Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#566822 Εικόνα

Εικόνα


Θα βγεις και θα γράψεις ΔΗΜΟΣΙΑ: Μπούσσο είμαστε το πουτανάκι σας και σας κάναμε πεοθηλασμό από τους παλιούς τους καλούς που σας κάναμε.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#566827 Το μεγαλειο της ΑΕΚ φανηκε οταν, στον τραυματισμο του Χριστοδουλοπουλου, ο οποιος οταν βραβευτηκε φετος δεν ειπε μια κουβεντα οχι για την πρωην ομαδα του αλλα για τους πρωην συμπαικτες του και απ'οταν μπηκε σημερα και μεχρι να τραυματιστει το μονο που εκανε ηταν να διαμαρτυρεται στο διαιτητη, οι πρωτοι που πηγαν απανω του και του διναν κουραγιο ηταν ο Μανταλος και ο Μπακακης.
Αυτη ειναι η ΑΕΚ και ειμαστε διπλα της και εδω μεσα και στα καλα και στα κακα. Γιατι μοναχα αυτη η ομαδα μου ομορφαινει τη ζωη.
Το ποδοσφαιρο και το οπαδιλικι ειναι να σε φτιαχνει. Αν σε χαλαει και εμφανιζεσαι σα κομητης μονο στα καλα εισαι κουραδοοπαδος κομπλεξικος και υπαλληλος :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#566828 Πάντως κι ο βλακας ο Μπακασετας παίκτης της ΑΕΚ είναι και προκαλούσε συνεχώς τον Γκιγιερμε (άλλο που αυτός εκτός από παιχταράς είναι και κύριος και δεν μάσησε)
Άβαταρ μέλους
By pro
#566927
Deleted User 1 έγραψε:Καταλαβατε σημερα γιατι μερικοι ΑΕΚΑΤΖΗΔΕΣ δεν ξενερωσαμε και τοσο με τη φυγη Μανολο το καλοκαιρι? Επεσε πολυς υπνος στο β' ημιχρονιο.

< >


Το καταλάβαμε, όπως πρέπει να καταλάβατε κι εσείς γιατί σας λέγαμε το καλοκαίρι να μην χαίρεστε με τον Μαρίνο.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#566928 Βεβαια ειπε και κατι ο Μαρινος στην παραιτηση του, που ομως περασε στα ψιλα...

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».


https://www.sport24.gr/football/omades/ ... 31400.html
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#566930 Λάθη μπορεί να κάνει ένας προπονητής, το να έχεις αφήσει την ομάδα χωρίς ουσιαστικές μεταγραφικές ενισχύσεις είναι το πρόβλημα.

Παράδειγμα , εκτός της ΑΕΚ , είναι κ ο Παναθηναικός , ο οποίος θα πρέπει να φτύσει αίμα για να διατηρηθεί εκεί που είναι τώρα.

ΥΓ άκουσα Αρειανό χθες να λέει καλά έκανε ο Μπάσα κ τράβηξε εκείνο το δολοφονικό χθες, σημαίνει οτι είναι
στην οικογένεια του Άρη. Του λέει ο σπίκερ οτι δεν μπορεί συνάδελφος ποδοσφαιριστής να πηγαίνει με πρόθεση
να κόψει τη μπάλα σε κάποιον κ εκείνος να επιμένει οτι έδειξε αφοσίωση :vava:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#567023
Asimov έγραψε:Πάντως κι ο βλακας ο Μπακασετας παίκτης της ΑΕΚ είναι και προκαλούσε συνεχώς τον Γκιγιερμε (άλλο που αυτός εκτός από παιχταράς είναι και κύριος και δεν μάσησε)
Τον ξεφτιλισε τον βλακακο.

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#567567 G μια βδομαδα μετα και μετα την υποπτη σιγη σου επανερχομαι και επιμενω:
Με ποιον ειμαστε αρχοντα σημερα?
Με τα φασιστακια ή με το γαυρο?
Αντε να σε βγαλω απο τη δυσκολη θεση θα πω πρωτος.
Ειδικα σημερα πιστευω αλλο πολιτικη και αλλο μπαλα... :whistlink: