Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By seismic
#561998 Δες εδώ παραπληροφόρηση :lol:
https://www.facebook.com/manos.rcmaniac ... 5NjgxOTUw/
Ο Παναγιώτης Καρύδης, ομότιμος καθηγητής αντισεισμικής τεχνολογίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
https://fdlvideosec.akamaized.net/media ... dlftro.mp4
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#564699 Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αίρει το εμπάργκο που είχε κηρύξει στον ΣΚΑΙ. Από αύριο στελέχη του κόμματος θα συμμετέχουν κανονικά στις εκπομπές του ΣΚΑΙ.
Μένει τώρα να αποφασίσει το ίδιο και η ΝΔ για την ΕΡΤ, να έχουμε κι εκεί άρση του εμπάργκο ώστε να επανέλθουμε στην... κανονικότητα.

http://www.efsyn.gr/arthro/akoma-pio-an ... -ston-skai
http://www.efsyn.gr/arthro/arsi-toy-empargko-stin-ert

:s_biggrin :s_blush :s_blush
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#564808
Anonymous Founder έγραψε:Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αίρει το εμπάργκο που είχε κηρύξει στον ΣΚΑΙ. Από αύριο στελέχη του κόμματος θα συμμετέχουν κανονικά στις εκπομπές του ΣΚΑΙ.
Μένει τώρα να αποφασίσει το ίδιο και η ΝΔ για την ΕΡΤ, να έχουμε κι εκεί άρση του εμπάργκο ώστε να επανέλθουμε στην... κανονικότητα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#564810 (Δεν περίμενα να την πατήσεις εσύ... :help: )

Η είδηση είναι για την άλλη γελοιότητα, το εμπάργκο στην ΕΡΤ από την ΝΔ, και απλά ακολούθησα την μέθοδο του Κουλουριού...
:s_blush
Όπως και να 'χει, είναι εντελώς γελοίο το εμπάργκο ένθεν-κακείθεν. Προφανώς και οι πέτρες γνωρίζουν πως ο ΣΚΑΊ λειτουργεί σαν κομματικό ΜΜΕ, ενώ και η ΕΡΤ παίρνει κυβερνητική γραμμή στην ενημέρωση. Να τολμήσω να πω πάντως πως όσοι ακούτε το πρωί ΚΟΣΜΟΣ στο ραδιόφωνο, εύκολα καταλαβαίνετε πως δεν είναι εντελώς ελεγχόμενη η ΕΡΤ από την κυβέρνηση, κοινώς υπάρχουν και φωνές που ασκούν κριτική.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#564815 Ο Βέμπερ στηρίζει Μητσοτάκη και ανοίγει παράθυρο μείωσης πρωτογενών πλεονασμάτων
http://www.capital.gr/politiki/3342343/ ... eonasmaton

Του Δημήτρη Γκάτσιου

Ανοιχτό αφήνει για πρώτη φορά ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, το ενδεχόμενο της μείωσης των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, στα οποία έχει δεσμεύσει τη χώρα η κυβέρνηση Τσίπρα. Στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του προεδρείου του ΕΛΚ στην Αθήνα, ο κ. Βέμπερ έδειξε τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να έρθει στο προσκήνιο μία τέτοια κίνηση. Μεταρρυθμίσεις που αποτελούν, έτσι κι αλλιώς, κομβικό αφήγημα του προγραμματικού λόγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε ειλικρινή προεκλογική καμπάνια. Είπε ψέματα και έδωσε υποσχέσεις που δεν υλοποίησε", τόνισε ο κ. Βέμπερ και ερωτηθείς για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων τόνισε: "Για το μέλλον πρέπει να δούμε εάν η νέα κυβέρνηση της χώρας ασχολείται με την προσέλκυση νέων επενδύσεων. Τότε θα μιλήσουμε ξανά για τους στόχους του προγράμματος. Τώρα προέχει το πρόγραμμα". Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέδειξε, για μία ακόμα φορά, τη σημασία που έχει για την Ελλάδα η λέξη-κλειδί της εμπιστοσύνης. "Αυτό που προέχει τώρα είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης από τους εταίρους. Η Ελλάδα έναν χρόνο μετά τις εκλογές θα είναι πολύ διαφορετική. Τότε είμαι σίγουρος ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι ανοιχτή, για να συζητήσουμε και τους δημοσιονομικούς στόχους, αλλά και τους τρόπους που μπορεί η Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα", επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν χαρακτήρισε το 2019 σημαντικό έτος τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την Ευρώπη και εμφανίστηκε πεπεισμένος για τη νίκη του κ. Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές. "Είμαστε σίγουροι ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν. Τον υποστηρίζουμε ένθερμα και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να ηγηθεί της προσπάθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κάνει τη ζωή όλων των Ευρωπαίων καλύτερη", σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους δύο να ερωτώνται για τις δραματικές εξελίξεις στη Βενεζουέλα και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας πρέπει να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα. Γιατί για παράδειγμα "παγώνουν” τα ευρωπαϊκά ψηφίσματα", είπε ο κ. Βέμπερ. "Επαναλαμβάνω το ερώτημα. Τι είναι αυτό που συνδέει τον κ. Τσίπρα με τον κ. Μαδούρο. Πώς είναι δυνατόν μία χώρα που έχει υποστεί τα δεινά της δικτατορίας να μη συντάσσεται με την υπόλοιπη Ευρώπη; Ντροπιάζει τη χώρα μας η στάση αυτή του πρωθυπουργού. Περιμένω επιτέλους να απαντήσει ο ίδιος. Ίσως έχει τους δικού του λόγους για αυτό", επεσήμανε, από την πλευρά του, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διεμήνυσε, εκ νέου, ότι για την οδό Πειραιώς οι νέες και, ταυτόχρονα, ποιοτικές δουλειές συνιστούν απόλυτη προτεραιότητα. "Αυτές δεν δημιουργούνται με επιδοματικές λογικές και προσλήψεις στο δημόσιο. Αλλά στον ιδιωτικό τομέα μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις. Εάν μειώσουμε τη φορολογία και βελτιώσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον. Εάν μιλήσουμε σε μακροχρόνια άνεργους και τους πείσουμε και τους δώσουμε τα εργαλεία, για να επανεκπαιδευτούν σε νέες ειδικότητες που χρειάζεται η αγορά εργασίας. Όταν θα έχουμε περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους, για να κάνουμε πράξη το σχέδιό μας", ανέφερε και πρόσθεσε ότι το όραμα της Νέας Δημοκρατίας για νέες δουλειές ταυτίζεται με το όραμα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς και είναι σημαντικό το ΕΛΚ να είναι πρώτο κόμμα στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

"Προσβλέπουμε στη στήριξη του κ. Βέμπερ στην προσπάθεια να δώσουμε ελπίδα στους Έλληνες. Έχει δίκιο, όταν λέει ότι κλείνει ένας κύκλος στην Ελλάδα. Κλείνει ο κύκλος του λαϊκισμού και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές ανοίγει ένας νέος κύκλος", τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν ανέφερε πως αυτό που ονειρεύεται είναι μία Ευρώπη, στην οποία κανείς δε θα είναι αναγκασμένος να φύγει από το σπίτι του και τη χώρα του για οικονομικούς λόγους. "Είμαστε Χριστιανοδημοκράτες. Πιστεύουμε στην κοινωνική οικονομία. Η βασική συνθήκη δεν είναι να χρηματοδοτήσουμε την ανεργία, αλλά να δημιουργήσουμε δουλειές", είπε ο κ. Βέμπερ, ενώ ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι οι δουλειές είναι η καλύτερη απάντηση στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

"Χωρίς καλή και σταθερή δουλειά δε μπορεί να υπάρχει ευημερία. Δε μπορεί να φτιαχτεί νέα μεσαία τάξη. Δεν αρκούν οι δουλειές, πρέπει να είναι καλές και δίκαιες", είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι δε μπορεί η ευημερία και η ανάπτυξη να αφορούν μόνο λίγους. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για την απαρέγκλιτη τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και σημείωσε ότι θα επιμείνει ιδιαίτερα στον τρόπο που οι επιχειρήσεις θα στηρίζουν τους εργαζόμενούς τους.



O τίτλος είναι ουσιαστικά τελείως άκυρος, αφού ο Βέμπερ ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο, αλλά αφού ούτως ή άλλως κανείς δεν διαβάζει τα άρθρα...
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#565411 :s_rofl

Nταξ, ρισπεκτ :metalo: Εν τω μεταξύ, αυτούς που βγάζουν στημένες δημοσκοπίσεις, αναρωτιέμαι αν μπορούν να τους μπουζουριάσουν. Πλέον έχει καταντήσει γραφικό :s_hang
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#565419
Zorz έγραψε:Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει. :rtfm:


Όπως λέει και μια ψυχή εδώ μέσα, όλοι ΠΑΣΟΚ είναι. Ροζ ΠΑΣΟΚ, μπλε ΠΑΣΟΚ κλπ. :whistlink: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#565434 Εικόνα

Πούστη χάρε... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By g8777
#565451
markvag έγραψε:Εικόνα

Πούστη χάρε... :s_cry




:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Οταν περπαταγαμε με ψηλα το κατω κεφαλι Τζουνιορα.

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By markvag
#565456 Η Ελλάδα που μπορούσε g μου... :s_cry

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις... :s_cry
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#565603 Aν διαβάσεις τη σελίδα των χουλιγκανς, ήταν μιλημένο να παρουσιαστεί ως σοβαρό ρεπορταζ :lol:

Μαθανε απο τότε που αναπαρήγαγαν κουλούρι :s_biggrin