαίνει κάτι τέτοιο? Δεν νομίζω. Τα μμε μέσα μαζικής εξαπάτησης πάνε και ρωτούν τους σεισμολόγους. Να μάθουν τι? ... την ένταση του σεισμού σε Ρίχτερ? Η ένταση του σεισμού είναι εντελώς άσχετη με τις καταστροφές. Άλλοι παράγοντες επιφέρουν την καταστροφή στις κατασκευές και όχι το μέγεθος του σεισμού. Οπότε εδώ παίζεται μια κωμωδία θεατρική μεταξύ μμε και σεισμολόγων. Δεν λέω οι σεισμολόγοι κάνουν σοβαρή επιστημονική εργασία αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που τους ρωτούν οι δημοσιογράφοι. Τι τους ρωτούν. Ήταν ο κύριος σεισμός? Όσο ξέρει η κυρία Μαρία του μπακάλη ξέρει και ο σεισμολόγος. Άλλη ερώτηση. Θα ξαναγίνει σεισμός? Όσο ξέρει η κυρία Μαρία του μπακάλη ξέρει και ο σεισμολόγος. Άλλη ερώτηση. Μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας? Όσο ξέρει η κυρία Μαρία του μπακάλη ξέρει και ο σεισμολόγος.
Τότε γιατί τους ρωτάνε αφού ο σεισμός είναι απρόβλεπτος?
Spam [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#596517 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... -4-richter

Το bold παρακάτω ισχύει; :hmmm:

Όσον αφορά το ρήγμα που έδωσε τον σεισμό της Αθήνας την Παρασκευή, ο κ. Λέκκας είπε στον ΣΚΑΪ ότι «ήταν έκπληξη το 1999, ήταν και τώρα. Το 1999 δεν το είχαμε αποτυπώσει στην επιφάνεια, ήταν «τυφλό» το ρήγμα. Τότε ενεργοποιήθηκαν τα 3/4 του ρήγματος και έμεινε το 1/4 που δεν ξέραμε ότι έχει ενεργοποιηθεί. Τώρα ξέρουμε ότι το ρήγμα δεν έχει δυνατότητα να δώσει άλλο σεισμό».