Για τα πρωταθλήματα πίστας, GP2/GP3, IndyCar, WTCC, BTCC, Le Mans και άλλα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#583421 Εμ ποιός του φταίει του Ναντο εκεί που πήγε και έμπλεξε; :s_dunno

Και να πεις ότι δεν ήξερε; :s_whiteflag

Μαλλιασε η γλώσσα του Φλάβιο να του τα λέει.

Εικόνα

Κοίτα τον ορίζοντα τώρα Ναντο :slap:
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#583438
Geo f1 έγραψε:Σου εκανα highlight τα πιο σημαντικα.
Διαβασε τα και ξαναπες μας

Το καημενούλι... :s_cry

Ενώ ο Juncos που τον έκανε bump και κάτω, είναι το αντίπαλον δέος του Penske... :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#583472
Geo f1 έγραψε:Διαβασε τα και ξαναπες μας


Ρε συ Γιωργο σοβαρα τωρα... Περιμενεις να καταλαβει ο g8777 και ο Αμπαλος τι εστι Alonso? Ή ακομα και να το καταλαβουν ή να το ξερουν ηδη, περιμενεις να στο πουνε?

Κατα τα αλλα δε χρειαζεται μεγαλη αναλυση το πραγμα... Πριν καν πανε στο Indy το περιμενα οτι θα γινει πατατα. Ακομα και η Mercedes να αποφασισει λιγο πριν το Indy οτι "φετος τρεχουμε" δε μπορει να παει να κερδισει τις ομαδες που τρεχουν δεκαετιες στο Indy ετσι απλα. Ομοιως αν πει ο Andretti "του χρονου κατεβαζω ομαδα στην F1" ξερουμε οτι θα παιζει με τους τελευταιους. Ολα τα υπολοιπα που διαβασα στο link που παρεθεσες με ξεπερνανε φυσικα. Οσο και να σκεφτομουνα τοσες μερες "λογικο ειναι να σερνεται στο Indy η McLaren", απλα δε μπορω να τα ποιστεψω αυτα τα τραγελαφικα λαθη της ομαδας που μολις διαβασα!

Οσον αφορα τον Alonso τα πραγματα ειναι απλα. Οταν τον βλεπεις πισω στους χρονους (F1, Indy... WHATEVER), τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ οδηγει ενα χρεπι. Period. Το μονο που μπορω να προσαψω στον Ισπανο, ειναι η ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ λανθασμενη επιλογη του. Ηταν τοσο πασιφανες οτι δε μπορει να κερδισει στο Indy με τη McLaren, οσο πασιφανες ηταν πριν απο λιγα χρονια που υπεγραψε στη McLaren, οτι η Honda θελει καμποσα χρονια για να φτασει τους υπολοιπους...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#583475
Geo f1 έγραψε:https://www.apnews.com/a8653967a9714ac7a9a3ba576f712fff

εδω εισαι...

A week before Alonso’s first test in the car, the team realized it didn’t even have a steering wheel.


A cosmetic issue at the Texas test haunted McLaren deep into last week at Indianapolis Motor Speedway.

McLaren purchased a car from technical partner Carlin, and though the car was orange when McLaren received it, it was not the proper McLaren “papaya orange.” It had to be repainted after the test, and that still had not been completed when Alonso crashed his McLaren-built car last Wednesday.

The Carlin spare was in a paint shop 30 minutes from the track, more than a month after McLaren complained about the color, and it ultimately cost McLaren almost two full days of track time. The team looked foolish as other teams were able to move into backup cars in mere hours; James Hinchcliffe crashed in Saturday qualifying and was back on track in his spare that afternoon.


“I should have been closer to Indy but I could never compromise Formula One,” Brown said. “At 9:01 in the morning when we weren’t on track at the first test, that’s when we failed to qualify for the Indianapolis 500. We didn’t ring the fire alarm quick enough because we could have recovered after the first test.


Fast Friday showed the car still needed speed, and Alonso went into qualifying on shaky ground. His first qualifying run was sabotaged by a tire puncture — which wasn’t detected beforehand because Brown said the team had purchased incorrect tire sensors.


Alonso went out to practice Sunday with an entirely new setup, but in the frantic changeover a mistake was made in converting inches to the metric system the English team uses and the car scraped and sparked on his first lap. It had to be fixed and Alonso got in just five more laps before rain ended the session.


McLaren discovered after the qualifying run that the car had the wrong gear ratio setup.

“We actually had a 229 (mph) car but we had 227.5 gearing, so we beat ourselves again while we almost made it,” Brown said.


Σου εκανα highlight τα πιο σημαντικα.
Διαβασε τα και ξαναπες μας
Η φάση που περιγράφεις είναι "έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου", νόμιζαν (και ο Αλόνσο μαζί) ότι θα πάνε στη Μουρικα και τα αμερικανακια θα ανοίξουν τα πόδια, έλα όμως που το brickyard έχει μυστικά, δεν είναι τόσο απλό όσο νόμιζαν

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#583483 Εγώ νόμιζα πως ο Νάντο είναι τόσο γαμάτος που θα τους κέρδιζε ακόμη και έτσι, τι όχι; Ίδιο αμάξι, ίδιοι μοτέρ με τους άλλους είχε, δεν περίμενα να μην καταφέρει να το ρυθμίσει όπως πρέπει. Μεγάλη απογοήτευση. :(
Άβαταρ μέλους
By g8777
#583493 Αφου ηταν χρεπι, τι φταιει ο Ναντο;


ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΑΝΤΟ :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout

Τωρα που το σκεφτομαι, μηπως αντι για Eurovision να το γυρισει στο τηλεοπτικο σοου; :hmmm:

Τελειωσε χτες το GoT :s_cry , ωρα να αρμεξουμε τους φαν :shifty:

Ενα spin off με τους Ασπιλους δεν θα ηταν γαματο; :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Να δειχνει πχ την αρχη. Πηγε ο Ασπιλοτερος και χτυπουσε κοσμο στην πλατη. Ε, αμεσως γινοταν Ασπιλος, μια τρομερη πολεμικη μηχανη χωρις γεννητικα οργανα. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Ναντο γεννηθηκες γι αυτο τον ρολο, δεν μπορω να σκεφτω καποιον καλυτερο. :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#583495
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ νόμιζα πως ο Νάντο είναι τόσο γαμάτος που θα τους κέρδιζε ακόμη και έτσι, τι όχι; Ίδιο αμάξι, ίδιοι μοτέρ με τους άλλους είχε, δεν περίμενα να μην καταφέρει να το ρυθμίσει όπως πρέπει. Μεγάλη απογοήτευση. :(


Παιζουν τοσες δεκαδες ρυθμισεις στο μονοθεσιο ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ τοσες σημαντικες λεπτομερειες στην οργανωση μιας ομαδας (απο οτι διαβασαμε η McLaren ηταν εντελως γτπ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ αυτα θεματα) που το σχεδον ιδιο μονοθεσιο δε σημαινει παραπλησιες επιδοσεις. Το ιδιο ισχυει για ολες τις μορφες ενιαιου... Ο Alonso προπερσι που ετρεχε με την Andretti και ειχανε 4-5 ατομα το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ μονοθεσιο εκανε το χρεος του. Τους κερδισε ολους (αν και rookie) και εκανε ολη την Αμερικη να παραμιλαει. Λες να ξεχασε να οδηγει απο τοτε? Δε νομιζω!
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#583497 edit mod. Flame bait.Είναι η απολύτως τελευταία φορά που την γλιτώνεις με τέτοια ποστάκια.[Mod]
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#583499 Αν λοιπόν τα πήγε τόσο καλά πέρυσι με την Andretti, ποιος ακριβώς λόγος τον οδήγησε να κατέβει φέτος με την McLaren; Περίμενε μήπως καλύτερη προκοπή; Την ίδια προκοπή που περίμενε όταν έφυγε από την Ferrari και πήγε στην McLaren;
Ο οδηγός λοιπόν είναι ΚΑΙ οι επιλογές του. Μόλις το καταλάβεις αυτό, θα αντιληφθείς και τους λόγους που ο Alonso έμεινε στους δύο τίτλους. Δεν φταίει μόνον η κακή του η τύχη, φταίει και το ξερό του το κεφάλι.
Τόσο απλό.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#583504
George_Prix έγραψε:
Ο Alonso προπερσι που ετρεχε με την Andretti και ειχανε 4-5 ατομα το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ μονοθεσιο εκανε το χρεος του. Τους κερδισε ολους (αν και rookie) και εκανε ολη την Αμερικη να παραμιλαει. Λες να ξεχασε να οδηγει απο τοτε? Δε νομιζω!


Σωστα! Φετος ειπε να παει με την mcLaren γιατι? Ειναι οσο κορυφαια ειναι η Andretti στον χωρο της; ΟΧΙ. Ειχε καλυτερη τεχνογνωσια; ΟΥΤΕ.

Πιθανοτερο κατα την γνωμη μου να πηρε περισσοτερα χρηματα για να τρεξει μαζι της.

Anonymous Founder έγραψε:Αν λοιπόν τα πήγε τόσο καλά πέρυσι με την Andretti, ποιος ακριβώς λόγος τον οδήγησε να κατέβει φέτος με την McLaren; Περίμενε μήπως καλύτερη προκοπή; Την ίδια προκοπή που περίμενε όταν έφυγε από την Ferrari και πήγε στην McLaren;
Ο οδηγός λοιπόν είναι ΚΑΙ οι επιλογές του. Μόλις το καταλάβεις αυτό, θα αντιληφθείς και τους λόγους που ο Alonso έμεινε στους δύο τίτλους. Δεν φταίει μόνον η κακή του η τύχη, φταίει και το ξερό του το κεφάλι.
Τόσο απλό.

Αυτο!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#583505
Anonymous Founder έγραψε:Αν λοιπόν τα πήγε τόσο καλά πέρυσι με την Andretti, ποιος ακριβώς λόγος τον οδήγησε να κατέβει φέτος με την McLaren; Περίμενε μήπως καλύτερη προκοπή; Την ίδια προκοπή που περίμενε όταν έφυγε από την Ferrari και πήγε στην McLaren;
Ο οδηγός λοιπόν είναι ΚΑΙ οι επιλογές του. Μόλις το καταλάβεις αυτό, θα αντιληφθείς και τους λόγους που ο Alonso έμεινε στους δύο τίτλους. Δεν φταίει μόνον η κακή του η τύχη, φταίει και το ξερό του το κεφάλι.
Τόσο απλό.


Αν διαβαζες αυτα που εχω πει δεκαδες φορες, θα ειχες αποφυγει αυτο το μηνυμα...

Ας επαναλαβω λοιπον! Δεν καψουρευτηκα το μυαλο του Alonso. Τα χερια του γουσταρω. Και οσο ειναι μεσα στην πιστα, ειτε οδηγει το χρεπι τη McLaren F1 ή το χρεπι που του δωσανε στο Indy, ξερω οτι με αυτο το μονοθεσιο, αυτες τις συνθηκες, στη συγκεκριμενη πιστα, ελαχιστοι στον κοσμο μπορουν να γυρισουν τοσο γρηγορα. Αυτο μου φτανει εμενα. Με γεμιζει.

Και εγω δεν ειμαι κολλημενος. Παραδεχομαι και τις λανθασμενες επιλογες/δηλωσεις του Alonso και αυτες του Verstappen. Προσπαθω πραγματικα να ειμαι αντικειμενικος. Το προβλημα ειναι οι κολλημενοι οπαδοι, κυριως αυτοι της Ferrari. Που καταδικασαν/μισησαν τον Alonso πριν καν παρει τις λανθασμενες αποφασεις που περιγραφεις oσον αφορα την καριερα του, απλα επειδη εκθρονισε το Schumi. Που καταδικασαν/μισησαν το Verstappen, γιατι τους τσουζει που ενας τοσο ξεχωριστος οδηγος (με τα καλα και τα κακα του) οδηγει για μια αντιπαλη ομαδα και τους κερδιζει πολλες φορες με χειροτερο μονοθεσιο. Ναι για τους οπαδους της Ferrari λεω! Που μισουνε για αστειους λογους τους αντιπαλους οδηγους και ειχαν πισω απο την πορτα του δωματιου τους το Schumi (τον πιο αντιαθλητικο οδηγο EVER).

Τοσο απλο!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#583506
Νίκος Παππάς έγραψε:Σωστα! Φετος ειπε να παει με την mcLaren γιατι? Ειναι οσο κορυφαια ειναι η Andretti στον χωρο της; ΟΧΙ. Ειχε καλυτερη τεχνογνωσια; ΟΥΤΕ.


Πληρωσε τη λανθασμενη του επιλογη, οπως εχουμε πληρωσει ολοι τα λαθη μας στο παρελθον. Ας προσεχε!

Νίκος Παππάς έγραψε:Πιθανοτερο κατα την γνωμη μου να πηρε περισσοτερα χρηματα για να τρεξει μαζι της.


Αν και δεν ξερω, το αποκλειω να ηταν οικονομικο το ζητημα. Λογικα τον εψησαν οτι μπορουν να κερδισουν μαζι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#583509 Τι σχέση έχει τώρα το κατεβατό για την Ferrari; Εγώ μίλησα για τον Alonso και μόνον γι' αυτόν. Και γενικώς εμένα μου είναι συμπαθής, αλλά έχω την κριτική ικανότητα να βλέπω κάποια πράγματα. Διαφωνείς με αυτό που έγραψα; Πως οι επιλογές του είναι κακές; Τα χέρια από μόνα τους δεν φτάνουν. Προφανώς και όταν οι επιλογές του είναι σωστές, είναι εξαιρετικός και τον χαιρόμαστε όλοι (εγώ τουλάχιστον σίγουρα ναι) όπως πέρυσι στο LeMans. Αλλά το να του δίνουμε συγχωροχάρτι για το φετινό Indy επειδή έχει χέρια, όταν η επιλογή του ήταν κουκουρούκου, με ξεπερνάει. Θα μπορούσε να κατέβει με οποιαδήποτε ομάδα ήθελε, όλες θα του έκαναν φίφες. Πήγε και διάλεξε την McLaren, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ποιος του φταίει; Μόνον ο εαυτός του.
Αν σκεφτόσουν με καθαρό μυαλό και όχι σαν groupie, θα το έβλεπες κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#583515 Σου εδειξε το ποστακι του οτι διαφωνει?
Διαβαζεις αυτα που γραφει??
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#583520
Anonymous Founder έγραψε:Τι σχέση έχει τώρα το κατεβατό για την Ferrari; Εγώ μίλησα για τον Alonso και μόνον γι' αυτόν. Και γενικώς εμένα μου είναι συμπαθής, αλλά έχω την κριτική ικανότητα να βλέπω κάποια πράγματα. Διαφωνείς με αυτό που έγραψα; Πως οι επιλογές του είναι κακές; Τα χέρια από μόνα τους δεν φτάνουν. Προφανώς και όταν οι επιλογές του είναι σωστές, είναι εξαιρετικός και τον χαιρόμαστε όλοι (εγώ τουλάχιστον σίγουρα ναι) όπως πέρυσι στο LeMans. Αλλά το να του δίνουμε συγχωροχάρτι για το φετινό Indy επειδή έχει χέρια, όταν η επιλογή του ήταν κουκουρούκου, με ξεπερνάει. Θα μπορούσε να κατέβει με οποιαδήποτε ομάδα ήθελε, όλες θα του έκαναν φίφες. Πήγε και διάλεξε την McLaren, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ποιος του φταίει; Μόνον ο εαυτός του.
Αν σκεφτόσουν με καθαρό μυαλό και όχι σαν groupie, θα το έβλεπες κι εσύ.


Απο οτι καταλαβαινω εχεις πολυ ελευθερο χρονο για σκοτωμα σημερα! Δεν εξηγειται αλλιως που ποσταρεις πραγματα που θα μπορουσες να αποφυγεις!

Ποτε εδωσα συγχωροχαρτι στον Alonso?
ΠΟΤΕ!!! Εγω ο ιδιος μιλησα για λανθασμενη επιλογη του Alonso και εσυ μου λες το ιδιο πραγμα και με κατηγορεις σαν groupie που δε μπορει να δει την αληθεια? :s_crazy