Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#560228 Είναι αρκετά σπέσιαλ ώστε να δικαιολογήσει τα όσα ζητάει το Atlantis the Palm θέρετρο;
Θέλω να αράξω στη χλίδα, να πλατσουρίσω σε θάλασσα και νεροτσουλήθρες κλπ (2 γονείς με κόρη 8 ετών); Ή προτείνετε κάτι άλλο;
Είδα θερμοκρασίες για Απρίλιο, μια χαρά.
Παρακαλώ σκέψεις, γνώσεις, απόψεις, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#589888 up

Προέκυψε επαγγελματικό 3ήμερο στο Dubai τον Νοέμβριο και σκέφτομαι να πάρω και την οικογένεια μαζί και να μείνουμε 3-4 μέρες ακόμη. Τα παιδιά βέβαια είναι αρκετά μικρά (6 & 9), οπότε δεν ξέρω αν αξίζει ή αν θα είναι ταλαιπωρία για τη σύζυγο (κυρίως για τις 3 ημέρες που εγώ θα είμαι ελάχιστες ώρες μαζί τους). Γενικά φαντάζομαι εξακολουθεί να είναι safe να κυκλοφορείς, όπως το θυμάμαι πριν από 15 χρόνια. Όποιος έχει πάει, ιδιαίτερα με παρόμοιο setup, και θέλει να μοιραστεί εντυπώσεις, παραπάνω από ευπρόσδεκτες.

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#589891 Εγώ όταν πηγαίνω εκει, όπου εκει Μέση Ανατολή, προσπαθώ να τελειώσω πιο νωρίς για να αλλάξω τα εισιτήρια να φύγω μια ώρα νωρίτερα από αυτό το πράγμα. Αλλα ΟΚ πραγματα για να κάνουν τα παιδιά εχει, αλλά τετοια πράγματα εχει και σε άλλα ωραιότερα μερη. Τεσπα εγω δεν θέλω να μένω εκει πέρα ουτε λεπτό παραπανω. Μόνο ένα Ομάν θα ήθελα να παω ίσως επειδή δεν παίζει πλαστικό περιβάλλον σε τοσο μεγαλο βαθμό.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#589893 Μόνο το Bahrain μπορω να ανεχθω για μια δυο εξτρα μερες για να δω πέντε πραγματα παραπανω που ποτέ δεν τα ειδα οπως ήθελα.Το Dubai ειναι μια μεγαλούπολη στην έρημο τελειως ψεύτικη κλπ. Τελευταια θητεία στη Dammam στην Σαουδική Αραβία ειπα στον οδηγό που με πήγαινε στο αεροδρόμιο να το πατήσει οσο δεν πάει μπας και φτάσω μια ώρα αρχύτερα στο lounge. 2 βδομαδες έκοψα φλέβα ειδικα τα παρασκευοσαββατα και η Dammam ειναι κοσμοπολίτικη και σχετικά ανοιχτή λογω Αμερικανών, πετρελαίου κλπ δεν είναι σαν την Τζεντα. Ειχα εφιάλτες πως η πτήση της Πεμπτης θα ειναι overbooked και θα πρέπει να μείνω ακομα μια μέρα εκει. Πάντως η υπερπτηση πανω απο το Κουβέιτ το βράδυ ειναι άκρως εντυπωσιακή...
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
#589961 Dubai βέβαια, ακριβώς για το λόγο που αναφέρει ο μιραγκε έχει τρελές ξενοδοχειακές υποδομές. Καλοκαίρι όμως βράζει σε βαθμό που σε πολυόροφο πάρκιν από και προς το αυτοκίνητο παίζει να ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, δεν μπορούσες να αναπνεύσεις 45 υπό σκιά 80% υγρασία. Ένα Απρίλιο που είχα πάει και ένα Δεκέμβρη ήταν -κλιματικα- υπέροχα. Γενικά το μόνο μέρος στο κόσμο που αξίζει να πληρώσεις ακριβό ξενοδοχείο, -γιατι-θα φας όλη τη μέρα σου εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#589964 Για το επαγγελματικό κομμάτι θα μείνουμε εδώ. Καλό φαίνεται, και για τα παιδιά, θα επιδιώξω να παραμείνουμε και τις υπόλοιπες ημέρες αν δεν ξεφεύγει το κόστος. Νοέμβρη είχα πάει και την προηγούμενη φορά και ήταν μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#590194
gto250swb έγραψε:Dubai βέβαια, ακριβώς για το λόγο που αναφέρει ο μιραγκε έχει τρελές ξενοδοχειακές υποδομές. Καλοκαίρι όμως βράζει σε βαθμό που σε πολυόροφο πάρκιν από και προς το αυτοκίνητο παίζει να ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, δεν μπορούσες να αναπνεύσεις 45 υπό σκιά 80% υγρασία. Ένα Απρίλιο που είχα πάει και ένα Δεκέμβρη ήταν -κλιματικα- υπέροχα. Γενικά το μόνο μέρος στο κόσμο που αξίζει να πληρώσεις ακριβό ξενοδοχείο, -γιατι-θα φας όλη τη μέρα σου εκεί μέσα.
Τελευταία φορά Σαουδική Αραβία Dammam ημουν Οκτώβριο φουλ υγρασία και ζεστα στους 40+. Βέβαια προτιμούσα να κάθομαι εξω τα βράδια για καφε/χυμό παρα μεσα στους 16 βαθμούς του κλιματιστικού στο υπερξενοδοχειο μου. Απο την αλλη Bahrain Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο τα βράδια ειναι υποφερτά κανεις και τις βόλτες σου στην παραλία στο πάρκο γενικα δεν ξερω μου ταίριαξε πιο πολυ απο όλα αυτη η χώρα. Εχει τα παντα και δεν είναι τόσο ψεύτικο οσο το Dubai. Εχω πετύχει βεβαια και 4 μέρες βροχή συνεχόμενα που ολα έγιναν λίμνες και ποτάμια σε κάποια φάση. Όπως είπα βεβαια Dubai εντός εχει πολλα πραγματα για τα παιδιά αλλα και παλι εγω εκει δεν θα πήγαινα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#614041 :s_rofl

Κι εδώ βρέχει. Σκωτσεζε γυρνά πίσω, σε ζητάει ο τόπος σου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#614043 Elteo σε θυμήθηκα. Ρώτησα έναν ντόπιο, που παρακολουθούσε με δέος τη βροχή, πόσο συχνά βρέχει εδώ και μου απαντάει "this is extremely rare"

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#614047 Όταν θα δεις τους δρόμους να γίνονται ποτάμια θα καταλάβεις γιατι κοιτούσε με δέος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#614067 Μέχρι τον 124ο και 125ο πήγαμε. Είχε σταματήσει η βροχή (του χρόνου μάλλον πάλι ).

< >