Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#567495 Ναι, έχω χρησιμοποιήσει μια και βρίσκεις σχετικά εύκολα θέση. Για τη δημιουργία e-wallet; :hmmm: Δεν θυμάμαι γιατί έχει περάσει καιρός. Υπάρχει ένα απευθείας built-in στην εφαρμογή και μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε prepaid με αριθμό κάρτας και PIN (δεν το χρησιμοποιώ) είτε credit με κανονική αγορά top-up σαν οποιοδήποτε e-shop μέσω τραπέζης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#568257
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#568474 Αφού όλοι είναι χάλια, γιατί σας κάνει εντύπωση το αποτέλεσμα;
Το περίεργο είναι το χάλι των υποψήφιων, άραγε τα κόμματα που τους επέλεξαν έχουν τόσο κακή γνώμη για τους Θεσσαλονικείς;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#568570
Άβαταρ μέλους
By markvag
#568646
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#568661 Η πόλη από πρωτοπόρα στη χώρα έπεσε λόγω του πρώτου γύρου Μακεδονομάχων και των πακέτων που έπεσαν στους συλλόγους τους και τα κατηχητικά, σε ένα μεσαίωνα. Μιλάμε για βαρυχειμωνιά. Της πήρε σχεδόν 20 χρόνια και μία εμφανώς ανίκανη και διεφθαρμένη διοίκηση για να μπορέσει κάπως να συνέλθει και να απογαλακτιστεί από τις γλίτσες και τους Γκιουλέκες και Παπαγεωργόπουλους. Το δεύτερο χτύπημα φοβάμαι ότι είναι μοιραίο, η ανοησία έχει κυριαρχήσει σε κάθε επίπεδο. Είμαι 48 και δεν ξέρω αν θα ζήσω ξανά με σκεπτόμενη πλειοψηφία στην πόλη μου.

Όχι πως ο Μπουτάρης δεν ήταν κατώτερος του αναμενομένου, να το ξεκαθαρίσω.