Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
20%
0
N/A
6
30%
3
15%
1
5%
1
5%
1
5%
0
N/A
1
5%
1
5%
1
5%
0
N/A
1
5%
Άβαταρ μέλους
By ttc
#571889 Τη γουσταρατε την πρωτη εφετινη Μερτσεντικη σφαλιαρα κακοιμοιρουηδες μου; Χαχαχα, βιαστηκατε να ανοιξετε σαμπανιες μετα τις δοκιμες του Φλεβαρη. :metalo: :metalo: :lol: :lol: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By ttc
#571891
edmond έγραψε:Ότι η Ferrari κρύβεται.
Για πόσο δεν ξέρω. :shifty:

Θα σηκωσουμε τα 2 πρωταθληματα σε μερικους μηνες κι ακομα "η φεραρι θα κρυβεται", χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#571892 Αυτό που έπρεπε να δείξει σήμερα ο Λεκλέρκ το έδειξε. Όσοι έπρεπε να δούμε είδανε. Ότι παραπάνω αν έκανε θα ήταν καραγκιοζλίκια ανωριμότητας και εντυπωσιασμού.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#571896
Corto Maltese έγραψε:Τζάμπα ξυπνήσαμε


Στον 20ο γύρο πήγα και ξανακοιμήθηκα, φαινόταν ότι ήταν σούπα ο αγώνας. Οι Μερσεντές πολύ δυνατές, ο Verstappen έκανε για άλλη μια φορά τη δουλειά του, να πάει όσο πιο πάνω σε θέσεις μπορεί ενώ η Ferrari πλήρως απογοητευτική. Ο Leclerc έδειξε καλή εικόνα απλά δεν ξέρω αν φτάσει σε σημείο να μπορεί να περάσει το Vettel πόση υπομονή θα κάνει αν του κόβουν τα φτερά.

H RedBull ένα μονοθέσιο κατεβάζει φέτος; :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#571900 Εντυπωσιακός ο Bottas και δυστυχώς πολύ μπροστά η Mercedes.
Η μόνη ελπίδα είναι η "περίεργη" Μελβούρνη, ίσως να είναι πιο κοντά οι υπόλοιποι.

Ο πόντος στο FL πραγματικά πάρα πολύ ωραία πινελιά. Την βασανιστική αναμονή για να περάσουν οι τελευταίοι γύροι την έχει αντικαταστίσει η μάχη για τον έναν έστω πόντο. Η Ferrari γιατί δεν έβαλε μέσα τον Leclerc κανείς δεν ξέρει.

Όσον αφορά το θέαμα, πάντα έτσι είναι η Μελβούρνη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο θέαμα το δημιουργούν οι πίστες.

Τέλος, πολύ κακώς δεν άφησε η Ferrari τον μικρό να περάσει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#571902 O Λεκλέρ ξέρει ότι φέτος δε θα πάρει πρωτάθλημα. Ποιος είναι ο ρεαλιστικός του στόχος; Να πείσει την ομάδα να του δώσει τα κλειδιά. Νομίζω ότι έκανε το πρώτο βήμα, δύσκολα θα φαντάζονταν 2οετής οδηγός στο ντεμπούτο του να φτάσει σε σημείο να ανάβει φώτα στον Φέτελ.

Εδώ να κάνω και μία παρατήρηση: Από το 2012 οπότε και είχε φανεί ότι ο Μάσα δεν μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τον Αλόνσο, προτιμάται για 2ος οδηγός ένας βετεράνος που είναι ικανός να φέρει βαθμούς για την ομάδα και μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ. Οι άλλοι οι κουτόφραγκοι προμοτάρουν Χάμιλτον, Ρικ, Μαξ, εδώ αφήνουμε τα φρούτα στο δέντρο μέχρι να σαπίσουν. Όλα αυτά τα χρόνια για πρωτάθλημα ούτε λόγος και τις μισές φορές χάθηκε και η 2η θέση. Αλλά και τις φορές που κατακτήθηκε αυτή πιο κοντά ήμασταν στην 3η παρά στην πρώτη.

Ελπίζω τουλάχιστον σημερα να είδαμε ότι δεν υπάρχει θέμα με κανέναν Μάσα ή Κίμι. Απλά δεν ήταν οι κατάλληλοι για αυτές τις θέσεις. Ο Λεκλέρκ με το καλημέρα έκανε ένα τυπικό αποτέλεσμα Μάσα ή Κίμι. Στα 21 με 20 αγώνες εμπειρία.

Για τέλος μία κακιούλα: Αν ο Λιούις καταφέρει να βγάλει και 2η μετριότητα ΠΠΟ θα μείνει στην ιστορία ως ανέκδοτο. Δεν πα να πάρει και 10 τίτλους για παρτη του.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#571904
sparticle έγραψε:Επίσης, ο Leclerc και σαν φυσιογνωμία σου βγάζει κάτι το ήρεμο και λογικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι και μικρό παιδί και οι αντίστοιχες περιπτώσεις συνομιλήκων του που βρέθηκαν σε μεγάλες ομάδες, κάνανε τις ταρζανιές τους.

Το λέω γιατί ήταν πολύ ψύχραιμη και σωστή η αντίδρασή του να αφήσει το γκάζι στην πρώτη στροφή και να αποφύγει την επαφή με τον Vettel (που λογικά ούτε που τον είχε δει εκεί). Έτσι βέβαια έχασε την ευκαιρία να περάσει τον Verstappen. Δεν θέλω να τον βλέπω να χαντακώνεται για τον Vettel, αλλά σε εκείνο το σημείο αυτός έπρεπε να σηκώσει και το έκανε και μπράβο του.

Επίσης για το μετά, εγώ είχα δεδομένο ότι η Ferrari θα τον έβαζε για pit stop δυο γύρους πριν το τέλος, καθώς είχε 30φεύγα δευτερόλεπτα διαφορά από τον Μάγκνουσεν. Έτσι θα "γλύτωναν" την ανάγκη να δώσουν εντολές και θα διεκδικούσαν τον βαθμό του Fastest Lap.

Ο λόγος που δεν το έκαναν; Θα μας πουν ότι δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο ενός ακόμα pit stop (τη στιγμή που αυτά τα πληρώματα μέχρι πριν λίγα χρόνια έκαναν τέσσερα stops ανά αγώνα, σχεδόν πάντα τέλεια).

Η πικρή αλήθεια είναι ότι μάλλον φοβόντουσαν πως και με φρέσκο λάστιχο θα ήταν πιο αργοί από τον Bottas :sorry:

Corto Maltese έγραψε:Αυτό που έπρεπε να δείξει σήμερα ο Λεκλέρκ το έδειξε. Όσοι έπρεπε να δούμε είδανε. Ότι παραπάνω αν έκανε θα ήταν καραγκιοζλίκια ανωριμότητας και εντυπωσιασμού.


Τώρα τον είδα τον αγώνα, ευτυχώς πρυτάνευεσε η λογική και δε ξύπνησα να δω τη σούπα (και τη σφαλιάρα).

+1 σε όλα σε ότι αφορά τον Λεκλέρκ

Σε ότι αφορά την απορία που είχαμε όλοι μας, γιατί δεν τον έβαλαν για πιτ να πάει για τον βαθμό του FL μάλλον η απάντηση είναι στην τελευταία πρόταση του sparticle. :help:

Δε γίνεται ομάδα με τους μακαρονάδες. Ξήλωσε όλους του ιταλούς από την ομάδα (κράτα μόνο αυτούς στην καφετέρια και το εστιατόριο) και φέρε Άγγλους, Γερμανούς, Γάλλους οτιδήποτε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΙΩΧΤΟΥΣ. ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#571914 Γκεάκο η Red Bull απέδωσε tribute στον Alonso.

http://www.espn.com/f1/story/_/id/26286 ... nda-podium

Μαλτέζε σύμφωνα με τα δεδομένα τηλεμετρίας της Ferrari, υπήρχαν αρνητικά vibes από το μονοθέσιο του Κοίμη προς αυτό του Vettel.
Δεν γίνεται δουλειά έτσι.
#kopritis
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#571968 :lol: :lol:

Κουλος αγωνας. Παλια επι Φεττελ στην Ρεντ μπουλ οι Τορο Ροσο ανοιγαν ποδια. Φετος τι εγινε??Λογικα ο Γκασλυ ακομα προσπαθει να περασει..

Οταν ο Μαξ περνουσε τον Φεττελ το αμεσως επομενο πλανο ηταν η εγκαταλειψη του Ρικ...ο Χορνερ θα χαμογελασε :s_shout

Για τους Ιταλους πρωταθλητες Βαρκελωνης δε θα μιλησω ακομα. Συμφωνω οτι η Μελβουρνη ειναι απαραδεκτη πιστα. Μπαχρειν Κινα και μετα θα δουμε λιγο καλυτερα τι παιζει.
Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι η Ρεντ Μπουλ χοντα πηγε τοσο καλα..

Μακλαρεν μια απο τα ιδια ΚΑΙ με εντυπωσιακο μπαμ στον κινητηρα.

Ο Κουμπιτσα νομιζω πρεπει να σταματησει.

Charles: "Should I stay behind Sebastian? Yes or no?" "Yes and back off to have some margin" Charles: "Ok"

Καλα εκαναν. Δεν θα αλλαζε και κατι.
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#571988

Ρε Βαλτερι σοβαρα τωρα fuck you?
Με μια (εμφατικη δεν λεω) νικη?

Αυτοι οι νουμερο 2 δεν μαθαινουν ποτε..Αμεσως βγαζουν γλωσσα!! :s_tongue
Και δεν ακουνε και το αφεντικο
Mercedes Toto Wolff says Valtteri Bottas and his engineer ignored his pre-race instructions not to take a risk by going for fastest lap in the Australian Grand Prix.


Επισης διαβασα οτι ο Λουης ειχε προβλημα με το πατωμα του μονοθεσιου.

Mercedes has discovered that the floor on Lewis Hamilton's Formula 1 car was damaged during the Australian Grand Prix, which could explain his lack of pace in the race
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#571998 Παντως, σχετικα με την "απειλη" Μποτας, και περα απο τις "δυναμικες" δηλωσεις του, πρεπει να λαβουμε υποψη τα εξης:
1. Ο Μποτας εκανε απλα μια νικη, την οποια πηρε στην εκκινηση. Εχει ξανακανει νικες επι του Λιουις, χωρις συνεχεια και συνεπεια.
2. Δεν αποκλειεται το αυτοκινητο του Χαμιλτον να ειχε πραγματι προβλημα.
3. Επισης σιγουρα ο LH εκανε διαχειριση των ελαστικων, για να μην ξωμεινει στο τελος (λογω του πολυ προωρου πιτ στοπ). Οταν πχ τον πλησιασε ο Μαξ, εδειξε οτι ειχε κι αλλο να δωσει. Αρα η τεραστια διαφορα ειναι -σ' εναν βαθμο- εικονικη.
4. Για τον Μποτας (και τον Λεκλερκ και τον Γκασλι) πολλα (=σχεδον ολα) θα κριθουν στα quals. ΑΝ και ΟΤΑΝ νικανε τους "πρωτους" οδηγους, θα εχουν την ευκαιρια να ξεκιναν και (ισως) να τερματιζουν μπροστα τους. Αν οχι, σπανια θα τους περναν στην εκκινηση, οπως χθες ή -ακομα περισσοτερο- μεσα στον αγωνα. Ειδαμε πχ στα quals οτι, παρα το πολυ καλο πρωτο run του Μποτας, στο δευτερο δεν βελτιωθηκε, ενω ο Χαμιλτον παντα βρισκει αυτο το κατι παραπανω. Αυτο ειναι θεμελιωδες για ανατροπη του status quo και το ειδαμε πχ μεταξυ Ρικιαρντο - Μαξ στη RBR (οταν πηρε τα quals ο Μαξ, πηρε και το πανω χερι).

Γενικα ευχομαι ο Μποτας να μπορεσει να αποτελεσει "challenge" για τον Χαμιλτον (γιατι αλλιως θα αρχισουν οι κυριακατικες σιεστες), αλλα δεν το πιστευω. Και σιγουρα το χθεσινο δεν αρκει, ουτε καν πλησιαζει στο να αρκει.
Τελευταία επεξεργασία από kantoniou και 18 Μαρ 2019, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#572007
Geo f1 έγραψε:

Ρε Βαλτερι σοβαρα τωρα fuck you?
Με μια (εμφατικη δεν λεω) νικη?


Προφανώς κάποιος ή κάποιοι δεν τον ήθελαν στην ομάδα φέτος . Αντικειμενικά είναι γρήγορος οδηγός αλλά χωλαίνει στις μάχες ρόδα με ρόδα. Θα τον κατέτασσα στο 2ο μισό του top-10 οδηγών στη F1.