Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#573074 Το οτι οι τραπεζες δε δουλευουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο ειναι γεγονος. Σιγουρα επρεπε να εχουν πιο διευρυμενο ωραριο, αλλα αυτο δε νομιζω να γινει γιατι θα επρεπε να παρουν περισσοτερους υπαληλους. Και ως γνωστον, οι τραπεζες (οπως και ολες οι ιδιωτικες εταιριες) προσπαθουν να εχουν το ελαχιστο δυνατο προσωπικο και να το ξεζουμανε.

Αλλα το να λεμε "πηγα μετα το ωραριο και επρεπε να με εξυπηρετησουν γιατι σαν εμενα δεν υπαρχει αλλος" ειναι τραγικο :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#573088 @GTS δεν έχω διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση, απλά αυτά που γράφεις περί ωραρίου εργαζομένων σε υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών δεν τα έχω δει πουθενά (πχ όλα τα καταστήματα ανοίγουν στις 8).

Αν έχει κάποιος χρόνο και όρεξη ας ψάξει λίγο στο google να δει τι χαμός έγινε με τις τράπεζες και την επιθεώρηση εργασίας για μη τήρηση του ωραρίου των εργαζομένων.
Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις με πρόστιμα, κλείσιμο καταστημάτων και ολόκληρων κτηρίων κεντρικών υπηρεσιών.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#573090 Εντάξει είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και γαϊδούρια εκεί έξω, δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε κι εμείς σαν τα μούτρα τους :)

Ευτυχώς δεν έχω πολλά πάρε δώσε με τράπεζες, πάντως όσες φορές έχει χρειαστεί έχω πάει πρωί-πρωί κατά τις 8 και δεν έχω πετύχει άλλη καθυστέρηση, εξαιρουμένης της ουράς. Αν εννοείς την Πειραιώς, ούτε εγώ τους χωνεύω, έχουν την ικανότητα να σε βγάζουν από τα ρούχα σου
Άβαταρ μέλους
By 224v
#573103 Ένα Υποκατάστημα της Αλφα στην Κηφησιας δουλευει μεχρι τις 6 μμ. φανταζομαι το κανει με βαρδιες… εχω εξυπηρετηθεί πολλες φορες στα ταμεια...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#573104 Νομίζω οι παχιές αγελάδες έχουν τελειώσει προ πολλού για τους τραπεζικούς υπαλλήλους. Σήμερα πολλοί δουλεύουν παραπάνω ώρες από το ωράριό τους ενώ ακόμη και οι χαμηλόβαθμοι δύσκολα θα φύγουν νωρίτερα. Επίσης, επικρέμαται η απόλυσή τους πλέον, με τις τράπεζες να θέλουν να μειώσουν πάσει θυσία το προσωπικό.
Πάρα πολλοί θα καταλήξουν σε τρίτες εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων που μετά από 3 έως 5 χρόνια θα κλείσουν και αυτοί θα μείνουν χωρίς δουλειά.
Δεν είναι ο... παράδεισος που ήταν κάποτε οι τράπεζες, μην τσουβαλιάζουμε έτσι. Φυσικά, υπάρχουν ακόμη ξύστες και εκεί, όπως υπάρχουν παντού (ούτε και γίνεται να εκλείψουν, αυτός ο καπιταλιστικός μύθος είναι αυτό που είναι: μύθος...).
Άβαταρ μέλους
By gakost
#573135 Το πρόβλημα δεν είναι το ωράριο, το πρόβλημα είναι η πληθώρα υπηρεσιών που παρέχουν (και παίρνουν προμήθεια) και δεν είναι τραπεζικές με αποτέλεσμα να συνοστίζεται ο κόσμος και να μην μπορείς να κάνεις δουλειά. Λογαριασμοί ΔΕΚΟ, τι δουλειά έχει το ταμείο της τράπεζας; Ιδιωτικές εταιρίες κινητής κλπ γιατί στην τράπεζα; Πληρωμές στο δημόσιο (παράβολο χαρτόσημα δόσεις) γιατί να πρέπει να πας στην τράπεζα; Άσε και τους συνταξιούχους που το καταλαβαίνω ως ένα βαθμό λόγο ότι υπάρψουν αγράμματοι άνθρωποι έτσι έχουν μάθει κλπ

Παντού στον κόσμο οι τράπεζες έχουν μειωμένο ωράριο σε σχέση με τα εμπορικά καταστήματα. Το ξέρεις και προγραμματίζεις τις δουλειές σου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#573142 Προφανώς για να βγάλουν κανά παραπάνω φράγκο από τις προμήθειες ;
Άβαταρ μέλους
By gakost
#573146 Προφανώς είναι ένας λόγος, αλλά πιστεύω ότι έχουν τοκοφόρες ημερομηνίες (Valeur) στις εισπράξεις που είναι πιο σημαντικό, συν το γεγονός ότι αναγκαστικά έχουν λογαριασμό με μεγάλο υπόλοιπο οι δικαιούχοι των εισπράξεων.