Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#571945
dimitrisB έγραψε:Δεν έχεις δίκιο και το αντιστρέφω:


Αγαπητέ μου κ. Τάξχε, το ότι υπήρξαν τέτοια σούργελα, δεν ακυρώνει αυτό που είπα πρότερα (θες να πούμε και για άλλους περισσότερο γελοίους; :lol: ). Συμμαθητές μου εκδιώχθηκαν για μικρότερες παραβάσεις.

Τα σέβη μου!!! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#571959
dimitrisB έγραψε:Conclusion: Όταν εχεις "πατρώνους" ... δε σε πιάνει τίποτε. Καθαρίζουν άλλοι για σένα! :superman:
Και πλοίο να ρίξεις στα βράχια η πρόταση/σύσταση δύναται να αλλάξει εντός ωρών...
*εκ πείρας*
Άβαταρ μέλους
By dimik
#602223 Έχει μερικά πολύ δυνατά :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#602225 είναι φοβερό αυτό το βίντεο με τα αλεξίπτωτα το είχα δει πριν καιρό ολόκληρο, μάλιστα αν θυμάμαι σωστά ήταν και ένα παλικάρι από εδώ στους εκπαιδευτές :lol:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#602284 Απίστευτο βίντεο :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#602347 Άσχετο. Μια βδομάδα στη Χιο (για να μην πω και ΓΕΣ) την ξανακανα ανετα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#602351
postruck έγραψε:Λαρι,μορφή...περιμένω σχόλιο απο τον Δια


Με τους Πράσινους δεν είχαμε πολλά πάρε-δώσε (μόνο σε κοινές εκπαιδεύσεις, βλέπε σχόλιο στο τέλος με τον αστερίσκο*), αλλά τον συγκεκριμένο τον γνωρίζω, από ένα Σχολείο στο Δροσάτο, όπου εκπαιδεύαμε Νατοικούς σε μάχη εκ του συστάδην και σε ενέδρες. Έναν είχαμε εμείς οι Μαύροι, τον Επλχο (τότε - κάπου το 2001) Αθάνατο Ν., με 2 στερήσεις Βαθμού, κι αυτόν οι Πράσινοι της ΣΧΑΛ... :roll:

*Άσκηση Αμύνης κι Ανορθοδόξου Πολέμου στο ΚΕΤΘ: Αποστολή της Φρουράς της (τότε) ΣΑΤΘ (Σχολή Αξκων ΤΘ - σήμερα ΣΤΘ, Σχολή Τεθωρακισμένων), να οργανώσει και να εφαρμόσει την άμυνα του Όρχου Αρμάτων - Οχημάτων της Σχολής, έναντι εχθρικής, ασύμμετρης, απειλής. Έρχονται λοιπόν οι Καταδρομείς και Αλεξιπτωτιστές, την νύχτα, και γράφουν με κιμωλία στα παραπέτα και τις πλευρές των αρμάτων. Βγαίνουν οι δικοί μας οι σκοποί από τα σημεία προκαλύψεως και τους χτυπούν στην πλάτη. Σηκώνουν οι Πράσινοι τα χέρια στον αέρα. Τότε λέει ένας ΕΜΘ Αλχίας "Σειρά... γράψε και από την άλλη μεριά στο Μ48 Α5 ("απλό" για όσους ξέρουν τι εννοώ, εμείς το φωνάζαμε "βάτραχο" λόγω της εμφάνισης του σκάφους) για να δείξεις ότι έκανες καλή δουλειά. Αυτά για πέταμα τα έχουμε, τα καλά άρματα (Leo 1, M60 A3, M48 MOLF) τα φιλάμε...)!!!". Την άλλη μέρα βγήκε ο Ταχξος, Δκτης του "Στπδου Επχου Μελίδη", μέσα στα χαμόγελα (Τζιάτζιος, εξαιρετικός Αξκός!!!). Ο Πράσινος ήρθε με νευράκια... :s_biggrin


Βάτραχος (παρατηρείστε το σκάφος, ανάμεσα στις ερπύστριες, και με τα φώτα συσκότισης από πάνω, σαν μικρά ματάκια...) :lol: :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By postruck
#602560 Με στέρηση βαθμού είναι και ο Λάρυ? Κάπου είχα δει φωτογραφίες του και έχει κάμποσα τατουαζ... :hmmm:
Αυτο με την κιμωλία,καλό!
Εκτός απο τον Αθάνατο ηταν και ο Μουντανέας,άλλη μορφή και αυτος με στέρηση και τρέλα με τα Μ60Α3,αλλα φανταροπατέρας!
Άβαταρ μέλους
By sargus
#661823 Ρε παιδιά, τι ισχύει τελικά με εκείνους που επιλέγουν να μην υπηρετήσουν; Υπάρχει κάποιου είδους ποινή; Τους ψάχνει κανείς;
Γιατί όλο και περισσότερο ακούω τριγύρω μου ότι πολύς κόσμος δεν έχει πάει/δεν πρόκειται να πάει. Κάποιοι είναι απλά yolo και δεν τρέχει τίποτα και κάποιοι παίρνουν Ι5.
Έχει οποιοσδήποτε από αυτούς κάποια κύρωση ή μαλάκες είμαστε κλασσικά όσοι είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντι στο κράτος;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#661834 Αν μένεις μόνιμα στην Ελλάδα είναι δύσκολο να το τρενάρεις. Αν μένεις στο εξωτερικό δε σε ενδιαφέρει καθόλου. Από ένα σημείο κ μετά εξαγοράζεται, νομίζω από 35 ή κ νωρίτερα αν έχεις κ άλλη υπηκοότητα νομίζω αλλά λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν ασχολήθηκα. Γενικώς ανυπότακτος είναι λίγο δύσκολο αν μένεις Ελλάδα. Πρέπει να έχεις κάτι να δικαιολογήσεις. Ίσως μερικοί να γράφονται σε σχολές που δε θα πατήσουν ποτέ απλώς κ μόνο για να πάρουν αναβολή.


< >
Άβαταρ μέλους
By sargus
#661838 Τα του εξωτερικού τα γνωρίζω. Για τους εγχώριους ρωτάω.
Πριν 2-3 χρόνια είχαμε μαζευτεί 4 συνάδελφοι (μεταδιδάκτορες στο πανεπιστήμιο όλοι γύρω στα 40) και ήμουν ο μόνος που είχα πάει στρατό. Μάλιστα εξεπλάγην διότι και οι 3 ήταν απέναντι μου σε στιλ "μα καλά πήγες στρατό; είναι δυνατόν; που ζεις ας πούμε;" Είχα μείνει κάγκελο τότε. (ο ένας πήρε Ι5 και οι άλλοι 2 απλά δεν πήγαν ποτέ χωρίς να έχουν κανένα θέμα ούτε με τα συχνά ταξίδια τους στο εξωτερικό για δουλειά ούτε τίποτα άλλο. Απλά δεν πήγαν.) Και όταν τους ρωτούσα για τίποτα κυρώσεις μου έλεγαν όχι τίποτα.
Πρόσφατα μου ανακοίνωσε και ο κουνιάδος μου ότι δεν πρόκειται να πάει στρατό γιατί απλά δε θέλει. Και μάλιστα αυτός μου έλεγε ότι λόγω της προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν επιτρέπεται να μάθει κανείς (καμία υπηρεσία) λεπτομέρειες γιααυτό.
Για αυτό και ρωτάω εδώ μέσα. Είναι δυνατόν κάποιος να μην πάει ποτέ, και να μην έχει κάποιου είδους ποινή/κύρωση; Επίσης, εκείνοι που θα πάρουν Ι5 δεν έχουν κάποιο θέμα αργότερα στην επαγγελματική τους ή άλλη ζωή;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#661840 Από το τι σου λένε μέχρι το τι ισχύει υπάρχει μια Α απόσταση.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#661841 Σε αρκετές δουλειές πάντως ζητείται και πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης (συνήθως για να δει ο εργοδότης ότι δεν εκκρεμεί η θητεία σου ειδικά σε μικρές ηλικίες <35 ετών)
Εκεί όντως δε γράφει λόγο ή οτιδήποτε παρόμοιο έγκειται σε προσωπικά δεδομένα, αλλά αντί να γράφει πως έχουν εκπληρωθεί οι υποχρεώσεις θα γράφει ότι έχεις απαλλαγεί απ' αυτές, πράγμα που πιθανώς να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην εύρεση εργασίας (δεν κρίνω αν αυτό είναι σωστό ή όχι, εξετάζουμε απλά τι συμβαίνει)