Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Chris
#590650 Οπου εχω πεσει μεχρι το μαυρο λιθαρι μου εχει φανει θεοβρωμικο. Απο εκει και κατω υποφερεται. Εξαρταται και απο την κατευθυνση του ανεμου φυσικα. Προτεινω λουτσα/νησακια αν δε σου φαινεται μακρια. Χιλιομετρα παραλιας, λιγες και φθηνες ξαπλωστρες, και αν εισαι τυχερος, αυτος που σου παιρνει παραγγελια μπορει να σου φερει και σουβλακια :lol:

(με επιφυλαξη, εχω να παω 2-3 χρονια)


< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#590652 Το Μαύρο Λιθάρι είναι βρώμικο όταν γίνεται χαμός. Όπου μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος, προφανώς και τα πρώτα μέτρα θα είναι χάλι. Αλλά παίζει ρόλο και η άμμος. Το Καβούρι πχ έχει λευκή άμμο (όχι εμπρός στο Ντιβάνι), στις παραλίες του Λαιμού και φαίνεται πιο καθαρό (χωρίς απαραίτητα να είναι).
Η Λούτσα δεν έχει αποχέτευση, επομένως μάλλον δεν είναι ό,τι πιο καθαρό. Εγώ παλιότερα κατέληγα πάντα πέριξ της Βουλιαγμένης για κοντά, ενώ για κάτι καλύτερο στην Αλθέα. Αν είχα όρεξη για οδήγηση, έφτανα Αγ. Νικόλαο ή ακόμη πιο πέρα Λεγραινά και ΚΑΠΕ.
Γενικώς, θεωρώ πως οι παραλίες της νότιας μεριάς είναι μια χαρά. Αρκεί πας νωρίς το πρωί το ΣΚ, αλλιώς θα γίνει χαμός, όπου και να πας.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#590654 Ε για μετα τη δουλεια λεει, οποτε παντου ψιλοχαλαρα θα ειναι λογικα. Επισης τωρα διαβασα πως ζηταει βαθια θαλασσα, αρα η λουτσα δεν του κανει. Το ξυλινο στα λιμανακια; Δεν ειναι παραλια ομως. Αλλιως θα πηγαινα προς γλυφαδα για χαζι στα εργαζομενα κοριτσια που κατεβαινουν για μαυρισμα :shifty:


< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#591512 Λουτσα δεξια οπως κατεβαινεις ειναι μια χαρα... Στο Εναλιον π.χ. καφεδακι μια χαρα και ντουσιερα. οπως και στην Σαντα μαρινα στα νησακια. επισης προς τη Βαβρωνα/ εχει. εκτος εποχης και το μαυρο λιθαρι ειναι υπεροχο λιγος κοσμος και καθαρη παραλια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#608795 Vladimir Putin is luring tourists to Russia (1. Saint-Petersburg and Leningrad Oblast 2. Kaliningrad Oblast ) with free e-visas ( διάρκειας 8 ημερών)
https://www.nzherald.co.nz/travel/news/ ... d=12275224
https://evisa.kdmid.ru
Άβαταρ μέλους
By gianik
#613494 Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε ξέρω γω τέλος Απρίλη, αρχές Μάη, ένα ταξιδάκι αεροπορικώς, για 3-4 μέρες (με τα πιτσιρίκια μαζί) ...
Βελιγράδι vs Βουκουρέστι...
Discuss..

.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#613504 Πολύ όμορφο και το Βελιγράδι, αλλά νομίζω οτι στο Βουκουρέστι θα έχεις πιο πολλά πράγματα να κάνεις και να δείς.
Εχω την εντύπωση οτι είναι και οικονομικότερο
Άβαταρ μέλους
By gianik
#613536 Το κουμπί πατήθηκε.. :)

Υ. Γ
Bebes ευχαριστώ


.
Άβαταρ μέλους
By nikos
#613542
bebes έγραψε:Πολύ όμορφο και το Βελιγράδι, αλλά νομίζω οτι στο Βουκουρέστι θα έχεις πιο πολλά πράγματα να κάνεις και να δείς.
Εχω την εντύπωση οτι είναι και οικονομικότερο
gianik έγραψε:Το κουμπί πατήθηκε.. :)

Υ. Γ
Bebes ευχαριστώ


.
Βουκουρέστι έχω κλείσει και γω

< Note >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#613549 Δεν ειπα που εκλεισα... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#613550
gianik έγραψε:Δεν ειπα που εκλεισα... :iconcool:

με ενα τηλεφωνακι μπορουμε να μαθουμε :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#613560 Ακουσα τον drifter..

" Πήγαινε άφοβα,το ματι σου θσ πηξει σε ωραιους πωπους "... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#613571 Βελιγράδι λοιπόν. Είναι και στο ύψος του ματιού σου, δε χρειάζεται να σκύβεις :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#613573
Corto Maltese έγραψε:Βελιγράδι λοιπόν. Είναι και στο ύψος του ματιού σου, δε χρειάζεται να σκύβεις :iconcool:

Σέρβες > Ρουμάνες
Και ας θέλει να διορθώσει η google το Ρουμάνες με Μουν@ρες!!!