Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#552327
markvag έγραψε:Κρατάει σκορ ο μεγάλος ψηλά στον ουρανό, τι νομίζεις...


Άβαταρ μέλους
By markvag
#559593 Τα βλέπω...

Smartphone users warned to be careful of the Antichrist

People's dependence on smartphones and modern technology could bring about the coming of the Antichrist, the leader of the Russian Orthodox Church has warned.


:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#561305 :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Μας έφτιαξες τη μέρα στη δουλειά! :s_thumbsup :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Serf
#562379 Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει κατάχρηση του αντιρατσιστικού νόμου από το παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού (ή όπως αλλιώς λέγεται). Όμως, νομίζω είναι η ώρα να μπει στη θέση του ο Αμβρόσιος (και να ακολουθήσει το υπόλοιπο παπαδαριο που εκφράζεται με αντίστοιχο τρόπο)... και στη μπουζού να έμπαινε δε θα με χάλασε:

http://mobile.pelop.gr/fullarticle.php?docid=503867

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#563224 https://www.efsyn.gr/arthro/apologeitai ... -amvrosios

Ένοχος για το «φτύστε τους» ο Αμβρόσιος
Καταδικάστηκε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για «δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους» και για «κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος»


Και λίγα έφαγε... Ο εισαγγελέας απλά γελοίος.




< Note >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#563277 Εγώ θα σταθώ στα λόγια της θρησκείας της αγάπης...

«Εάν καταδικάσετε τον Απόστολο Παύλο, τότε λογικό είναι να καταδικάσετε και εμένα. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα καταστράφηκαν από φωτιά εξ ουρανού. Το σύμφωνο συμβίωσης νομιμοποιεί τον σοδομισμό, είναι εναντίον του λόγου του Θεού», είπε...................................

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη δίκη ο Αμβρόσιος είχε κλείσει το μάτι στο ναζιστικό ακροατήριο καταθέτοντας ότι «το ‘‘φτύστε τους’’ είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο, και μπορούσα από τον νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε (...) Αν παρόμοια φρασεολογία χρησιμοποιούσαν οι ναζί, τότε μπράβο». :inlove:


Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#565352 Μου θύμισε το (παλιό) ανέκδοτο με το πως κάνουν οι παπάδες διάφορων θρησκειών τη μοιρασιά των χρημάτων του εκάστοτε παγκαριού μεταξύ αυτών και των θεών τους... Ο ένας λέει πως τα ρίχνει πάνω, όσα πέσουν το ένα σημείο για τον θεό, τα υπόλοιπα γι' αυτόν, άλλος τα ξεχωρίζει με κορώνα - γράμματα και ο τελευταίος λέει πως "εγώ τα ρίχνω ψηλά, όσα θέλει ο θεός τα κρατάει, τα υπόλοιπα που τ' αφήνει προφανώς δεν τα θέλει, άρα είναι για μένα"... :metalo:

Έτσι και ο Αμβρόσιος, περιμένει να του μιλήσει το φάντασμα... :iconcool: :lol:

Αλήθεια, είμαι περίεργος πως όταν ένας πιστός ή ένας παπάς (οποιασδήποτε θρησκείας) απαιτεί να του δώσει ένα σημάδι ο θεός του είναι δείγμα ευσέβειας (και κάτι απολύτως λογικό και αναμενόμενο) και πως όταν ένας άθεος απαιτεί από τον εκάστοτε θεό ένα οποιοδήποτε υπερφυσικό σημάδι ως απόδειξη της ύπαρξής του συγκεκριμένου θεού, αυτό είναι υπερφίαλο, ασεβές και παράλογο, καθώς δεν μπορούμε να απαιτούμε από τον θεό να κάνει αυτό που θέλουμε... :metalo: :twisted: :lol: :lol: Μονά ζυγά δικά μας λέω εγώ, αλλά δεν βαριέσαι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#565620 Για εμάς που αγωνιούσαμε (εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, παίζει να έφταιγε και το διπλό πιτόγυρο βέβαια :hmmm: ), μπορούμε να ησυχάσουμε:

Αμβρόσιος: Τέλος η… αγωνία – Του απάντησε η Παναγία για το αν πρέπει να παραιτηθεί


Όπως φαίνεται. προφανώς η Παναγία του απάντησε θετικά καθώς ο Αμβρόσιος πλέον δηλώνει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή.

Σε δήλωσή του ο Μητροπολίτης συνδέει την απόφασή του και με την τελευταία κίνηση της κυβέρνησης να σταματήσει την μισθοδοσία των ιερέων από το δημόσιο.



Άπιστα γουρούνια πούστηδοι που λέτε ότι οι Παναγία δεν υπάρχει. :x




Εγώ πάλι να αναρωτηθώ... Εντάξει, ο Αμβρόσιος είναι γνωστός ηλίθιος, τόσοι παπάρες από κάτω που χειροκροτάνε τι είναι;;; :help: Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;;; :help:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#565622
markvag έγραψε:Εντάξει, ο Αμβρόσιος είναι γνωστός ηλίθιος, τόσοι παπάρες από κάτω που χειροκροτάνε τι είναι;;;

brain washed
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#567781 Ukraine-Russia tensions reach Greece’s holy Mount Athos

Κολλάει (ίσως ακόμα περισσότερο) και στο Διεθνείς σχέσεις κλπ. Παρεμπιπτόντως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι ομόδοξοι μας αδερφοί στο ξανθό γένος είναι τυπικά σχισματικοί με τη βούλα. :hmmm: