MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#576488 Κάτσε ρε , ακόμα δε συνήλθε απ'το Hangover ο μηχανικός της Suzuki :lol:

Τι να πούμε κιόλας δηλαδή, καταστροφικό GP για Repsol Honda (έκανε όντως το 1-2 .... στις εγκαταλείψεις ) + Cal , όπου τα 2 DNF ήταν απολύτως διαχειρίσιμα , κανένας ιδιαίτερος λόγος.

Εντυπωσιακή η Suzuki , κεφαλαιοποιεί την άνοδο της έμπρακτα στο πρόσωπο του A.Rins κ απο τους καλύτερους οιωνούς στην καριέρα σου η υπόκλιση απο Rossi. Μακάρι να διαψευστώ γιατί δείχνει ως πολύ συμπαθές άτομο κ είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της εταιρίας αλλά δεν μου φαίνεται να έχει το μενταλιτέ , τη στόφα του πολυνίκη αναβάτη.

Ούτε κ ο Dovi λένε οι κακές γλώσσες, άμπαλος λένε, παλτό, ο Λορέντζο το εφτιάχνε κ το ελυνε ενώ ο Ντόβι κοιμόταν κλπα γλαφυρά - > 1oς στο πρωτάθλημα , χωρίς ακόμα να έρθουν οι πίστες καθολικής επικράτησης των Ιταλώνε
Έχεις βέβαια τον Αυστραλό ο οποίος ψιλοξεμπρόστιασε το εργοστάσιο χθες αλλά είναι τρελός γενικότερα, ο Ματ τα λέει καλύτερα -> https://www.motorsportmagazine.com/opin ... ack-miller

Rossi , ο ξοφλημένος, ο μπλουζάκιας, ο παππούς , χθες είπαμε οτι θα γευτεί τη νίκη μετά απο 2 χρόνια (όχι 2008 που είπε ο ΔΔ χθες , αν προς τιμήν του κατάλαβε το λάθος live κ είπε " πρέπει να υπάρχει ένα λάθος στη στατιστική αυτή :lol: ")
, νόμιζα οτι είχε κ άλλο να δώσει , ο ίδιος στη σύντομη συνέντευξη εντελώς ακομπλεξάριστα είπε οτι ο Rins ήταν απλά καλύτερος σήμερα , δεν είχα κάτι καλύτερο . Περιμένουμε full review γιατί δεν νομίζω η Yamaha να έχει λύσει το πρόβλημα με την υπέρμετρη φθορά ελαστικών.

Vinales θα μπορούσε κάτι καλύτερο σίγουρα , αν δεν έκανε 1ο λάθος ο ίδιος - παντελώς βλακώδης η τόσο αυστηρή ποινή σε jumpstart- κ έπειτα δεν τον πρόδιδε η ίδια του η ομάδα, κάνοντας το 2ο κ μοιραίο. Εδώ κ 2-3 χρόνια η Yamaha χάνει παραδοσιακά σε τακτική απο την Honda , χθες ήταν άλλη μια ασυννενοησία αναβάτη-crew . Κρίμα γιατί πιστεύω οτι μπορούσε για 5η θέση.



ΥΓ περιμένουμε περισσότερα για τον αγώνα που δείχνει έτσι κι αλλιώς οτι θα είναι μια παρένθεση για το σχεδόν
σίγουρο πρωτάθλημα του Μάρκου φέτος. Ο μόνος του αντίπαλος πρακτικά , έτσι ή αλλιώς, είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

ΥΓ 2 : τέτοιο σαμαράκι ούτε η Μεσογείων , τα κουνήματα του Μάρκου στα 340+ στην ευθεία :lipsealed:

ΥΓ 3 : ΔΔ να'σαι καλά, ένα δάκρυ κύλησε όταν μπέρδεψες τον Nak(agami) Takaakiμε τον Nak(ano) Shinya που έτρεχε 15
χρόνια πριν :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#576492 Ειναι που χυμαρε ο ΔΔ με το S1000RR ( σιγα μην του το ξαναδωσουν :lol: ) και απο τα φαρμακα για τον πονο στον αγκωνα ελεγε οτι να'ναι :lol: :lol:

Ωραιος αγωνας μετα την πτωση του ΜΜ και δυστυχως ο Βαλεντινο μεγαλωσε. Πριν απο 5-6 χρονια θα τον ειχε περασει τον Ρινς, χθες εδειξε να μενει απο δυναμεις.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#576545
georgetz έγραψε:Rossi , ο ξοφλημένος, ο μπλουζάκιας, ο παππούς , χθες είπαμε οτι θα γευτεί τη νίκη μετά απο 2 χρόνια (όχι 2008 που είπε ο ΔΔ χθες , αν προς τιμήν του κατάλαβε το λάθος live κ είπε " πρέπει να υπάρχει ένα λάθος στη στατιστική αυτή :lol: ")

Το 2008 ήταν η τελευταία του νίκη στην Αμερική.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#576588 Καμία αντίρρηση, ο ΔΔ ανέφερε γενικά όμως για νίκες, γιαυτό κ κοντοσταθηκε on air κ παραδέχθηκε ότι κάτι λάθος υπάρχει.
Όντως τελευταία νίκη του παππού ηταν το 2017.

Πολύ καλή ανάλυση για τη φοβερή δουλειά που έχει κάνει η suzuki
https://www.motorsportmagazine.com/opin ... x-americas
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#580150 Νικη Μαρκεζ χθες στη Χερεθ.

Ο Χορχε δειχνει να μην εχει κανει adapt ακομα στην Honda. Πολυ πισω σε χρονους και ρυθμο. Περιμενω βελτιωση στους επομενους αγωνες.
Ταλενταρα δειχνει ενας Γαλλος με περιεργο ονομα. Quatataro καπως ετσι :lol: Πηρε pole με δορυφορικη Γιαμαχα.
Ο Ροσσι απο 13ος εφτασε 6ος.
Ρινς θαυματα με την Σουζουκι.

Αντε ρε Χορχε ανεβα να δουμε μαχες με Μαρκ. Αν και φοβαμαι οτι.... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#580156 O Lorenzo πέρασε μια χρονιά στην Ducati με το να είναι το πιο αργό Ducati όλων συνήθως, ακόμη και από μηχανάκια 2 ετών πιο παλιά πολλές φορές. Θυμίζω πως για μεγάλο διάστημα ήταν πίσω από τον Rabat.
:help:
Τώρα στην Honda, σε μια πίστα που ευνοεί την μοτοσυκλέτα του (σίγουρα την Yamaha περισσότερο, κρίνοντας από τις επιδόσεις όλων των Yamaha) βγήκε το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Honda, πίσω από τον Bradl με χειρότερο μηχανάκι που έτρεχε σαν wild card. Οποιοσδήποτε άλλος θα έπρεπε να ΒΟΥΛΩΝΕ, αλλά φαντάζομαι ο Jorge βρήκε κάποιες δικαιολογίες.
https://www.gpone.com/en/2019/05/06/mot ... rried.html
Και βέβαια βρήκε: έχασε πολλές μέρες δοκιμών λέει... :ninja:

Τέσπα, τα έχουμε πει, ο Lorenzo δεν είναι πως δεν ξέρει να οδηγεί, μην ξεχνάμε πως κοτζάμ Rossi δεν μπόρεσε να κάνει κάτι μακριά από την Yamaha. Είναι γλυκό μηχανάκι η έρμη και έχει τον τρόπο της!
:inlove:

Γνώμη μου είναι πως ήταν τυχερός, και σίγουρα είναι υπερεκτιμημένος. Γιατί εν τέλει η επιτυχία του ήταν περισσότερο της Yamaha και όχι δική του μόνον. Προφανώς αυτό δεν τον κάνει κακό αναβάτη, ή ανάξιο πρωταθλητή. Αυτά δεν θα τα έλεγα ποτέ. Εννοείται πως είναι φοβερός, ειδικά κάποτε με Yamaha, αν έμενε εμπρός και έβρισκε ρυθμό, δεν τον έφτανε κανείς.

Δεν φτάνει όμως ούτε στο δαχτυλάκι του τον Rossi ή τον Marquez, παρόλο που τους έχει κερδίσει και τους δύο. :help:

Στο αγώνα τώρα, ο Marc έκανε ό,τι ήθελε από ένα σημείο και μετά, ο Quartararo (που είχε βγάλει μάτια πέρυσι στην Moto2 με την SpeedUP) ήταν άτυχος γι' ακόμη μία φορά γιατί πήγαινε για μια άνετη 2η θέση και ίσως και κάτι παραπάνω, ενώ όλες οι Yamaha ήταν σε εξαιρετική μέρα. Το ανησυχητικό για την Honda και τον Marquez είναι όμως η Ducati. Γιατί αν μετά από 4 αγώνες, όπου οι 3 έχουν γίνει σε πίστες που δεν την βολεύουν καθόλου, και είναι τόσο κοντά στην βαθμολογία, τι θα γίνει αργότερα; Λογικά, ο θεός Marc θα βάλει το χέρι του, αλλά σίγουρα ανησυχούν.
Ελπιδοφόρα η κατάσταση για τις πελατειακές Honda (και όχι επειδή πέρασαν τον Lorenzo, αυτό δεν είναι σημαντικό πια δυστυχώς...), αλλά απογοήτευση για την ΚΤΜ, που παρόλες τις προσπάθειες, παραμένει πίσω από την Aprilia με το πολύ μικρότερο budget.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#580175 Το learning curve σε κάθε μηχανή ειναι διαφορετικό , σπάνια ένας αναβάτης να πάρει τον αέρα τόσο σύντομα, πόσο δε μάλλον να πάρει κ νίκη , φαντάσου για πρωτάθλημα. For argument's sake , σιγά μην υπερασπιστώ τον
Chupa Chups :s_laughat
Υπήρξε ένας βέβαια που το έκανε κ μάλιστα πηγαίνοντας σε χειρότερο μηχανάκι κ έχουμε ακόμη την τιμή να κοσμεί το grid :s_howdy

Στα του αγώνα τώρα, Μάρκος αναμενόμενα καλά, σε μια μηχανή που κ φέτος , είναι πολύ καλή all around με Nakagami (συγνώμη , Nakano :shifty: ) κ Crutchlow να δείχνουν δυνατοί. Η Suzuki έχει ανέβει πολύ μέσω του Alex Rins με αυτό το περίεργο racing style κατευθείαν απο 90's :lol:
Vinales το χρειαζότανε κ μπράβο , ο Rossi θα κλέψει λίγη τηλεμετρία απο εκεί να δει τι έκανε αυτός στραβά, αν κ κάπως έσωσε το κακό ΣΚ με 7 θέσεις κέρδος κ ακόμα ρεαλιστικές ελπίδες για πρωτάθλημα αν σοβαρευτεί περαιτέρω η Yamapa.
Ducati ήξερε οτι έχει λίγες πιθανότητες κ εδώ , ο Dovi παραμένει σοβαρός διεκδικητής. Τον Petrux μην το ξεγράφετε ακόμη.

Απο τους rookies , Quartararo φαίνεται όντως καλός , ζήτημα η απειρία του προφανώς. Ο Franky στρώνει καλά στην M1 σιγά σιγά. Ο Miller δεν είναι rookie αλλά έτσι συμπεριφέρεται , κ έχει δυνατότητες παναθεματονε.

Πάμε για Γαλλικό , αχ Ζαρκό,
βλέπουμε την KTM κ μόνο MotoGP δεν σκεφτόμαστε
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#583088 Μιεχ ο αγώνας γενικά, όχι πολλή δράση, τα γνωστά, ο Marc εμπρός, 3 Ducati να τον καταδιώκουν, ο Lerenzo εκτός δεκάδας, οι Yamaha καλές, οι Suzuki αυτή την φορά μη ανταγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#583089 Υπήρξαν και κάποιες φήμες πως στη Honda σκέφτονται να σουτάρουν το Lorenzo στο τέλος της χρονιάς αλλά οι Ιάπωνες το διέψευσαν.. :ninja: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#583090
mikeerfol έγραψε:Υπήρξαν και κάποιες φήμες πως στη Honda σκέφτονται να σουτάρουν το Lorenzo στο τέλος της χρονιάς αλλά οι Ιάπωνες το διέψευσαν.. :ninja: :ninja:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αφού στην 1η δεκάδα τερμάτισε


Βαρετός αγώνας κατά τα άλλα, με εξαίρεση την μάχη των δύο Ducaudi και τον Quartararo

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#583091
Νίκος Παππάς έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Υπήρξαν και κάποιες φήμες πως στη Honda σκέφτονται να σουτάρουν το Lorenzo στο τέλος της χρονιάς αλλά οι Ιάπωνες το διέψευσαν.. :ninja: :ninja:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αφού στην 1η δεκάδα τερμάτισε




11ος, τον πέρασε ο Rins προς το τέλος :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#583094
mikeerfol έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Υπήρξαν και κάποιες φήμες πως στη Honda σκέφτονται να σουτάρουν το Lorenzo στο τέλος της χρονιάς αλλά οι Ιάπωνες το διέψευσαν.. :ninja: :ninja:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Αφού στην 1η δεκάδα τερμάτισε




11ος, τον πέρασε ο Rins προς το τέλος :rtfm:
Α ναι. Τότε allez les poule με τον άχρηστο

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#583120 Φαντασου δλδ ποσο διπλα αχρηστος ειναι ο Ροσσι που τον κερδισε ο αχρηστος Λορενθο στις γιαμαχα days


.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#583121
Geo f1 έγραψε:Φαντασου δλδ ποσο διπλα αχρηστος ειναι ο Ροσσι που τον κερδισε ο αχρηστος Λορενθο στις γιαμαχα days


.
Ναι, με μηχανή που είχε εξελίξει άλλος τον κέρδισε μια χρονιά. Μετά επειδή κατάλαβε τι θα γινόταν έφυγε για την Ducaudi όπου τού πήρε δύο χρόνια να μάθει το μηχανάκι.
Έφυγε για την Honda που έχει το καλύτερο μακράν αλλά τζιφος. Τερματίζει πρώτος στην δεύτερη δεκάδα, σήμερα αυτό γιατί τους προηγούμενους αγώνες κάπου στην 15αδα ήταν.

Ευτυχώς πήρε το τελεσίγραφο του και του χρόνου θα πάει στα SBK μήπως και σταυρώσει νίκη ο τεράστιος!

Από το Mi A1.