Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#572781 Και τωρα μπορει να αναφερθει και για το αρθρο 44.
Ως γνωστον οι ομαδες απο τη δεκαετια του 80 ειναι ανωνυμες εταιρειες. Σαν τετοιες λοιπον υποκεινται και στους πτωχευτικους νομους που υπαρχουνε (δυστυχως) στην Ελλαδα αλλα και στον καπιταλισμο σε ολο τον κοσμο. Για την (δηθεν) προστασια της επιχειρηματικοτητας, του ρισκου κλπ κλπ. Τετοιο ηταν, ειναι (με αλλο ονομα σημερα-αρθρο 99)
και θα ειναι και το αρθρο 44. Ουτε φωτογραφικος νομος για την ΑΕΚ ητανε (οπως ηταν το χαρισμα των δανειων της Τραπεζας Κρητης στον Ολυμπιακο, ή οι νομοι Βενιζελου για να σωσουνε τον μπασκετικο Μπαοκ) ουτε διαγραφη των χρεων. Ενας διακανονισμος με μερικη διαγραφη των πανωτοκιων ητανε, που ισχυε και ητανε και ειναι κοινη πρακτικη για τις Ανωνυμες Εταιρειες.
Τελος λοιπον και αυτη η καραμελιτσα.
Αλλη εχουμε?
Εχουμε...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#572785 Μαλλον ετσι θα ειναι για να μη λες κατι για την ταμπακιερα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#572789 Νομίζω πως παίζουμε με τις λέξεις, όσο θεμιτο είναι μέσω πολιτικών διασύνδεσεων και πίεση μέσω μεγάλης εκλογικής δύναμης άλλο τόσο θεμιτο είναι φωτογραφικά άρθρα τύπου 44. Είναι εξωφρενικό αυτό που γίνεται με τις ομάδες δεδομένου ότι είναι ΑΕ, δεν ξέρω ιδιωτικές έτάρείες υπό ΚΣ να επενδύει το κράτος για αυτές ή να χάρίζόντάί έπάνέίλήμμένα χρέη
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#572809 Αυτή τη |λογοκρισία| "αεκουλα σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη" ενώ οι άλλοι προέρχονται από βολεμένους βαρέθηκα να την ακούω.

Ο μισός Πειραιάς είναι πρόσφυγες και φυσικά Ολυμπιακοί.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#572816 Γι'αυτο φωναζετε: 'τουρκοι μο@νια, γ@μω την προσφυγια'. ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#572827
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#572889 Εννεα τα συνοδα εργα. Τα οποια βεβαια δε θα κατασκευαστουν απο τη δικεφαλος αε οπως στο Καραισκακης κατασκευασθηκαν απο την Ιντρακατ με απ'ευθειας αναθεση αλλα εγινε διεθνης μειοδοτικος διαγωνισμος στον οποιο μαλιστα με εκπτωση 45% αναδοχος ανακηρυχτηκε η ιντρακατ.
Επισης τα συνοδα εργα δεν ειναι παρκινγκ και εισοδοι μονο για τους θεατες του γηπεδου οπως ειναι στο Καραϊσκακη αλλα εργα που αναβαθμιζουν την περιοχη και τη ζωη των κατοικων με αναπλαση του αλσους και υπογειοποιηση της Πατριαρχου Κωνσταντινου.
Προφανως και ολες οι ομαδες να εχουνε το γηπεδο τους και να βοηθαει και η πολιτεια σε αυτο αλλα να βοηθαει ισοβαρώς και να υπαρχει ιση αντιμετωπιση κατι που οπως αποδειχτηκε παραπανω δε συνεβη.