Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#577502 Σήμερα κλαίνε μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο και ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης με τους μπράβους και ο καλλιτεχνικός μάνατζερ – επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκών – διοργανωτής συναυλιών και όλα τα σκουπίδια που είναι η παρέα τους στη Λάρισα.

Είμαι υπερήφανος γιατί οι δυνατότητες μου και η ζωή μου μου έδωσαν την ευλογία να έχω την ΑΕΛ.


:lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#577531
g8777 έγραψε:Και επειδή βγήκε ο Τσίπρας και συνεχάρη τον Σαββίδη τί σημαίνει αυτό; Ότι άξιζε κάποιος περισσότερο από τον φετινό ΠΑΟΚ την κούπα; Τζούνιορα σε θέλω γίγαντα, εμείς είμαστε ΑΕΚ :rtfm:

Άντε μήν βάλω φωτό από το τελευταίο τίμιο πρωτάθλημα μας . :shifty:


Τζι μια μπαλαδοφατσα του δικου σου βεληνεκους ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πεφτει σε τετοια λαθη: ειναι κουβεντα τωρα αυτη απο σενα? Ποιος αξιζε περισσοτερο το πρωταθλημα? Ομολογω δεν το περιμενα. Τα ιδια θα σου ελεγε και ο Νικος ο Παππας για τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου. Οταν μαλιστα τα επαιρνε απο τον... Μαρτιο.
Και μαλιστα με ομαδαρα και παικταραδες. Που πηγαινε και τσου λου και εφτανε και μεχρι τους δεκα εξι.
Αυτοι εδω ειναι ακριβες αντιγραφο τους αλλα επειδη ειναι αντιγραφο ειναι χειροτερο απο το πρωτοτυπο. Ντεμεκ που λενε και οι μαλλλλλαματινες.
Μη με βαλεις να στα αναλυσω. Δε θα το κανω για σενα οχι τιποτε αλλο αλλα ντρεπομαι να πεσεις τοσο χαμηλα. Σκεψου μονο πώς και ποτε σπρωχτηκε οταν χρειαστηκε, ποσες ομαδες δορυφορους εχει και το κυριοτερο η επιδειξη δυναμης με το - 3 το δικο μας πριν αλεκτωρ λαλησει τρις. Και βγαινει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πρωθυπουργος της χωρας να συγχαρει πρωταθλητη και λεει οτι το πηρε δικαια. Δηλαδη του το δωσα. Τι ποιο κυνικη ομολογια. :rtfm:
Αυτα τζι μου και να μην παρασυρεσαι. Ειναι οι χειροτεροτεροι και να το θυμηθεις. Ενα συνοικιακο καφενειο της Ανω Τρουμπας με εμβλημα το τετραφυλο και το πεταλο. Ειναι οι γαυροι του Βορρα.
Τζι εσυ που κατεχεις, αυτο το εχεις ξαναδει οχι στην Ελλαδα αλλα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε ολους τους πανηγυρισμους του κοσμου?
https://ibb.co/hHDgy6G
Γι αυτο σου λεω αγαπη μου αυτοι ειναι για τα πανηγυρια. Ειναι απο αλλον πλανητη.
Άβαταρ μέλους
By pro
#577539 Τα λέγαμε, τα γράφαμε. 'Οταν ο Ολυμπιακός αποφασίζει μόνος του ότι παίζει την καλύτερη μπάλα (με Λεβαδειακό και Απόλλωνα) και η ΑΕΚ αντί να πατήσει στην περσινή επιτυχία και να κάνει ένα βήμα εμπρός κάνει 2 βήματα πίσω, ο ΠΑΟΚ παίρνει χαλλλλαρά αήττητο πρωτάθλημα. Με λίγη τύχη, με λίγο σπρώξιμο αλλά δικαιότατα, αφού έχει την καλύτερη ομάδα εδώ και 2 χρόνια. Το κακό γι αυτούς βέβαια είναι ότι στην φούρια τους να το πάρουν φέτος και να μην στεναχωρήσουν κανέναν, ανανέωσαν με πολλά λεφτά πολλούς και διάφορους οι οποίοι είναι αμφίβολο αν θα βοηθήσουν του χρόνου. Γι αυτά βέβαια θα δούμε το καλοκαίρι.

ΥΓ. Καταλαβαίνω το αίσθημα να παίρνεις πρωτάθλημα μετά από 200 χρόνια, αλλά αυτό το κόμπλεξ και ο επαρχιωτισμός των ΠΑΟΚτζήδων δεν παλεύεται. Και δεν μιλάω για Μίνους και Κόλκες και λοιπούς γραφικούς, αλλά για απλό κόσμο που νομίζει ότι οι Αθηναίοι με το που ξυπνάνε το πρωί το μόνο που σκέφτονται είναι πως να βλάψουν τον ΠΑΟΚ και τη Σαλονίκη, κι ότι στην Αθήνα χθες δεν κοιμήθηκαν από τη στεναχώρια τους που πήρε η ΠΑΟΚαρα πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#577542 Εικόνα

Η στιγμή πού ακούγονται οι πρώτες νότες του Μυστικέ μου Έρωτα.

Τζούνιορα σε προειδοποίησα Τζούνιορα.

Ακόμα και σε ένα ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως τα Εξάρχεια του Αθλητισμού aka Σούπερ Λίγκα, το να παίρνει πρωτάθλημα μετά από 40κατι χρόνια μία ομάδα του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ μόνο ως κάτι υγιές μπορώ να το δω. Και σιγά τα εγκλήματα Τζούνιορα, δεν πέρασε και πολύς καιρός από εποχές Βίκτωρα Θωμά. :iconcool:

Εδώ έχεις ομάδες με ιστορία και λαο από πίσω να βολοδερνουν στα ξερά, είχες μονοπωλιακή αγορά πρωταθλητή ως πρόσφατα, έχεις ένα απαξιωμενο τηλεοπτικά προϊόν, ένα αισχρό προσφερόμενο θέαμα και σε πειράζει που δεν το πήρε η ομαδάρα μας; Με τα ψεμματα δλδ; Επειδή σε έβαλε ο απατεωνακος δάσκαλος οδήγησης να κυνηγάς τον νέο ανεμόμυλο ακα Αγια Σοφια;;

Σοβαρό σε θέλω Τζούνιορα.

Συμφωνώ απόλυτα με το ps του pro. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#577557 Α ρε Τζι,α ρε Τζι, Α ΡΕ ΤΖΙ.
Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.
Λες και παρακολουθείς πρώτη φορά μπάλα.
Ακριβώς, ακριβώς ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια γράφανε με το πρωτάθλημα της Λάρισας.
Τι κι αν αλλάξαμε το νόμο, η Λάρισα έπαιξε την καλύτερη μπάλα,
επαρχιακή ομάδα, γίναμε Αγγλία κλπ.
Λοιπόν καλό το παραμυθάκι για το ποιος έπαιξε την καλύτερη μπάλα κλπ αλλά δεν έχει δράκο:
όταν από πέρυσι σε πάνε τραίνο για να πάρεις ένα πρωτάθλημα με ονοματεπώνυμο και βάζεις μόνος σου τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου, όταν αντί να παίζεις β εθνική και ο πρόεδρός σου να έχει απελλαθεί από τη χώρα, ανεβαίνει ο πρωθυπουργός στη Θεσαλλλονίκη και τάζει πρωταθλήματα, ανεβαίνει ο Αντιπροεδρος και χαρίζει οικόπεδα για να σου φτιάξουν γήπεδα, ποιος |λογοκρισία| θα σε ανταγωνιστεί?
Το βλέπω από τη δουλειά μου. Σε ένα στημένο διαγωνισμό για ένα έργο που είναι ταγμένο κάπου,πόσο |λογοκρισία| θα είμαι να ξοδέψω λεφτά, να κάνω μελέτες, να κάνω κοστολόγια και να πάω σα πρόβατο επί σφαγή?? Και πες έχω λεφτά για πέταμα, ποιος μελετητής θα έρθει να παιξει μαζί μου. Ποιός μηχανικός θα έρθει να ξενυχτίσει για πάρτη μου για μια χαμένη υπόθεση. Προφανώς λοιπόν για αυτόν που είναι ταγμένο το έργο θα έχει και την καλύτερη μελέτη, θα έχει δώσει και τα περισσότερα φράγκα αφού δεν έχει κανένα ρίσκο. Και παρόλα αυτά ό,τι |λογοκρισία| έχει κάνει, έχει και την επιτροπή δαγωνισμού να σε σπρώχνει και να σε καλύπτει από πίσω (ακα διατησία, ομάδες δορυφόρους κλπ).
Αυτό ακριβώς γινότανε τζι μου χρόνια τώρα με τον Ολυμπιακό. Τι μας έλεγε ο Μπάγιερν: 'έχω την καλυτερη ομάδα? Ε άντε και.....'
Υπάρχει μια διαφορά όμως: Αυτό που λέγαμε το πρωτότυπο με το αντίγραφο. Και αυτό είναι το τσου λου. Σκέψου λοιπόν όταν αλλάξουνε τα κόζια το συνοικιακό αυτό καφενείο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται...
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 22 Απρ 2019, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#577560
junior gt έγραψε:κριβώς, ακριβώς ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια γράφανε με το πρωτάθλημα της Λάρισας.


A ρε κφαλα, ακριβως αυτο ειχα στο μυαλο μου οτι θα απαντησεις :lol: :lol: :lol:

Δικαια, ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ το σηκωσε η Λαρσα. Μιλαμε για την καλυτερη ομαδα της σαιζον, μην μου λες μλκιες για τα ουρα του Τσιγκωφ , γιατι και εσυ ΕΤΣΟΥΞΕΣ με τον Βαλνερ, εκει με χαρα ΔΕΝ θα ηθελες να εφαρμοστει ο κανονισμος. Και μακροπροθεσμα να το δεις, η κληρονομια που αφησε αυτη η κουπα στον καμπο εκανε συνολικα καλο στο ελληνικο ποδοσαφαιρο.

Τζουνιορα ξερεις γιατι η Πρεμιερ ειναι το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου;
Θα σου πω εγω Τζουνιορα.

Γιατι Μεγαλη Τεταρτη η Μασεστερ θα χασει απο την Shitty. Αλλα η κουπα θα ερθει στο ΚΟΠ, τελευταια αγωνιστικη θα χασει η Shitty με την Μπραιτον εκτος. Εδω πηρε ο ΠΑΟΚ φετος, δεν χανεται λεμε.

Ετσι που λες Τζουνιορα. Πρωταθλημα με αντιδια, 7 ομαδες ξεκινανε καθε χρονο με (σχεδον) ισαξιες πιθανοτητες για κουπα και οι υπολοιπες εν δυναμει ικανες να κανουν ζημιες παντου. Οχι παιζουμε 12 ομαδες για να δουμε ποιος θα βγει 3ος. :iconcool:

Α, οσο γι αυτο:

Σε ένα στημένο διαγωνισμό για ένα έργο που είναι ταγμένο κάπου,πόσο |λογοκρισία| θα είμαι να ξοδέψω λεφτά, να κάνω μελέτες, να κάνω κοστολόγια και να πάω σα πρόβατο επί σφαγή??


Οταν συνεχιζεις να λαμβανεις μερος σε στημενους διαγωνισμους ενα απο τα δυο συμβαινει:

Η εισαι μλκς ή θες να το στησουν και για σενα, απλα καθεσαι να μαθεις τα κοζα. :iconcool: :iconcool: :iconcool: :iconcool:

Τζουνιορα αν συνεχισεις εχω Τζιμι Πατικα ημιγυμνο Τζουνιορα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#577565
g8777 έγραψε:
Τζουνιορα ξερεις γιατι η Πρεμιερ ειναι το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου;

Σε αυτο θα στο πω εγω. :s_tongue Τα αλλα τα δικα σας δεν τα σχολιαζω :svivhaha:

Γιατι ψες που επαιζε με αντιπαλο σχεδον υποβιβασμενο, αυτος δεν εκατσε να χασει αλλα επαιζε σαν να διεκδικουσε Τσαμπιο Λιγκ. Ας ειναι καλα ο Βαιναλντουμ με την γκολαρα του που πηγε η καρδια μας στην θεση της.

Αυτο το πραγμα στο δικο μας δεν θα το δεις ποτε! Να παιζει ο πρωτος με τον τελευταιο ( σχεδον ) και να πρεπει να παιξει για να νικησει.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#577602 Τι έγινε παίδες, στα αιματοβαμμένα του Άρη φτάσαμε ή έχουμε ακόμη ιστορική αναδρομή :lol:

Καταπληκτική φάση χθες, κ είχα ανησυχίες για φάση τύπου Χιλσμπορο, όλα καλά κύλησαν , διαβάζω ένα ανελέητο τσούξιμο δεξιά κ αριστερά αλλά οι υγιείς φίλαθλοι παραδέχθηκαν , με αυτούς προχωράμε

Tου χρόνου που θα δώσουμε τη Θράκη στον Ερντογάν , τσουπ κ ο Πανόπουλος φιέστα, σωστά όμορφα ντηλς :iconcool:

Larissa, the 1988 champion, is the only team other than PAOK to break the stranglehold of the Athens “big three” — AEK, Olympiakos and Panathinaikos — ever since a national league started in 1959.


https://www.washingtonpost.com/sports/d ... 7c1fbb5a1c

:iconcool: :inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#577690 Εγώ ξέρω πως αυτή τη δεκαετία το σήκωσαν τέσσερις (4) - Ο ΠΑΟ το 2010 με πολυμετοχικότητα, ο Θρύλος, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ήτοι σχεδόν χρόνο παρά χρόνο άλλαζε χέρια η κούπα :s_tongue Ύστερα σας φταίει ο γαύρος :lol: Μόνο την δεκαετία του '80 είχαμε 5 διαφορετικούς πρωταθλητές (Αγγλία) με την Λάρισα το '88. Ούτε και τότε θέριζαν Νταϊφάς - Καπετάνιος δηλαδή. Χαίρεστε :s_bye
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#577834
junior gt έγραψε:Τζι εσυ που κατεχεις, αυτο το εχεις ξαναδει οχι στην Ελλαδα αλλα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε ολους τους πανηγυρισμους του κοσμου?
https://ibb.co/hHDgy6G
Γι αυτο σου λεω αγαπη μου αυτοι ειναι για τα πανηγυρια. Ειναι απο αλλον πλανητη.

Είναι απ' τη ..σωστή πάστα Τζούνιορα.
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια αντιπροσωπεύει μια αλλαγή στυλ; Είναι δύσκολο το να ξαναδούμε περιόδους μακράς κυριαρχίας μιας ομάδας;
(Βιεϊρίνια) «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να κυριαρχούμε. Το μεγάλο έργο αυτού του προέδρου δεν είναι να κερδίσει ένα πρωτάθλημα από τύχη, αλλά να συνεχίσει το έργο που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός τις τελευταίες δεκαετίες.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/bieirinia-sto-maisfutebol-com-stoxos-mas-na-exoume-mia-kuriarxia-opws-tou-olumpiakou/3978039

Κι αν είχαμε αμφιβολία, πλέον δεν. Δεν παίζονται αυτοί ρε παιδί μου, την επομένη μιας δίκαιης κατάκτησης, στον νου τους έχουν "χούντες" και παντοκρατορίες. Χαίρομαι, γιατί μ' αυτά τα μυαλά δεν θα πάνε μακριά.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#578143 Ακύρωσε κανονικό γκολ του Αστέρα διαβάζω; :lol: :lol: :lol:
Το παραδέχτηκε και το τσετσενικό χόμπιτ. :s_rofl


Και η ξεφτίλα συνεχίζεται…
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό. Ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Τσιλιανίδη στο 47' και στέρησε από τους Αρκάδες την δυνατότητα της ανατροπής. Τα διαιτητικά όργια υπέρ του δικέφαλου συνεχίζονται και στο Κύπελλο

https://www.to10.gr/podosfero/kypello-e ... nechizete/

:s_sarcastic :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By g8777
#578144
Bayern7 έγραψε:Ακύρωσε κανονικό γκολ του Αστέρα διαβάζω; :lol: :lol: :lol:
Το παραδέχτηκε και το τσετσενικό χόμπιτ. :s_rofl


Και η ξεφτίλα συνεχίζεται…
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό. Ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Τσιλιανίδη στο 47' και στέρησε από τους Αρκάδες την δυνατότητα της ανατροπής. Τα διαιτητικά όργια υπέρ του δικέφαλου συνεχίζονται και στο Κύπελλο

https://www.to10.gr/podosfero/kypello-e ... nechizete/

:s_sarcastic :s_sarcastic



https://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/591323/enstasi-gia-ti-fiesta-toy-paok-katathetei-o-olympiakos



Σε φτιαχνω τωρα, ετσι; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#578145 Είπαμε δεν ανοίγει το sdna στο pc μου.
Το χω βάλει στο hosts file και με πετάει στο localhost :iconcool:
Ούτε κλικ στους ροζ ανώμαλους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#578150 Βλακείες γράφει. Βαρέθηκα να το διαβάσω όλο :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#578202 Γιατι να μην παει τελικο ο Μπαοκ παρακαλω?
Ειχε την καλυτερη ομαδα και επαιξε την καλυτερη μπαλα φετος αφου... :rtfm: