Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#561457 Μου έστειλαν στις 16 Γενάρη κ έφτασε στις 17 ένα γράμμα από μια εταιρία που συνεργάζεται με την τράπεζά μου κ ελέγχει τις κάρτες πως μπλόκαραν την πιστωτική μου μετά από μια συναλλαγή 69€ προς μια εταιρία παροχής επικοινωνιών περίεργη στις 15 Γενάρη.
Όντως είδα τις κινήσεις της κάρτας κ δε μου έλεγα κάτι η κίνηση.

Τελευταία είχα κάνει αγορά με τον τριψήφιο κωδικό της κάρτας όταν αγόρασα κάτι στην aegean airlines. Έχω κ verified να σημειώσω...

Τους τηλεφώνησα σήμερα κ θα μου διαγράψουν τη χρέωση κ θα μου στείλουν νέα πιστωτική...

Μπράβο τους να πω!
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#561526 American Express τέλος από Ευρώπη.

Όποιος έχει στην Ελλάδα (Alpha Bank) θα αντικατασταθούν μάλλον με MasterCard ή Diners σε κάποιες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#561530 Όχι ακριβώς. Η συνεργασία με τις τράπεζες των χωρών της ΕΕ σταματά. Οι amex θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να διατίθενται απευθείας από την ίδια την American Express.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#561531 Τι σημαίνει αυτό; Δε θα την εκδίδει κάποια τράπεζα; Πώς θα εκδίδεται; Δε θα μπορεί να συνδεθεί λογαριασμός για να αποπληρώνεται αυτόματα;
Άβαταρ μέλους
By bebes
#561639 Αν θυμαμαι καλά, κάπου στις γιορτέςμ θέλησε κάποιος να πληρώσει με American express στο Lidl και η ταμίας τονενημέρωσε οτι δεν τις δέχονται.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#561642 Για να πω την αλήθεια, οι μόνες φορές που ακούω κάποιον να αναφέρει το όνομα American Express είναι για να πει ότι δεν τη δέχονται.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#561643 Έχω την εντύπωση ότι μόνο όπου έχουν pos της Α, τις δέχονται. Έχω βγάλει και μια mastercard στον ίδιο λογαριασμό για όπου τρώει άκυρο η amex.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#561691 Δικαιολογίες των επιχειρήσεων γιατί η Amex τους χρεώνει την διπλάσια προμήθεια.
Όλα τα τερματικά τις δέχονται.