Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#576465 Άρα τον πέτυχαν τον σκοπό τους! Δεν υπήρχε χρήστης του δρόμου που να μην σε πρόσεξε :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#576467 :oops:

Πραγματικά , όταν έβαζα την μεγάλη σκάλα , νόμιζες ότι οδηγούσες νταλίκα από αυτές που γύρω γύρω έχουν φώτα...Φώτιζε μέχρι την Σαλαμίνα... :lol: Στην αρχή κάποιοι μου αναβόσβηναν φώτα , μετά κάποιοι άλλοι αρχισαν τα μπινελίκια .. :inlove:

Τελικά τα φώτα τα χάρισα σε εκλεκτό μέλος του φόρουμ και ουδεμία ευθύνη φέρω.. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#576500 Το πίσω φως σχετίζεται άμεσα με την ασφάλειά σου. Αν δε σε πειράζει να δώσεις τόσα χρήματα, δε θα βρεις καλύτερο προϊόν για νυχτερινή χρήση.
Για χρήση ημέρας, προτείνω ένα φοβερό φως της Τρεκ που το πουλάει το Cyclist στον Χολαργό. Κοστίζει 40 ευρώ και έχει μελετημένο ανομοιογενές παλλόμενο φως, που ενεργοποιεί συγκεκριμένα κέντρα του εγκεφάλου και σε βλέπουν πιο άμεσα σε σχέση με ένα φως με σταθερό παλμό. Ολόκληρη επιστήμη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#576501 Αμα ειναι να δωσει 40 ευρω ρε σεις καλυτερα να βαλει ενα στρινγκ. Εγγυηση 1000% θα ενεργοποιουνται ολα τα κεντρα του εγκεφαλου. Παρε ενα φως 5 ευρω με παλλομενη λειτουργια μωρε, και εχεις τα χερακια σου για φλας.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#576502 Το πιο vfm φως είναι αυτό:

https://www.e-jumbo.gr/paichnidia/athli ... gies_71685

Ειδικά για την ήπια χρήση που κάνει ο Γιάννης, ίσως τα υπόλοιπα είναι υπερβολή. Όμως, για κάποιον που κόβει χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο, τα 50 ευρώ είναι επένδυση για τη σωματική του ακεραιότητα.