Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#572603
bill33 έγραψε:Mονο σε εμένα βγάζει η σελίδα δεν βρέθηκε;

Η σελιδα ειναι αυτη

http://www.sport-fm.gr/article/podosfai ... es/3970012
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#572607 Καλύτερα να γίνει πλειστηριασμός να τελειώνουμε.
Μαντέψτε ποιος θα είναι ο πλειοδότης...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#572649
Ντέρμπι αιωνίων: Δικαίωση Παναθηναϊκού, θα συνεχιστεί το ντέρμπι από το 70'

Από το σημείο που διακόπηκε, δηλαδή το 70ο λεπτό, θα συνεχιστεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αυτό θα συμβεί γιατί το Πειθαρχικό Όργανο της Super League έκανε δεκτή την ένσταση που κατέθεσαν οι πράσινοι για αντικανονική διακοπή του αγώνα από το Γερμανό Φριτς.

Υπενθυμίζουμε, ότι κατά τη χθεσινή εκδίκαση υπήρξε διαφωνία για την ερμηνεία της παραγράφου 5 (ε) του Άρθρου 15. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δικαστής αφότου άκουσε τις δύο πλευρές αναρωτήθηκε για το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη παράγραφο αναγράφεται ότι ο διαιτητής οφείλει να περιμένει και όχι "έχει το δικαίωμα" να περιμένει μία ώρα και μετά να διακόψει τον αγώνα.

Εκεί στηρίχθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, κύριο Χατζησαββάογλου, ο διαιτητής έχει το δικαίωμα να διακόψει οριστικά το ματς, αμέσως μετά την προσωρινή διακοπή και τόνισε ότι επαφίεται στην κρίση του ρέφερι εάν θα περιμένει μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας ή αν θα το διακόψει νωρίτερα.

Τελικά, ο δικαστής της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League έκρινε ως βάσιμη την ένσταση που κατέθεσαν οι πράσινοι. Την ίδια ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 94.500 ευρώ.

Έτσι, μένει να δούμε πότε θα οριστεί να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 17/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με βάση την από 19-03-2019 ένστασή σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 17.03.2019 και της σε αυτό περιεχόμενης απόφασης του Διαιτητή περί οριστικής διακοπής του αγώνα αυτού για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καλείσθε την Πέμπτη, 21-03-2019, και ώρα 12.00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»: Επιβάλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγωνιστικών χωρίς θεατές, καθώς και ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

-ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή ποσού (50.000 + 25.000 + 15.000 + 4.500=) ενενήντα τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (94.500) ευρώ.

-ΔΕΧΕΤΑΙ την από 19-3-2019 υπ’ αρ. πρωτ. 2457/19-3-2017 ένσταση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την από 20-3-2019 υπ’ αρ. πρωτ. 136/20-3-2019 κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

-ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να επανοριστεί ο αγώνας που διεξήχθη στην Αθήνα, στο γήπεδο «Ο.Α.Κ.Α.» στις 17-3-2019 και ώρα 19.00 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες Π.Α.Ε. και να συνεχιστεί από το σημείο που είχε διακοπεί.

-ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την επιστροφή του παραβόλου, που κατέβαλε η ενιστάμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ".

Πηγή
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#572657 Μπα, εγώ λέω έγινε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός. Να συνεχιστεί να βάλουν κι άλλα γκολ.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#572696 Λολζζ
Τι βλέπουν τα ματάκια μας πάλι φέτος....
Μιλάμε για τρελή σαπιλα.
Αυτοι είναι χειρότεροι κι απ τα πέτρινα ρε.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#572715 Αφού θα συνεχιστεί το παιχνίδι(λολζ που λέει και ο κοβάθες) μπορεί να την φέρει απο το σπίτι του, να την τοποθετήσει και με την λήξη να την ξαναπάρει πίσω. Δικαιώματα είναι αυτά.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#572755
gianik έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kataggelloun-ta-daneia-gia-to-g-karaiskakis-oi-trapezes/3970012http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kataggelloun-ta-daneia-gia-to-g-karaiskakis-oi-trapezes/3970012


Ας το κλείσουν μια για πάντα το λυώμενο.. :s_yes

Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις.
Τι; :dizzy: Πως; :dizzy: Δάνεια; :dizzy: Μα πως; :dizzy: Αφού το γήπεδο το έχτισε το κράτος. Μα το Καραϊσκάκης το έχτισε η πολιτεία και το δώρισε στον Ολυμπιακό τζαμπαντάν. :dizzy:
Μα πως γίνεται να υπάρχουν ιδιωτικά δάνεια; :dizzy: Ντάξει κάναμε αέρα καμιά 200 μύρια χρέη, μας δίνουν καμιά 30αρια μύρια για να χτίσουμε γήπεδο, και στους άλλους 40-50 στρέμματα γη, αλλά του Ολυμπιακού του έχτισαν γήπεδο. μπεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#572767 Παμε παλι.
Εκει που ειναι τωρα το τηγανι πριν το 2003 υπηρχε ενα δημοσιο σταδιο που ανηκε μαλιστα στην Ολυμπιακη Επιτροπη οπου κανανε προπονηση πολλα σωματεια στιβου, και το χρησιμοποιουσανε 2 (ολογραφως ΔΥΟ) ομαδες του Πειραια για εδρα. Σε μια νυχτα η περιβοητη κυβερνηση Σημιτη (ναι αυτης που οι μισοι υπουργοι ειναι στη στενη και οι υπολοιποι εξω με περιοριστικους ορους) δωρισε την εκταση στον Κοκκαλη για εκατο χρονια, του εδωσε δανειο να φτιαξει το δικο του γηπεδο (με τη δικια του Τεχνικη Εταιρεια) ενω του ανεθεσε και την κατασκευη του περιβαλλοντος χωρου σα δημοσιο εργο (του το πληρωσε δηλαδη η πολιτεια). Ετσι εκδιωχτηκαν ολα τα σωματεια που εκαναν προπονηση εκει, φροντισαν να διαλυσουν για να εκδιωξουν τη δευτερη ομαδα που το χρησιμοποιουσε (με πολυ μεγαλυτερη ιστορια στην πολη απο την ομαδα της Τρουμπας) και βεβαια γλυτωσαν ολα αυτα τα χρονια το ενοικιο που πληρωναν στο Σταδιο Καραϊσκακη για τη χρηση του.
Το μονο δηλαδη που ειχαν να πληρωνουν για το γηπεδο που τους χαρισαν, χωρις να εχουν τιποτα δικο τους, ενω τα κονομησανε και απο την κατασκευη του περιβαλλοβτος χωρου, ηταν ενα δανειακι με πολυ ευνοϊκους ορους.
Ε ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΑΚΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, Η ΠΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ).
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#572772 Για να είμαστε αντικειμενικοί καλό είναι να αναφερθεί πόσα χρήματα χαρίστηκαν στην ΑΕΚ με το αρθρο 44, πχ είναι γύρω στα 140 εκ. euro ? Επίσης θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσα τελικά θα πληρώσει ο Μελισσανίδης ( όχι εμείς μέσω των τραπεζών ) όταν έρθει η ώρα
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#572775 Για να ειμαστε αντικειμενικοι πρωτα θα αναφερθει οτι τω καιρω εκεινω, η ομαδα ζωντανη ιστορια της Ελλαδας, η ομαδα που κατω απο τα φτερα του ενδοξου εμβληματος της βρηκαν καταφυγιο χιλιαδες οικογενειες προσφυγων και κυνηγημενων τοσο απο τους Τουρκους αλλα και απο τους Ελληναρες βλαχους που τους αντιμετωπιζαν τοτες οπως ακριβως σημερα αντιμετωπιζουν οι Ελληναρες γονεις της Σαμου τους Συριους προσφυγες, ειχε ενα κατεστραμενο απο τους σεισμους γηπεδο σε ΔΙΚΟ ΤΗΣ οικοπεδο και διενυε μια περιοδο δευτερης προσφυγιας μακρια απο το σπιτι της. Τι πιο λογικο για την πολιτεια να βοηθησει το ξεσπιτωμενο σωματειο με την ευκαιρια και των Ολυμπιακων Αγωνων να φτιαξει ξανα το γηπεδο του το οποιο βεβαια και λιγοτερα χρηματα θα κοστιζε στο δημοσιο, και το σταδιο Καραϊσκακη θα παρεμενε στα σωματεια και στον λαϊκο αθλητισμο της πολης.
Δεκαπεντε χρονια μετα ομως οι προσφυγες μαθημενοι στο να υπομενουν, με υπομονη και επιμονη και σε πεισμα των ρουφιανων και των τσατσων, χτιζουν ξανα το δικο τους σπιτι, χωρις να εχουν αναγκη κανεναν, ξεπερνωντας και ολες τις τρικλοποδιες δηθεναριστερων δηθενκατοικων υπαλληλων του αφεντικου της Τρουμπας.