Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#560497 Ννννναι, μεγάλη κουβέντα ανοίγεις αλλά ας μείνουμε στο οτι "δουλειά" της εκκλησίας είναι να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Εδώ βλέπουμε κάτι ας πούμε...ανάποδο του στύλ η χαρά δεν την αφήνει.
Όσο και να έχουμε(;) συμβιβαστεί με διάφορες επιδείξεις πλούτου των κληρικών, δεν νομίζω να μην υπάρχει ένας(ακόμα και ο πιο θρήσκος) που να μην σχολιάσει αρνητικά κάτι όπως το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#560503 Ευκαιρία για πλάκα και τρολαρισμα και τίποτα άλλο ...
Και ευτυχώς οι δικοί μας πριν 4, 5 χρόνια είχαν προσφορά από την Skoda για το Superb 2ης γενιάς (νομίζω f/l) και μια χαρά κάμποσοι βολευτηκαν με επιβλητικα αυτοκίνητα με τεράστιους χώρους και φθηνά και μάρκας που δεν προκαλεί!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#560578 Όπως πάντα ένα ημίτονο πίσω. Από τότε πού ξεκίνησες δίαιτα με ισοπροπυλική αλκοόλη άλλαξες,σαν να ταξιδεύεις αλλού. :(

Μας λείπεις, γυρνα πίσω σε μας. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#561227 Αμάξι ληζινγκ με ιδιόκτητη που δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα. Απόδοση 1.56.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#561228
Focusman91 έγραψε:Αμάξι ληζινγκ με ιδιόκτητη που δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα. Απόδοση 1.56.

Woman (απόδοση 1,01) :oops: (σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το άφησε έτσι κι έφυγε)
Άβαταρ μέλους
By fokion
#561290 Μην ειστε σιγουροι για τα αμαξια leasing..... Υπαρχουν και οι απαλλαγες οπου ειναι ανα λακουβα κι οχι συνολο οταν τα επιστρεφεις....
και βγαινουν κατι κουστουμια στο τελος...............
Άβαταρ μέλους
By edmond
#561315 Για τις απαλλαγές θα έγραφα και γω, οι οποίες κυμαίνονται γύρω στα 300€. Προφανώς και αν αυξήσεις το μίσθωμα, πέφτει και η απαλλαγή -δεν ξέρω αν φτάνει στο 0. Για το ανα λακούβα όμως ομολογώ οτι δεν το ήξερα. Φοβερή πατέντα :s_thumbsup
Βλέπουμε στην φωτό βέβαια και την ύπαρξη εμπρόσθιων αισθητήρων, τους οποίους ο οδηγός λησμόνησε να ενεργοποιήσει....
Άβαταρ μέλους
By edmond
#561357
Scotch έγραψε:Ίσως είναι ενεργοποιημένοι και "παραπλανήθηκαν" από το σίδερο που προεξέχει.

Χλωμούλι θα' λεγα. Στο δικό μου 14ετίας, οι πίσω (aftermarket εννοείται), πιάνουν τα πάντα. Και το τονίζω γιατί μου έκανε στην αρχή εντύπωση, πλέον το θεωρώ δεδομένο. Θα μου φαινόταν λιγάκι περίεργο αν -με την σημερινή τεχνολογία- δεν μπορεί να γίνεται κάτι ανάλογο σε ενα καινούργιο εργοστασιακό σύστημα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#561384
edmond έγραψε:Για το ανα λακούβα όμως ομολογώ οτι δεν το ήξερα. Φοβερή πατέντα :s_thumbsup


Καμία πατέντα, λογική είναι. Έχεις απαλλαγή 300 ευρώ / ζημιά. Προφανώς μία λακούβα στον εμπρός προφυλακτήρα είναι μία διαφορετική ζημιά από μία λακούβα στο πίσω καπώ...

Αν έχεις όμως πχ ένα ατύχημα που χρειαστεί επισκευή ο προφυλακτήρας, το καπώ και το εμπρός δεξί φτερό, αυτό προφανώς είναι ΜΙΑ ζημιά.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#566777 Σήμερα συναντώ στην άκρη του δρόμου Citroen AX με τρίγωνο λόγω βλάβης. Λογικό λέω. Στα 50μ πιο κάτω ξανά τρίγωνο με Citroen C5 τελευταίας γενιάς. :lol: Σεφτε κάνανε σήμερα. :lol: