Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#573054 έχω ένα πρόβλημα με τον ΗΥ τελευταία.

όταν πατώ sleep κλείνει εντελώς. Πατώ μετά ένα πλήκτρο κ ανάβει το φωτάκι στο πχ caps lock στο πληκτρολόγιο αλλά ο ΗΥ τίποτα, δεν ανάβει. Αν τον ανάψω από το κουμπί, κάνει κανονική εκίνηση.

επίσης μερικές φορές όταν τον κλείνω κάνει πολλή ώρα ή κ μένει ανοιχτός πολύ, ώσπου να τον κλείσω από το κουμπί πατώντας το παρατεταμένα.

έχει κανείς καμιά ιδέα τί παίζει?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#573056 τα έχω ξανααλλάξει αυτά, έχω πάει κ σε κάποιες άλλες ρυθμίσεις. :hmmm:

δεν ξέρω τί έγινε... μετά τη μετακόμιση μου το παρουσιάζει... αλλά γιατί δεν ξέρω...μήπως έφαγε κανένα σουτ κανένα τσιπάκι στη μεταφορά ή λέω βλακείες? :hmmm:

να πω πως στο hibernate δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, μια χαρά...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#573080
Dimitris_P έγραψε:Κάνε hibernate, προτιμότερο, τόσα χρόνια το δουλεύω απροβλημάτιστα
Το ίδιο και εγώ σε Windows 7 Pro x64...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#573536
QsisVTS έγραψε:Εικόνα

λοιπόν η λύση στο πρόβλημα ήταν να απενεργοποιήσω την επιλογή "turn on fast startup"
:thumbsup:

αυτό μπλόκαρε να σβήσει εντελώς ο ΗΥ ή να μπει σε sleep mode.

το διάβασα εδώ https://answers.microsoft.com/el-gr/win ... a79b9b4ab5
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#573563 Πήγα να δοκιμάσω χθες να δω μια σειρά στο channel4 μέσω keepsolid VPN UK και μου έλεγε ότι δεν παίζει το βίντεο εκτός UK, ενώ είχα πάρει αγγλική IP :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#573811
Dimitris_P έγραψε:Πήγα να δοκιμάσω χθες να δω μια σειρά στο channel4 μέσω keepsolid VPN UK και μου έλεγε ότι δεν παίζει το βίντεο εκτός UK, ενώ είχα πάρει αγγλική IP :hmmm:
Ναι, δυστυχώς αρκετοί έχουν φακελλώσει τις διευθύνσεις των VPN (ή κάπως τις αναγνωρίζουν) και τις απορρίπτουν. Η windscribe έχει βγάλει ειδικούς server για να κοροϊδεύουν πχ το Netflix. Amazon πάντως δεν μπορούσαν. Βασικά μάλλον παίζει αγώνας κλέφτη νοικοκύρη, μία ο ένας μία ο άλλος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#574662 Σκεφτόμουν την αγορά του πιο απλού έγχρωμου εκτυπωτή για να κάνω μια μαζική εκτύπωση, ώστε να μην χαλάσω τα toner μου που είναι πιο ακριβά. Θυμόμουν παλιά ότι ένας απλός εκτυπωτής ξεκινούσε από 35-40. Τώρα έχουν πάει στα 65€. :hmmm:
Αν έβρισκα κανάν παλιό HP και του έβαζα ένα σετ μελανιών; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#574665 Τα toner είναι πιο ακριβά αλλά έχουν μικρότερο cost per page, χωρίς να συνυπολογίζουμε την ταλαιπωρία της αγοράς εγκατάστασης κλπ νεου printer για μόνο μια εκτύπωση.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#574707
Dimitris_P έγραψε:Σκεφτόμουν την αγορά του πιο απλού έγχρωμου εκτυπωτή για να κάνω μια μαζική εκτύπωση, ώστε να μην χαλάσω τα toner μου που είναι πιο ακριβά. Θυμόμουν παλιά ότι ένας απλός εκτυπωτής ξεκινούσε από 35-40. Τώρα έχουν πάει στα 65€. :hmmm:
Αν έβρισκα κανάν παλιό HP και του έβαζα ένα σετ μελανιών; :hmmm:


Υπάρχουν και φθηνοί εκτυπωτές από 39€ αλλά καλύτερα να δώσεις τις εκτυπώσεις έξω.

Το κόστος θα είναι μεγάλο για αυτή τη κατηγορία εκτυπωτών: πχ ένα μελάνι κοστίζει 11,50€ και το μέγιστο που μπορεί να εκτυπώσει είναι 120 σελίδες με 5% κάλυψη.

Υπάρχουν και εκτυπωτές με σύστημα ink tank για οικονομικές εκτυπώσεις (5-6€/χρώμα για 2000 σελίδες) αλλά το κόστος εκτυπωτών ξεκιναει απο 130-150€
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#574826 Όχι εντάξει, καλύτερα έξω :lol:

Κάποιος αθόρυβος ανεμιστήρας για LGA775 ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται λύσιμο η μητρική για να κουμπώσει στη μητρική, απλώς να κουμπώνει όπως ο μαμά, plug n play;
Κάποιον τέτοιο ας πούμε; https://www.skroutz.gr/s/416827/Akasa-A ... 106HP.html

Για pc στο γραφείο το θέλουμε ώστε να μειωθεί κατά το μέγιστο ο θόρυβος που ενοχλεί σε κάποιες εγγραφές ήχου