Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#586678 Bulgaria expects the U.S. to make an offer soon to sell eight new F-16 fighter jets for its army at $1.2B after the U.S. State Department approved the possible sale at an estimated cost of $1.67B.

A deal for Lockheed Martin's (NYSE:LMT) F-16V Block 70 would be the Balkan country's biggest military procurement since the fall of Communist rule some 30 years ago.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#590240
Τρόμος σε πτήση για Ρόδο -Ο κινητήρας του αεροπλάνου εξερράγη στον αέρα

Αναστάτωση επικράτησε στην πτήση αεροσκάφους εσωτερικών αερογραμμών από το Ηράκλειο της Κρήτης με προορισμό τη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη βλάβη ο κινητήρας ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti, το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό τη Ρόδο, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο. Μάλιστα, πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.

Οι 47 επιβάτες της πτήσης βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Καρπάθου αναμένοντας κάποια ενημέρωση για τον τρόπο που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους. Το ευτύχημα είναι πως όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή | iefimerida.gr
Ρούφηξε κανένα πουλί;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#590250
fokion έγραψε:οσο ψηλότερα τοσο πιο απιθανο...........
Πρέπει να έγραψα κοτσάνα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#590352 Μήπως υπερέβαλλε για την Κάρπαθο; Πολύ κοντά είναι η Ρόδος για να προσγειωνόταν εκεί κατευθείαν στον τελικό προορισμό. Πόση ώρα να διαρκεί η πτήση άραγε; Μια που ανεβαίνει και μια που κατεβαίνει
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#590369 Θέλει ένα 50λεπτο με 1 ώρα περίπου. Δεν είναι τόσο γρήγορα τα ATR.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#590568 SkyExpress έτσι;;; :inlove:

Πάλι καλά που οι επιβάτες είναι όλοι εντάξει και δεν υπήρξαν θύματα. Κάτι τέτοιο δεν ξέρω πως μπορεί να συμβεί, έχω κάποιες υποψίες βέβαια. Πιθανώς να ρούφηξε κανένα πουλί ή κανένα άλλο αντικείμενο σε χαμηλό ύψος, να έσπασε κάτι ή να έφερε κάτι στα όριά του και αυτό το κάτι να έσπασε τότε... και να έκοψε βόλτες στον κινητήρα... :help:


Ελπίζω τουλάχιστον τώρα η ελεγκτές της ΥΠΑ να κάνουν σωστή δουλειά, όχι όπως συνηθίζουν... :vava:


Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη, είμαι σίγουρος πως οι τυπικές υποχρεώσεις που προβλέπει ο νόμος έχουν τηρηθεί και πως όλα τα χαρτιά είναι εντάξει, αλλά για να πω την αλήθεια μου χαίρομαι που έφυγα από τον χώρο. Καλά ήταν όσο κράτησε, φτάνει...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#590668
markvag έγραψε:SkyExpress έτσι;;; :inlove:



απο τις 22 Φεβρουαριου πουλανε τρελιτσα με τη βαλιτσα μου. :inlove: γτχκτπτ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#590679 πριν κανα χρόνο 4 στα 128 επιχειρησιακά
https://www.dw.com/en/only-4-of-germany ... a-43611873
τώρα δηλ 2 στα 126 :hmmm:
ευκαιρία να πάμε όπως στην Β. Μακεδονία να αναλάβουμε την προστασία του FIR και να μας πληρώνουν απο τα χρωστούμενα των πολεμικών αποζημιώσεων :yahoo: :lol:
περιμένω Ελληνική Λύση να το προτείνει στο προεκλογικό πρόγραμμα της , αντε ρε Βελόπουλε :metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#590718
dimviii έγραψε:
markvag έγραψε:SkyExpress έτσι;;; :inlove:



απο τις 22 Φεβρουαριου πουλανε τρελιτσα με τη βαλιτσα μου. :inlove: γτχκτπτ :inlove:


Σου είπα... με τη βαλίτσα δεν θα βγάλεις άκρη... Υπεύθυνος είναι ο handler και όχι η αεροπορική και είναι τρέχα γύρευε η κατάσταση...

Εγώ αναφερόμουν γενικά στην εταιρεία, πολύ ευχαρίστως να τα πούμε over pitogyro στη Δράμα (3,85 κιλά η κάθε πίτα :twisted: :eat: )