Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#566130 Οι συγκεκριμένοι ψηφίζουν πριν το Μακεδονικό πάρει δημοσιότητα. Κανονικά αν είσαι σε αυτή την κατηγορία προλετάριου ψηφίζεις δαγκωτό ΚΚΕ λέω εγώ, αλλά ΟΚ...
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By markvag
#566132
belgarion έγραψε:Εξαρτάται για ποια χώρα μιλάμε πιστεύω. Στην Αμερική πχ έχουν καταπιεί αμασητη την θεωρία περί job creators και trickle down economics σε συνδυασμό ίσως με το American dream και φυσικά την φοβερή προσκόλληση , ειδικά στον Νότο , με την ιδέα του όσο το δυνατόν λιγότερο κράτος ( εδώ φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν ότι ο εμφύλιος έγινε για το δικαίωμα αυτοδιάκυβερνησης των Πολιτειών και όχι για την κατάργηση της Δουλείας).

< Note >


Γιατί, εδώ τι γίνεται;;; :lol: Δες το ποστ του hifi πάνω από το δικό σου... Πάρα πολύς κόσμος το πιστεύει παθιασμένα... Δες πχ εδώ ένα υπερτιτανοτεράστιο βιντεάκιο γιατί ο κατώτατος μισθός είναι κακός για τους χαμηλότερα αμοιβόμενους... :s_roses




Μετά ψάξε για το πως αντιστρέφεις το κάψιμο των εγκεφαλικών κυττάρων. :lol: :lol:


Anonymous Founder έγραψε:Μόνον μια πραγματικά ριζοσπαστική αλλαγή, που πρέπει να ξεκινήσει από την φορολογία (και εννοώ φορολογία παντού, σε ακίνητα και κινητά) και να προσπαθήσει να μειώσει τις τεράστιες διαφορές που έχουν δημιουργηθεί. Αλλά προφανώς δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, η κουβέντα αφορά κεντρικές αποφάσης σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Επιστημονική φαντασία δηλαδή.


Καλά, ούτε κι εκεί πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πιστεύω δηλαδή. Μακάρι να διαψευστώ βέβαια...


Anonymous Founder έγραψε:Θα ψηφίσουν μονοκούκι Κυριάκο Μητσοτάκη, που υπόσχεται να καταργήσει τα επιδόματα, να μειώσει τους φόρους των επιχειρήσεων και να βασίσει την πρόοδο της Ελλάδας στην αριστεία.


Ένα ακόμα παράδειγμα του πόσο αδυνατό να καταλάβω την ανοησία πολλών ανθρώπων, είναι πως θεωρείται ο Κούλης άριστος, που δεν μπορεί να πει μία πρόταση χωρίς να χάσει 1,2% η ΝΔ :lol:

Α, ίσως είναι επειδή ο γιος του Μητσοτάκη, αδερφός της Ντόρας που έβαλε τα ανίψια του υποψήφιους, όπως επίσης και τα παιδιά των βαρόνων του κόμματός του, δεν πιστεύει στον νεποτισμό και δεν χαρίζεται στα τζάκια... :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#566184 Ας περιμενουμε να δουμε την μεγαλη εικόνα σε παγκοσμιο επιπεδο, π.χ. σε λιγο παει ο Τραμπ σε Β.Κορεα παλι, και Κινα, οπου σιγουρα κατι θα υπογραψει για το εμποριο και γενικα τα προϊόντα… Φυσικα κατι θα εχουν για κερδος οι Αμερικανοι= ο λαος τους... = ψηφουλακια..
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#566381 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... lakis-akar

Αυτά είναι τα ΜΟΕ που συμφώνησαν Αποστολάκης- Ακάρ για τη συνδιαχείριση του Αιγαίου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#566978 http://newpost.gr/politiki/5c6999dc21e4 ... no-katsifa

Το τηλεφώνημα που... σκότωσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, η αλβανική πλευρά υποστηρίζει ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να σκοτώσουν τον Κατσίφα, ή να δημιουργήσουν τέτοιας έκτασης επεισόδιο. Τον Κατσίφα τον γνωρίζανε, δεν θα σκότωνε, θα τον αφήνανε να ξεθυμάνει. Το πολύ-πολύ, ισχυρίζονται, να τον συνελάμβανε ο αστυνομικός διοικητής Αργυροκάστρου και να τον έθεταν υπό κράτηση εκεί για είκοσι ημέρες. Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι υποχρεώθηκαν να στείλουν τις ειδικές δυνάμεις, μόνον αφού δέχθηκαν τηλεφώνημα από την ελληνική πλευρά! Ένα τηλεφώνημα που είχε ως αποδέκτη το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών για συνδρομή και προστασία των παρευρισκομένων επισήμων και μη από Έλληνα ομογενή «τρομοκράτη». Το υπουργείο, στο οποίο υπάγονται οι ειδικές δυνάμεις, κάλεσε τον Αλβανό πρωθυπουργό για να λάβει έγκριση, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην ικανοποιήσει το αίτημα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#567327 Αυτη η δικαιολογια μπορει να γινει πιστευτη μονο με δημοσιοποιηση ονοματων,καλουντος και καλουμενου....Και πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει και η μαγνητοφωνημενη συζητηση .....
Ζηταω πολλα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#567328 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν ήταν τηλεφώνημα, αλλά ήταν ηχογραφημένη συνομιλία μέσω Viber. Η ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, ελέγχει αν ο Πολάκης έχει σχέση.
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#567652
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#567669 you forgot to mention that the minimum wage is 18 000 bolivares soberanos which is around 5$ , thats a five for those who might think it was a typo , a kilogram of cheese is 13 000 Bs , the only markets that are that full are usually in rich areas with products most of the time brought from colombia with a over the top ridiculous price
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#567676 Μόνο που αν κάνεις τον κόπο να δεις την αρχή του βίντεο, θα δεις ότι αυτό στο οποίο απαντάς δεν είναι το θέμα του βίντεο. Τα ΜΜΕ στην Αμέρικα λένε ότι αυτά τα είδη δεν υπάρχουν κάν ή είναι εξαιρετικά δυσεύρετα. Δηλαδή η συζήτηση πλέον στις ΗΠΑ είναι αν υπάρχει ή όχι ανθρωπιστική κρίση στη Βενεζουέλα. Προφανώς και αυτό είναι ψευδές σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το σχόλιο τώρα σύμφωνα με το οποίο έρχονται Κολομβιανοί να αγοράσουν υπερτιμημένα προϊόντα, πάσχει από λογική έτσι; Πας σε ένα γειτονικό κράτος για να αγοράσεις φθηνά, όχι ακριβά. Ακόμα κι έτσι όμως όπως μπορείς να δεις μισή με μία ώρα από το σπίτι σου, το να έρθει ένας γείτονας να ψωνίσει από σένα δημιοργεί ανάπτυξη και όχι κρίση.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#567678 Τα μαγαζιά στις ακριβές γειτονιές της Βενεζουέλας πουλάνε προϊόντα αγορασμένα σε φουσκωμενες τιμες απο την Κολομβία, όχι το ανάποδο.

edit Τουλάχιστον αυτό λέει τι κουότ του μουσάτου, όχι εγώ
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#567684
Chris έγραψε:Τα μαγαζιά στις ακριβές γειτονιές της Βενεζουέλας πουλάνε προϊόντα αγορασμένα σε φουσκωμενες τιμες απο την Κολομβία, όχι το ανάποδο.

edit Τουλάχιστον αυτό λέει τι κουότ του μουσάτου, όχι εγώ

Nαι σωστά κατάλαβα το ανάποδο.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#567782 http://espresso.repubblica.it/inchieste ... a-1.331835

Huge story breaking in Italy. Putin agreed to a request from Lega Nord leader Matteo Salvini to covertly finance his Euro election campaign. The plan was to conceal the payment behind an apparently normal business deal.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#567783 Το ξανθό γένος σκάει χρήμα αριστερά-δεξιά: ευρωεκλογές στην Ιταλία, διαπραγματεύσεις με FYROM στην Ελλάδα, ...

< Note >