Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#590813
QsisVTS έγραψε::lol: μια ζωή τις ίδιες πίπες




Παράλειψη που δεν έβαλες το ψιλοεπικό ντησκρίψιο του βιντεακίου, οπότε αναλαμβάνω:

πριν από τα ιντερνετ που δηλητηριαζουν την νεολαία και τους βλεπεις όλους με αυχενικά πανω το κινητό ενω δεν κοιτανε την γκόμενα που τους χαλβαδιαζει στο τραίνο που λεει και η διαφημιση επειδη αυτοί πάιζουν μία καλυτερη στο msn, πριν απο τα βιντεο γκειμς που έκαναν ολους τοτε τους νεολαίους στα 90ς-00ς να κλέβουν τα αμαξια των γονιων τους πατάνε γιαγιαδες για μπόνους αλλα να προσέχουν μην πατήσουν τη δικιά τους γιατί μετά πεντοχίλιαρο δεν είχε μαζί με δέμα, πριν απο την ιδιωτική τηλεοραση να διαφθείρει με τις τρασιλες του τη συνηθεια να βλεπουν με ευλάβεια ολα τα ντοκιμαντερ για τον ελυτη, πριν σε κανουν να ψάχνεις για μορφινη ματαιως με αποτέλεσμα κανουν μπουλινγκ οι αλητες της γειτονιάς, πριν απο ολα αυτα που εχουν κάνει πλέον του παιδοψυχολογους τόσο ανάρπαστους που σκέφτονται να φτιάξουν δικό τους καναλι για να λενε 24ωρο όλα αυτα τα συγκλονιστικα που ταράζουν τις ευαίσθητες εύπλαστες ψυχές των γονέων και με φρικη φαντάζουν στα ματια τους σαν θεοι, τότε στις σκοτεινές εποχές που σε καθε γωνια εβλεπες κι εναν παιδοψυχολογο άνεργο να σου ζηταει να του πεις κάνα πρόβλημα μπας και βγει στην ερτ και παρει κανα φράγκο, οπου τα πιτσιρικια σπιτι ειχαν να βλεπουν μονο ερτ, να ακουνε κατι φθαρμένες θλιβερές κασέτες με διονυσιου και ρίτα, και να παίζουν κατι σάπια υποαταρι του χαμου, αρα ηταν ολη μερα στην πλατεία να ξεκωλιαζονται στα παιχνιδια, στα κυνηγητά, και τις ψευτομαγκιες, τι βρηκε το αθανατο δαιμόνιο του ελληνα να γκρινιάξει, να επιστήσει την προσοχη, να σοκάρει, να δημιουργήσει ντόρο;
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Ναι, το οτι καθόσουν και έβλεπες για μιαμιση ωρα καμιά σαχλαμάρα όποτε έψηνες τον τσιγκούνη πατερα σου να νοικιασετε τα νιντζακια, ηταν κάτι το τόσο συγκλονιστικο,που έπρεπε να αναδείξουν αυτο το τρομερο κοινωνικό προβλημα,και να καρφώσουν αυτους τους σιχαμερούς γονεις που εβαζαν τα παιδια τους να δουν διαφορα διασκεδαστικα προγράμματα (καιμποκικα κατά το λαικό λεγόμενο) ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Ω ΘΕΟΙ!

Τωρα για πιο παλιά δεν ξερω, ωστοσο ειμαι σίγουρος πως καποιος αρχαιολογος θα εχει βρει ζωγραφιες σε σπηλιά , που αναδεικνύουν το προβλημα της προϊστορικής νεολαίας, που προτιμουσε αντι να βοηθήσει στο κυνηγι και να φτιαχνει εργαλεια, να μαστουρώνει καίγοντας απολιθωμένες κουράδες βροντοσαυρων. Μαλλον το πιο αρχαίο επάγγελμα του κόσμου ειναι ο παιδοψυχολογος, κλεψαν την γνωστή αιγλη κι απο τις εταίρες.


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#591147 :omg:
https://www.thesun.co.uk/news/9375816/m ... month-den/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#591257 :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#591439
Βαρουφάκης: "Αν δεν υπήρχε το ΜΕΡΑ25 μάλλον ΚΚΕ θα ψήφιζα"

"Αν δεν υπήρχε το ΜΕΡΑ25 μάλλον ΚΚΕ θα ψήφιζα", σημείωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 ο Γιάνης Βαρουφάκης, λέγοντας ωστόσο ότι θλίβεται που ο Περισσός τον κατηγορεί ότι και ο ίδιος ψήφισε μνημόνιο.

Δήλωσε, ότι επιμένει στη τοποθέτησή του περί χαμένης ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί -όπως είπε- “εάν θέλουμε να μην έχει αυτοδυναμία η ΝΔ το ΜΕΡΑ25 πρέπει να μπει στη Βουλή. Για αυτό δεν μας θέλει η ΝΔ, γιατί της ψαλιδίζουμε την αυτοδυναμία”.

Πρόσθεσε επίσης ότι με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του οι περισσότεροι ψηφοφόροι του δεν ψήφιζαν στο παρελθόν ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό και ανέφερε σκωπτικά, ότι ακόμη κι αν τους το ζητούσε, θα προτιμούσαν να τους κόψουν το χέρι παρά να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ”.

“Καλή η Συμφωνία των Πρεσπών αλλά έγινε για λάθος λόγους. Ο λόγος ήταν για να μπουν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ” δήλωσε επίσης ο Γιάνης Βαρουφάκης στο σταθμό μας.

Χαρακτήρισε αποτυχία το ότι χρειάστηκε να κάνουμε δημοψήφισμα, με τον Επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 να δηλώνει ότι το 2015, το τετράμηνο που εξασφάλισε από τους εταίρους για έναν έντιμο συμβιβασμό χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα για να προετοιμαστεί η συνθηκολόγηση.

Ο υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου είπε ότι ο Πρωθυπουργός έκανε το δημοψήφισμα για να το χάσει. “Ο Τσίπρας αποφάσισε να καταστρατηγήσει το όχι του δημοψηφίσματος” πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ποτέ ο ίδιος δεν είχε πει ότι η Ελλάδα θα έβγαινε από το ευρώ.

“Δεν θα μας έβγαζαν από το ευρώ” συνέχισε επί του θέματος.

Μίλησε για ερημοποίηση της χώρας, ζήτησε αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσω της επενδυτικής τράπεζας και δημιουργία τράπεζας διαχείρισης κόκκινων δανείων.

Τόνισε ότι είναι στα δικαστήρια με τον Ντράγκι, τον οποίο κατηγόρησε για το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών γιατί -όπως είπε- ο κεντρικός τραπεζίτης αρνήθηκε να του δώσει τη σχετική γνωμοδότηση ενώ μίλησε για στημένο παιχνίδι σε σχέση με τα capital controls ούτως ώστε να πουληθεί τζάμπα η περιουσία της χώρας.

Πηγή


:lol: we ain't worthy
Άβαταρ μέλους
By Serf
#591644 Ληξιπρόθεσμες οφειλές νομικών προσώπων
Ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων

Η ερώτηση του χαζού: η Ολυμπιακή Αεροπορία / Ολυμπιακές Αερογραμμές / κτλ δεν εξαγοράστηκε από την Aegean Airlines; Γιατί βλέπω κάτι "ψιλά" χρωστούμενα από ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#591651
REALZEUS έγραψε:Σκοτώνεις ένα τέτοιο και έχεις να τρως για 3 χρόνια... :lol:

https://www.in.gr/2019/06/27/tech/oi-pr ... ffUhfrf9EM


Εμ γιατι νομιζεις οτι εξαφανιστηκαν.....Δεν πετουσε και ηταν αρκετα (;) γρηγορο λεει Μμμμμ :hmmm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#591667
Serf έγραψε:Ληξιπρόθεσμες οφειλές νομικών προσώπων
Ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών προσώπων

Η ερώτηση του χαζού: η Ολυμπιακή Αεροπορία / Ολυμπιακές Αερογραμμές / κτλ δεν εξαγοράστηκε από την Aegean Airlines; Γιατί βλέπω κάτι "ψιλά" χρωστούμενα από ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Η εταιρεία που έχει αγοράσει η Aegean λέγεται Olympic Air ή νέα Ολυμπιακη Αεροπορία.Ετος ιδρύσεως αναφέρεται το 2009...
Το μεγαλόπνοο σχέδιο προέβλεπε το διαχωρισμό της εταιρείας σε καλή και κακή...Μάντεψε ποιος πληρώνει τη κακή και ποια πήρε ο Βασιλάκης.Οχι ο Καΐλας!

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#591673 Την επόμενη φορά που θα σου πει κάποιος πόσο γαμάτος ήταν αυτός που την ιδιωτικοποίησε (ένας κύριος Χατζηδάκης), να θυμηθείς αυτά τα νούμερα.
Επίσης, υπάρχουν και τα νούμερα των μισθών των υπαλλήλων που επίσης ακόμη πληρώνουμε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#591678 Ακρόπολις Χρηματιστηριακή. :s_bye

Έτσι γίνονται οι χοντρές δουλειές :iconcool:

Τουλάχιστον μπήκαν φυλακή. :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#591704
Anonymous Founder έγραψε:Την επόμενη φορά που θα σου πει κάποιος πόσο γαμάτος ήταν αυτός που την ιδιωτικοποίησε (ένας κύριος Χατζηδάκης), να θυμηθείς αυτά τα νούμερα.
Επίσης, υπάρχουν και τα νούμερα των μισθών των υπαλλήλων που επίσης ακόμη πληρώνουμε.


Ελα ρε αφου η ΝΔ σημερα εχει νεους πολιτικους που δε θα επαναλαβουν τις παλιες αμαρτιες. :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#591711 Τελευταίες μέρες βλέπω συνέχεια αυτά σε Tapatalk και YouTube.
Φαντάζομαι δεν είναι δωρεάν?!ΕικόναΕικόνα