Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#561102 Να σας ζήσουν!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#561219 Να χαίρεστε τα παιδάκια σας. :yahoo:

stavrosg έγραψε:Εικόνα
Μπορεί μήπως κάποιος να εξηγήσει τι παριστάνει το σύμβολο πάνω από την επιγραφή; Με μωρό πάντως δεν μοιάζει... :lipsealed: :innocent: :iconcool: :roll: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#561597 Researchers say if parents want to successfully cut back on their child’s screen-time, they must first cut back on screen-time themselves

The researchers came across a few significant findings. First, they found that children typically spend an hour and a half a day looking at screens during the week and a little over two hours a day looking at screens on the weekends. Parents, on the other hand, spend slightly more time viewing screens: they spend two hours per day looking at screens during the week and a little over two and a half hours a day on the weekends.

Additionally, the researchers found that the children’s screen-viewing habits were manipulated by several factors, of which included parents using screen-time as a reward. Most parents said they used screen-time to control their children’s behavior, particularly on the weekends. This helps to explain the jump in screen-time that was seen on the weekends. In addition, the more time a parent spent viewing a screen, the more the children spent in front of screens—especially with mothers. :shifty: Finally, the study also found that the children who were granted screen-time during mealtime also spent more time overall viewing screens.

In summary, the media habits of both mothers and fathers have a significant effect on their children’s media habits. And any interventions directed at cutting back on children’s screen-time should consider both parents’ media habits.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#561611
especially with mothers. :shifty:


Για όλα τα κακά οι μανάδες φταίνε... :shifty: :shifty:

Μίλησε η επιστήμη! :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#564015 Είχαμε "προίκα" από παλιότερα παιδιά μερικά μπιμπερό chicco από τα παλια με τον στενό λαιμό και ο μικρός κατέληξε ότι προτιμά αυτά σε σχέση με τα νεότερα και άλλες μάρκες που δοκιμάσαμε.

Το πρόβλημα μας είναι ότι το μικρό μπουκάλι των 120ml δεν υπάρχει πια στην αγορά, οπότε αν του εχουν ξεμείνει κάποιου σε κάποιο ντουλάπι ή στην αποθήκη μερικά, θα ενδιαφερομουν να τον βοηθήσω να τα "ξεφορτωθεί" :oops:

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#564024
stavrosg έγραψε:Είχαμε "προίκα" από παλιότερα παιδιά μερικά μπιμπερό chicco από τα παλια με τον στενό λαιμό και ο μικρός κατέληξε ότι προτιμά αυτά σε σχέση με τα νεότερα και άλλες μάρκες που δοκιμάσαμε.

Το πρόβλημα μας είναι ότι το μικρό μπουκάλι των 120ml δεν υπάρχει πια στην αγορά, οπότε αν του εχουν ξεμείνει κάποιου σε κάποιο ντουλάπι ή στην αποθήκη μερικά, θα ενδιαφερομουν να τον βοηθήσω να τα "ξεφορτωθεί" :oops:

.


Γιατί ασχολείστε με τα μικρά μπουκάλια;;; :hmmm: Το μεγάλο μπουκάλι χωράει μικρή ποσότητα, το μικρό όμως δεν χωράει μεγάλη... :s_wink Εμείς είχαμε πάρει στη μικρή μισά μισά μικρά / μεγάλα, αλλά εν τέλει τα μικρά αντικαταστάθηκαν πολύ γρήγορα από μεγάλα.

Προφανώς βέβαια όπως βολεύεται ο καθένας, εμείς προτιμήσαμε μόνο μεγάλα.
Άβαταρ μέλους
By skous
#564194 Τα μικρά τα μεταφέρεις πιο εύκολα πάντως και ειναι πιο βολικά στα συχνα γεύματα (λιγότερο χώρο), πλεκνονται πιο εύκολα και είναι και πιο ελαφριά αν μιλάμε για γυάλινα.

Αλλά ναι, ξεπερνιούνται γρήγορα οπότε δεν αξίζει πολύ εαν κάποιον δεν τον ενοχλεί/δεν επχει θέμα βαπρους/χώρου/μεταφοράς


< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#564199 Τα μικρό είναι πιο βολικό αν το μωρό το κρατάει μόνο του. Το μεγάλο δεν το κατεφέρνει.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#564200 Τα μικρά βολεύουν τη μαμά του πιο πολύ (και για το ψυχολογικό του θέματος - αλλιώς φαίνονται τα 100ml στο μικρό κι αλλιώς στο μεγάλο :P) γι'αυτο τα ψάχνω...

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#564269
stavrosg έγραψε:Τα μικρά βολεύουν τη μαμά του πιο πολύ (και για το ψυχολογικό του θέματος - αλλιώς φαίνονται τα 100ml στο μικρό κι αλλιώς στο μεγάλο :P) γι'αυτο τα ψάχνω...

.


:) Σε νιώθω 100% :lol: :innocent: ! Η μαμά θέλει να φαίνεται πως το μωρό τρώει ένα ολόκληρο μπιμπερό γεμάτο μέχρι πάνω... :lol: :inlove: Και τις μαμάδες τις έχουμε στα ώπα ώπα εννοείται! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#564405
markvag έγραψε:
stavrosg έγραψε:Τα μικρά βολεύουν τη μαμά του πιο πολύ (και για το ψυχολογικό του θέματος - αλλιώς φαίνονται τα 100ml στο μικρό κι αλλιώς στο μεγάλο :P) γι'αυτο τα ψάχνω...

.


:) Σε νιώθω 100% :innocent: ! Η μαμά θέλει να φαίνεται πως το μωρό τρώει ένα ολόκληρο μπιμπερό γεμάτο μέχρι πάνω... :inlove: Και τις μαμάδες τις έχουμε στα ώπα ώπα εννοείται! :rtfm:
;)
Γιώργης έγραψε:Εδώ πάντως φαίνεται να έχει.
Είχε ένα ξεχασμένο
Ευχαριστώ :)

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#566705
gianik έγραψε:https://www.protothema.gr/world/article/865502/vegan-goneis-kodepsan-na-steiloun-to-5-minon-moro-tous-ston-tafo-gia-na-min-prodosoun-ti-diatrofi-tous/

.


Οι ασυνείδητοι γονείς είχαν απευθυνθεί σε γιατρό για τη διατροφή του μωρού τους, και εκείνος τους είχε συστήσει μια φόρμουλα βρεφικού γάλακτος. Θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν ήταν σύμφωνο με τις διατροφικές τους επιλογές, η French και ο Buskey αποφάσισαν να αγνοήσουν τις συστάσεις του γιατρού και άρχισαν να ταϊζουν το μωρό τους με μία «φόρμουλα απο λιωμένες πατάτες», αντιγράφοντας μια συνταγή που είχαν βρει στο διαδίκτυο.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου ένα τόσο υποσιτισμένο βρέφος, τόσο κοντά στον θάνατο», είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ η Λόρεν Γουάτσον, μια από τους αστυνομικούς που έσωσαν το μωράκι.


Δεν συμφωνούσαν οι συστάσεις του γιατρού με τις διατροφικές επιλογές τους;;; :s_sarcastic :s_sarcastic

Σεξ και βία μόνο οι γονείς αυτοί. Και μαζί και κάτι άλλοι... Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει εδώ:

Η κομητεία Κλαρκ στην αμερικανική πολιτεία της Ουάσιγκτον ωστόσο δεν έχει πάρει το μήνυμα, θεωρώντας εδώ και καιρό πως τα εμβόλια είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει η ανθρωπότητα.


Κάποια στιγμή όμως έρχεται η πραγματικότητα να σου δώσει χαστούκι με βαριοπούλα...

Μόνο που η ίδια κομητεία πλήττεται αυτό τον καιρό από μια πρωτόγνωρη για τον δυτικό κόσμο επιδημία ιλαράς, τόσο σε διαστάσεις όσο και σφοδρότητα, αναγκάζοντας τους κατοίκους να τρέχουν και να εμβολιάζουν μαζικά τα παιδιά τους.


:s_roses

ΑΛΛΑ παρόλο που η πραγματικότητα δεν αστειεύεται, αυτοί (κάποιοι τουλάχιστον), έχουν βάλει το κεφάλι μέσα στην άμμο και την γράφουν τα @@ τους.

Εκπρόσωπος του αντι-εμβολιαστικού πυρετού δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Post» πως αν περάσει η τροπολογία που θα τους αναγκάσει να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, τότε «θα φύγουμε από την πολιτεία ή θα κρυφτούμε κάτω από τη γη, αλλά δεν θα συμμορφωθούμε».


:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

Εγώ να το πω τώρα... Εσείς κάντε ότι θέλετε, μεγάλα παιδιά είστε (τουλάχιστον σωματικά, πνευματικά, δεν το βλέπω να έχετε ξεπεράσει την ηλικία των 3 ετών), τα παιδιά σας τι σκατά σας φταίνε;;;; :s_mad :s_mad

Θα μου πεις, εσένα τι σε κόφτει;;; Με κόφτει γιατί πρώτον με κόφτει αν ο άλλος εκθέτει μικρά παιδιά σε αχρείαστους κινδύνους και δεύτερον γιατί το παιδί του |λογοκρισία| μπορεί να κολλήσει το δικό μου, που μπορεί να είναι η σπάνια περίπτωση που το εμβόλιο δεν το έπιασε (συμβαίνουν καμιά φορά και συνήθως δεν μπορείς να το ξέρεις) ή να κολλήσει κάποιο άλλο παιδί με πρόβλημα υγείας (πραγματικό, όχι νοητικό του γονιού) που δεν κάνει να εμβολιαστεί. :s_mad

Σεξ και βία ΜΟΝΟ σε αυτούς τους γονείς... Μας ξαναφέρνουν ασθένειες που θεωρούσαμε εξαφανισμένες. :s_mad και εκθέτουν αθώα παιδιά στον κίνδυνο να κολλήσουν ασθένειες που μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημο θάνατο ή σε άσχημες και εφ' όρου ζωής επιπλοκές. :s_mad