Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By STK
#583423 McLaren purchased a car from technical partner Carlin, and though the car was orange when McLaren received it, it was not the proper McLaren “papaya orange.” It had to be repainted after the test, and that still had not been completed when Alonso crashed his McLaren-built car last Wednesday.

The Carlin spare was in a paint shop 30 minutes from the track, more than a month after McLaren complained about the color, and it ultimately cost McLaren almost two full days of track time. The team looked foolish as other teams were able to move into backup cars in mere hours; James Hinchcliffe crashed in Saturday qualifying and was back on track in his spare that afternoon.

https://apnews.com/a8653967a9714ac7a9a3 ... OVUbkMAkkM
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#583689

2017.. με <κανονικο> μονοθεσιο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#583719 Για δικαιολογία το βάζεις αυτό ρε Γκεάκο; Σιριουσλι; Έχουνε ταυτότητες στην Ισπανία; Γιατί αν έχουν, ας της ρίξει μια ματιά και ας μας πει αν έχει περιθώριο για τέτοιες τραγικές επιλογές.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#583727 Καμια δικαιολογια.
Απλα να θυμισω οτι απο την πρωτη χρονια το ειχε.
Η επιλογη του ηταν τραγικη αλλα εκει καταληξαμε ολοι εκ των υστερων.

Δεν νομιζω κανεις απο εμας να ειχε στο μυαλο του οτι θα εφτανε σε σημειο να μην παρει καν μερος στον αγωνα...
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#583747 Αν κρίνω απ'τις αντιδράσεις του κοινού μετά την κλωτσοπατινάδα, δε θα τους λείψει ο ισπανός επιβήτορας... :(

Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#583807
Corto Maltese έγραψε:Για δικαιολογία το βάζεις αυτό ρε Γκεάκο; Σιριουσλι; Έχουνε ταυτότητες στην Ισπανία; Γιατί αν έχουν, ας της ρίξει μια ματιά και ας μας πει αν έχει περιθώριο για τέτοιες τραγικές επιλογές.


Edit, offtopic. Ολη σου η αναρτηση ηταν εκτος θεματος. Εχεις να γραψεις κατι σε σχεση με αυτο που παραθεσες; Γιατι αναφερεις ξανα και ξανα αλλους οδηγους; Στο συγκεκριμενο θεμα γραφουμε για τον Αλονσο ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ! [mod]
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#583867 Αν ρωτήσεις το alter ego σου θα μάθαινες ότι αν έχω σε έναν οδηγό συμπάθεια αυτός είναι ο Αλόνσο (γενικά όμως δεν είμαι προσωπολάτρης). Οπότε όλα όσα έγραψες και σβήστηκαν είναι πηχτή ανόθευτη ανοησία. Από τη συμπάθεια όμως, ως την τύφλωση είναι μία τεράστια απόσταση που εσείς οι 2 την καλύπτετε σε χρόνο μηδέν με τεράστια άλματα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#583875 Σε βρίσκω πολύ ανεκτικό μετά την επί προσωπικού επίθεση που δεχτηκες.
Μαλακωσες.
Λύπη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#583889
Corto Maltese έγραψε:Αν ρωτήσεις το alter ego σου θα μάθαινες ότι αν έχω σε έναν οδηγό συμπάθεια αυτός είναι ο Αλόνσο (γενικά όμως δεν είμαι προσωπολάτρης). Οπότε όλα όσα έγραψες και σβήστηκαν είναι πηχτή ανόθευτη ανοησία. Από τη συμπάθεια όμως, ως την τύφλωση είναι μία τεράστια απόσταση που εσείς οι 2 την καλύπτετε σε χρόνο μηδέν με τεράστια άλματα.


Αυτα που σβηστηκαν για το κομπλεξ των Φερραρικων (ΕΥΤΥΧΩΣ οχι ολων), μπορω να τα ξαναγραψω στο τοπικο της Ferrari για να ειμαι on topic και να μη μπορει να τα διαγραψει ουτε ο αυστηροτερος mod :s_tongue

Επειδη το να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος ειναι ανθρωπινο αλλα το να το αποδειξεις απεχει ετη φωτος, σε προκαλω να αποδειξεις τα λεγομενα σου. Πες μου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ που ειπα για τον Alonso και δειχνει τυφλωση. Ενα στραβο που εκανε/ειπε και δεν το παραδεχτηκα πριν απο τον καθε αλλο χρηστη. Το οτι τον γουσταρω σαν οδηγο δε σημαινει οτι ειμαι τυφλος και δε βλεπω τα στραβα του...

Και θα σου κανω και ενα ακομα δωρακι με το οποιο μπορεις να αποδειξεις το ποσο ανοητος και τυφλος ειμαι (συμφωνα με τα λεγομενα σου). Σε προκαλω να μου πεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ που ειπα για το Verstappen και δειχνει οτι ειμαι κολλημενος και δε βλεπω την πραγματικοτητα. Αλλα σε παρακαλω οτι εχεις να πεις για το Verstappen να τα ποσταρεις στο σωστο τοπικο για να μη σβηστουνε (εδω μιλαμε ΜΟΝΟ για τον Alonso):

viewtopic.php?f=5&t=1503
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#583941
g8777 έγραψε:Σε βρίσκω πολύ ανεκτικό μετά την επί προσωπικού επίθεση που δεχτηκες.
Μαλακωσες.
Λύπη.


Το σωστό ρήμα είναι "σουπόρτεψες" (για να είμαστε και on-topic :s_yes )