Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#590577 Όσο εσείς αλληλοερεθιζεστε με τα Accent , περίπου 17 χιλιάδες Mazda Xydos περιμετρικά της Ανταρκτικής αποτρέπουν την παγκόσμια κλιματική αλλαγή. Αδιάλειπτα εδώ και 23 χρόνια.

Στις 780 rpm.

Μυρωδιαδες. :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#595847 που εισαι εδω rafi? ωραια θεα!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#596302
Scotch έγραψε:Ευχαριστώ :s_biggrin

Μόνο 44.000km, 13 ετών, έγραφε turbo πίσω. Έδωσα τα 90.000 που ζητούσε και είναι πια δικό μου :eat:

Κοτσο σε επιασε. Με τοσα λεφτα αγοραζες 3,5 Κορρολες, 4 Φοκους, 25 Πολο :lol:

Αυτα παθαινεις αμα δεν ανοιγεις θεματακι στο φορουμ :roll:

Θα μπορουσαμε δε να σε συμβουλεψουμε να του κοψεις 5-10 χιλιαρικα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#596317 @Νίκος Παππάς: Εντάξει, μου έκανε δώρο το ΚΤΕΟ ο άνθρωπος, πόσο πιο κάτω να το αφήσει; :s_dunno
:lol:


Να το έχεις πάντως "του κουτιού" και να το δίνεις στα παιδάκια στο ΚΤΕΟ να παίζουν. Καλή φάση... :twisted:
Λίγο πριν τη φωτογραφία κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό ο άνθρωπος, όταν (τυχαία) δεν τον χτύπησε ο μπροστινός του. Λίγο μετά, προσπαθούσαν να κλείσουν το καπό πιέζοντας όπου έβρισκαν μπροστά τους (ενώ ο κατασκευαστής λέει πιέζεις το σηματάκι). Για να μην πούμε που μπήκαν 2-3 διαφορετικοί μέσα, με τα ρούχα εργασίας, χωρίς καλύμματα, χωρίς γάντια, χωρίς τίποτα. :thumbsdown:

Το χειρότερο. Και οι τέσσερις υπάλληλοι είχαν αφήσει τα άλλα αυτοκίνητα και ασχολούνταν με την Porsche (έφαγα 1,5 ώρα + για να το πάρω...). Επαγγελματισμός.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#596332 Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και γω. Τι καβλάντισμα μπορούν να ρίξουν οι υπάλληλοι στα ΚΤΕΟ με κανα εξεζητημένο εργαλείο. Για να λες οτι μπήκαν 3 διαφορετικοί, σημαίνει οτι ήταν συννενοημένοι να κάτσουν παρτούζα στο κάθισμα της γερμανίδας έτσι για την...εμπειρία. Κανονικά ένας και μόνο πηγαίνει το αμάξι σε όλη την γραμμή. Αν λες κιόλας οτι καθυστερούσαν όλους τους υπόλοιπους για να ασχοληθούν με την πόρσε, τότε ενα κραξιματάκι νομίζω πως δεν θα πήγαινε χαμένο. Κατευθείαν στον υπεύθυνο σε πρώτη φάση και ενα email για να το έχουν και καταγεγραμμένο. Ιδιωτικό είναι και υποτείθεται πως η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι στα προαπαιτούμενά τους.

Υποθέτω βέβαια πως τα αμάξια ακόμα ανώτερης...υπόληψης δεν πατάνε καν στα ΚΤΕΟ :iconcool: . Δύσκολο να φανταστώ κανα φεραρικό να πηγαίνει επιτόπου για έλεγχο.