Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#572678
diplomat έγραψε:Εικόνα

Θα μολογήσω κυριακάτικο και ντερμπιάτικο χωρίς γκσύλο. :lipsealed: Μου αρέσει και η μισή ντροπή* δική σας.
Βασικά, δίνω στον εαυτό μου περίπου δύο με δυόμισι χρόνια για να ανοίξω τοπίκιον με τίτλο "μεταμνημονjακό roadster". :lipsealed:

*Για την κουπέ έκδοση δε ντρέπομαι καθόλου, αλλά λογικά θα παιχτεί το Ε36/7 δρομολόγιο.



Όνειρο, κάνε την κίνηση :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#572680
Asimov έγραψε:Αίσχος.
Μετά τα skoda και τα suzuki, άλλη μια εταιρεία που δεν έχει μοντέλο να βλέπεται
Η επόμενη είναι η Citroën (βλέπεται, ακόμα, το απλό c3)

Η Suzuki δεν έχει μόνον άσχημα αυτοκίνητα. Θεωρώ όμορφα τα Swift, Vitara. Άλλα είναι τα θέματά τους.
Η Skoda είναι η γνωστή Skoda. Θα μπορούσε να φτιάχνει πολύ ενδιαφέροντα ψυγεία πχ.
Η Citroen έχει δικό της εντελώς στυλ, τα βρίσκω σαφώς χαριτωμένα, αλλά αυτό δεν αρέσει σε όλους. Δεν είναι macho δηλαδή.
Γενικώς, είναι λίγο κατάντια για την BMW αυτή η κατάσταση. Δείτε τώρα τις Ε30 που γίνονται ανάρπαστες στα μεταχειρισμένα και πείτε μου αν υπάρχει μία πιθανότητα να συμβεί αυτό στα διάφορα Χ στο μέλλον...
:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#572723
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, είναι λίγο κατάντια για την BMW αυτή η κατάσταση. Δείτε τώρα τις Ε30 που γίνονται ανάρπαστες στα μεταχειρισμένα και πείτε μου αν υπάρχει μία πιθανότητα να συμβεί αυτό στα διάφορα Χ στο μέλλον...
:lipsealed:


Καλά δεν αγαπάνε το διαχρονικό σχέδιο της Ε30 οι επίδοξοι αγοραστές. Κανιβαλισμούς και αλχημείες θέλουν να κάνουν είτε γιατί θέλουν να δηλώσουν wannabe drifters είτε γιατί νομίζουν ότι είναι φθηνό να φτιάξεις ένα γρηγορούτσικο πισωκίνητο. Με μια συλλογή εργαλείων από το Lidl και δυο φωτογραφίες από το Ίντερνετ για τα ηλεκτρολογικά ταιριάζεις ένα σωρό κινητήρες στην ίδια καρότσα. Πάντως οι τιμές τους έχουν σταθεροποιηθεί και μειωθεί (μιλάω για 3 πορτες, οι υπόλοιπες έχουν την τιμή που πρέπει δηλαδή μερικές εκατοντάδες ευρώ) ενώ φίλτατε diplomat για Ε36 άργησες. Έχουν ήδη πάρει τον ανήφορο οι τιμές τους. Βέβαια μπορείς να "αναστήσεις" μια τελειωμένη γιατί υπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών και μπορείς να κάνεις πολλές δουλειές μόνος σου αν ξέρεις προς τα ποια μεριά ξεβιδώνουμε .

Φυσικά και δε θα συμβεί το ίδιο στο μέλλον λοιπόν όχι όμως απαραίτητα γιατί οι Ε30 είναι έργα τέχνης με ρόδες, αλλά γιατί τα νεότερα αυτοκίνητα είναι υπερβολικά πολύπλοκα για τέτοιες ταρζανιές. Ακόμα και στα Ε46 οι πιθανότητες να κάνει κάτι ο χομπίστας που πιάνουν λίγο τα χέρια του είναι μειωμένες. Για οτιδήποτε νεότερο θες απλά πολύ βαθιά τσέπη.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#572773
Zorz έγραψε:
cosneo έγραψε:
Επιβλητική εμφάνιση, εξαιρετική πρόσοψη.


Εικόνα

Αντε και στο επόμενο ΜΥ με μπαλένες από φάλαινα.


Και σίγουρα έχουν έτοιμο και το Χ7 facelift.
Εικόνα

mirage έγραψε:Cosneo το T-Roc cabrio που ετοιμάζεται το εχεις πάρει πρέφα ε;
Εικόνα


Και κάτι λίγα που ξέρω όπως πρεμιέρα, άφιξη, εκδόσεις, εξοπλισμός, χρώματα, διαθεσιμότητα, χρηματοδοτικα κλπ.