Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#583758 Police chase: Two teens in hospital, another arrested after horrific crash in West Auckland

Εικόνα

Εικόνα

The driver managed to get out of the vehicle and fled down the motorway on-ramp. The pursuing officers took him into custody, he said. :s_crazy

https://www.nzherald.co.nz/nz/news/arti ... d=12232747

toyotara
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#583916 Σε συνέχεια αυτού:

Dodger έγραψε:Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα IX έκανε προσπέραση στο βυτίο και με τον ελιγμό που έκανε το ψυγείο για να το αποφύγει, έπεσε πάνω στο βυτίο.



Από το zougla.gr - https://www.zougla.gr/greece/article/en ... sto-koropi

Σήμερα εντοπίστηκε ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο με βυτιοφόρο στη Λ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου, το οποίο σημειώθηκε στις 17 Μαΐου με δύο νεκρούς.

Πρόκειται για τον οδηγό που επί της ουσίας προκάλεσε το δυστύχημα. Είναι ένας 50χρονος Έλληνας με ολλανδικό διαβατήριο.

Ο ίδιος, είχε κάνει προσπέραση σε 4-5 αυτοκίνητα και μετά τη σύγκρουση των δυο φορτηγών επέστρεψε στο σημείο, ενώ φέρεται να ρωτούσε αυτόπτες μάρτυρες αν είχαν δει τι είχε γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έλεγε στους αυτόπτες μάρτυρες: «Ήμουν πιο πίσω και ήθελα να κάνω προσπέραση αλλά τελικά δεν έκανα. Είδατε τι έγινε, πώς έγινε;».

Ο συλληφθείς εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Κατά την ανάκρισή του αρχικά αρνήθηκε ότι είχε εμπλακεί στο δυστύχημα ωστόσο όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας του έδειξαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, το παραδέχθηκε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα αποζημιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#583970 Ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Κλισέ αλλά ίσχυσε άλλη μία φορά.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#583981 Πλάκα κάνεις; Εδω γάτα πάτησα :shifty: και γύρισα πάλι πίσω :shifty: για να δω αν είναι όλα καλά :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#584088 Tην προηγούμενη εβδομάδα ενας τέτοιος σουμαχερ με 208,με προσπέρασε σε κλειστή τυφλή στροφή μέσα στα Δερβενάκια....έκλεισα τα μάτια :lipsealed: για λιγότερο απο 10 μέτρα θα τον έπαιρνε αγκαλιά ενας Σλοβένος με το volvo του... fh τράκτορας με θάλαμο φορτωμένο πορτοκάλι.Για κάτι τέτοιους πρέπει να έχουμε κάμερες στο ταμπλό.
Λογω προεκλογικής περιόδου, η τροχαία σταμάτησε να γράφει οσους μπαίνουν στην λεα στην Κηφισού?? Δεν ξέρω πόση ωρα έκανε σήμερα,το ασθενοφόρο του εκαβ μέχρι τον προορισμό του.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#584145 Μαλλον θα λεει στην ανοδο μετα τις τρεις γεφυρες μεχρι την Αχαρνων.....Ποτε μα ποτε δεν την εχω δει αδεια.......Και πιο παλια περναγα επι χρονια καθε μερα......
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#584227 Εντωμεταξύ έχει που έχει κίνηση ο Κηφισός,έχουμε και δαύτους που αναγκάζονται αυτοί που είναι στην δεξιά λωρίδα να κόψουν για να μπουν αυτοί για να μην βγουν στην έξοδο και γίνεται πανηγύρι.
Ελλάς το μεγαλείο σου :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#584261
edmond έγραψε:Γιατί πότε έγραφε; Για ποιό ύψος λες;

Απο Κηφισιά και προς τα κάτω. Πριν κανα δίμηνο είχα δεί τροχονόμους με μοτοσυκλέτες αλλα και περιπολικά,απόγευμα πάντα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#584283 Πάντως καλό είναι να γράφουν, αλλά στον Κηφισό το πρόβλημα είναι η άσφαλτος που θέλει αλλαγή πλέον και η διαγράμμιση που έχει φύγει.
Ειδικά με την τελευταία, ακόμη και να θέλεις να είσαι νόμιμος, δεν μπορείς γιατί δεν την βλέπεις, σε συνδυασμό και με το ανοιχτό χρώμα της ασφάλτου...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#584598 μπορει κανεις να μου εξηγησει τι ακριβως κανουν αυτα τα ""ξυλα""" που βαζουν κατω απο το αμαξι
Άβαταρ μέλους
By bill33
#584600 Το τακάρουν για να μην κουνηθεί/πέσει ?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#584602 το σταθεροποιούν για να μη τους πιάσει κάνα πόδι αν ξεφουσκώσουν τα λάστιχα μόνα τους ή φύγουν απ'τη θέση τους οι τροχοί;;