Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#589151 Εικόνα

Είστε πεπόνια ρε. Δεν ξέρετε μπάλα. Τί πάει να πει μεταγραφές; Ότι θέλω εγώ θα δώσω. Εγώ άνοιξα τα τρελάδικα. Γράφετε |λογοκρισία| φούμαρα. Κοροϊδεύετε τον κόσμο. Σοτηράκηδες είστε. Σότο πουλάτε. Είδατε λίγο τυρί στο τσουτσούνι σας και γίνατε τυρέμποροί



:s_roses
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#589152
red_monster έγραψε:Τον Τασαρο ρε μουνι@ ; :rant:


Εξαρταται ποσα πηρες.
Και γω το πουλεν μου το γουσταρω.
Αμα επαιρνα εξι- επτα τον εδινα.
Για ενα- δυο δεν τον εδινα με τιποτα.
Ας εφευγε ελευθερος. Εκανα δηλαδη πουτανα την ομαδα φετος επειδη δεν ανανεωνε, τον ταπεινωσα να γυρισει πισω με σκυμενο κεφαλι, και ολα αυτα για να παρω σκαρτο ενα μυριο?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#589153
"Τι γαμιέστε με τον Λυμπερόπουλο ρε; Τι σας έχει κάνει; Ρε |λογοκρισία| είναι καλό παιδί ο Λυμπερόπουλος. Τίμιος, εργατικός, νοικοκύρης. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ρε. Πήγαμε σε 4 τελικούς, πήραμε τον ένα. Παίξαμε τσουλου, παίξαμε γουλου. Είναι λίγα αυτά ρε πεπόνια; Φτιάχνουμε γήπεδο, πήρα 100 στρέμματα στο Σπάτο και φτιάχνω άλλα δυο γήπεδα, η ομάδα δε χρωστάει μια. Τι γαμιέστε συνέχεια ρε;"



:s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#589312

αλλη μια φορα ο τρισμεγιστος μεσι δεν εκανε τιποτα :lol: :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#589397 Παντως δεν τον ειδα και πολυ στεναχωρημενο τον Τασαρο χθες στο Salty. Μεχρι πρωι το πηγανε μαζι με Μπακακη, Λαμπροπουλο και κανα δυο αλλους απο αυτους που δεν ξερω ονοματα.

Λιγο παραδιπλα ειχε και το μπασκε εκπροσωπους με δυνατο ξενυχτη Ν. Παππα που πραγματικα εχω βαρεθει να τον βλεπω να παρουλιεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By melos86
#589512 Στεναχωριεται οσο θα στεναχωριοσουν και εσυ αν αφηνες την παλια σου δουλεια για μια καλυτερη,με ανωτερες συνθηκες, με καλυτερες αποδοχες, με σοβαροτερο αφεντικο και σιγουρα πιο ανοιχτοχερη κλπ κλπ... Και φυσικα με την προοπτικη να δει και μια επιτυχια με το σπαθι τους γιατι ετσι οπως παει η κουλα δεν διαφενεται κατι τετοιο στον οριζοντα!
Ολα τα αλλα ειναι για την δημιουργια εντυπωσεων!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#589514 με τις μεταγγραφές που κάνει ο gay , η Κούλα κλπ προβλέπω οι Μπουγατσομάχοι να το σηκώνουν για καμμιά 5ριά ακόμα χρόνια...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#589549 Μικρό διάλειμμα:
https://www.euro2day.gr/news/enterprise ... hs-ae.html
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του μεγαλύτερου μέρους του δανεισμού της «Στάδιο Καραϊσκάκης ΑΕ», επιβεβαιώνοντας πλήρως τις σχετικές πληροφορίες της στήλης Χαμαιλέων.

Οι πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας, πλην Πειραιώς, ανέθεσαν στην Axia Ventures να «τρέξει» διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του ομολογιακού δανείου της εταιρείας, το οποίο έχει ως εξασφάλιση την εκμετάλλευση του γηπέδου.

Οι μη δεσμευτικές προσφορές ορίστηκαν για τη 19η Ιουνίου. Αρχικό ενδιαφέρον για το γήπεδο, που αποτελεί την έδρα της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, έχουν επιδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, private equity και real estate funds. Εφόσον αναδειχθεί προτιμητέος επενδυτής, θα αγοράσει τα δάνεια της εταιρείας, που έχουν ως εξασφάλιση την εκμετάλλευση του γηπέδου.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες συμφερόντων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκη.

Το σίγουρο είναι ότι αποκλείονται από τη διαδικασία αλλά και από κάθε δυνατότητα επαναγοράς εταιρείες συμφερόντων των Σ. Κόκκαλη και Λ. Λαυρεντιάδη, οι οποίοι κατέχουν σήμερα εξ ημισείας τη «Στάδιο Καραϊσκάκης ΑΕ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Μαρινάκης παρότι συμφώνησε με τον Σ. Κόκκαλη να αγοράσει το 50% της Στάδιο Καραϊσκάκης ΑΕ, προπληρώνοντας, μάλιστα, το τίμημα στις αρχές του 2011, δεν έχει πάρει πάνω του το παραπάνω ποσοστό.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχετική της ανακοίνωση, η μεταβίβαση του 50% εκκρεμεί λόγω μη εκπλήρωσης προϋποθέσεων και ύπαρξης νομικών εμπλοκών, σε σχέση το υπόλοιπο 50% της Στάδιο Καραϊσκάκης που ανήκει στον κ. Λαυρεντιάδη.

Το ανεξόφλητο υπόλοιπο του ομολογιακού δανείου της «Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης ΑΕ» ανέρχεται σε περίπου 45 εκατ. ευρώ. Προς πώληση βγαίνει το μεγαλύτερο μέρος του ομολογιακού, καθώς η Τράπεζα ΠειραιώςΠΕΙΡ -1,57%, προς το παρόν, δεν έχει συμφωνήσει για το μέρος που της αναλογεί.

Η «Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης ΑΕ» συστάθηκε το 2003, με κύρια δραστηριότητα την ανακατασκευή και εκμετάλλευση για 49 χρόνια του ομώνυμου γηπέδου. Η εταιρεία έκλεισε την οικονομική χρήση 1/7/2017 - 30/6/2018 με έσοδα 3,9 εκατ. ευρώ και ζημιές που προσέγγισαν τα 2 εκατ. ευρώ.



Ρε παιδί μου, κι εγώ που νόμιζα πως τα εκατομμύρια τα σκορπάει ο πρόεδρας, αλλά όχι, για ποιο λόγο κιόλας να πλερώσει; Να πούμε εδώ πως ΚΑΙ ΕΔΩ, ο Λαυρεντιάδης είναι μέσα. Μα παντού αυτό το παλικάρι πχια;
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#589949 Αλλη
Εντελως
Κατασταση...

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4781550008
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#589958 Μα, χωρίς memeing τώρα, δεν αντιλαμβάνονται ότι φανέλα που γράφει καπέλλι δε θα την αγοράσει ούτε ο τζούνιορας;

:vava: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#589960 Στρατηγε μου :roll: οι λωριδες γερνουν. :lol: Ελπιζω οχι το γηπεδο :svivhaha: