Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#560892
GTS έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Eχεις καταλάβει οτι γι αυτό το θέμα μόνο ως μαλάκες περνιόμαστε σ όλο τον κόσμο?


Δεν ασχολειται κανενας για τοσο μικρο κρατος ασχετα αν οι κυβερνησεις ενδιαφερονται...Περα από την ομογενεια τους οι αλλοι δεν τους καίγεται καρφι.


Ποιοί εννοεις δεν ασχολιούνται? Και η ΕΕ και το ΝΑΤΟ τους θέλουν απεγνωσμένα για προφανείς λόγους. Η πραγματικότητα είανι οτι το λιγότερο που θα θέλαμε κι εμεις ειναι ανακατωσούρες στα βόρεια που βρωμάει μπαρούτι, αλλά δε γαμείς :s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#560904 @Κyr
Το Μακεδονικό όπως τίθεται σαν θέμα τους τελευταίους μήνες έχει χαθεί εδώ και χρόνια για τον απλούστατο λόγο ότι όλος ο πλανήτης αποκαλεί τη FYROM, Μακεδονία.
Το μόνο που γινόταν ήταν η χώρα μας ρόμπα κάθε φορά που κάποιος ΥΠ.ΕΞ αναγκαζόταν να απευθύνει ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ (πάει το καλτσόν) αν η τηλεόραση του Λιχτενστάιν αποκαλούσε τη χώρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε αγώνα χάντμπολ πχ.

Αυτό που γίνεται δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να κρίνω αν είναι το καλύτερο (καλώς ή κακώς έχει δίκιο το κόκκινο τέρας - βγήκαν όλοι διεθνολόγοι απ' το Λίντλ :s_sarcastic ) αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια λύση απεμπλοκής από το παραπάνω σκηνικό ρόμπας.
Συν το μπόνους ότι γκρεμίζονται οι γυφτιές με τους Μεγαλέξανδρους και λοιπούς βιασμούς της ιστορικής πραγματικότητας.

Αν η ΝΔ πχ που σκίζει τα κουρέλια της τώρα θεωρεί ότι έχει καλύτερη πρόταση τότε:
1) Τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα χρόνια γιατί δεν την εφάρμοσε; Περίμενε τις τάπες να πέσουν στο βαρέλι του Τζακ Ντάνιελς;
2) Ποια είναι αυτή; Γιατί το 'μένουμε στο βέτο επ' αόριστο' όχι απλά δεν είναι λύση αλλά γιγάντωση της παραπάνω ρόμπας.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#560924 Koίτα έντυ, τα περισσότερα απ όσα συμφωνήθηκαν, πέραν απ αυτά που κερδίσαμε έχουν ήδη συμφωνηθεί σε προγενέστερο χρόνο.

Πχ, οι βλακείες που επαναλαμβάνονται με αυτιστικό τρόπο στο φόρουμ
1)για την γλώσσα, η οποια έχει αναγνωριστεί το 76 μέσα στο σπιτάκι μας

THIRD UNITED NATIONS CONFERENCE
ON THE STANDARDIZATION
OF GEOGRAPHICAL NAMES
Vol. II. Technical papers
Athens, 17 August- 7 September 1977

https://digitallibrary.un.org/record/29 ... %5D-EN.pdf

Μιλάμε δε οτι υπάρχει πάμπολη διεθνής βιβλιογραφια που την αναφέρει ως μακεδονική γλώσσα (χωρίς προφανώς να σημαίνει οτι ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μίλαγε την συγκεκριμένη).

2)Για την ιθαγένεια και τον αλυτρωτισμό, όταν η συνθήκη (αυτή που έχουν διαβάσει όλοι εδω μέσα :svivhaha: ) αναφέρεται στο άρθρο 3 οτι οχι μόνο δεσμευει ΡΗΤΑ τις χώρες να μην επιτεθούν η μία στην άλλη και να διατηρήσουν απαραβίαστα τα σύνορα, αλλά να προστατευσουν Ελλάδα κ ΦΥΡΟΜ κι από τριτα μερη που μπορεί να απειλουν την ειρήνη!

3)Για την ισχύ της στο μέλλον που τόσο ανησυχεί τους πανεπιστημιακους του georgtz, το άρθρο 4 φαίνεται οτι δεν τους καλύπτει. Τοσο δε που ξαναξεκαθαρίζει στο άρθρο 7 την διαφοροποιηση μεταξύ βόρειας (Σλαβικής) και αρχαίας μακεδονίας.

Όπως καταλαβαίνεις, ΟΣΟ και να γραφτουν αυτά, κανείς απ τους παραπανω δε πρόκειται να μπει στον στοιχειώδη κόπο να τα διαβάσει. Θα αναμασά μπουρδολογήματα του κάθε πυροβολημένουν εθνικόφρωνα
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#560934 Δηλαδή αυτό που κερδίζουμε δεν είναι κάτι χειροπιαστό, αλλά μια αίσθηση ότι στο εξωτερικό δεν μας θεωρούν μαλακές; Δηλαδή μόλις ψηφιστεί θα ανέβουμε στην εκτίμηση των Ευρωπαίων και Αμερικανών. Δε νομίζω να μας νοιάζει η γνώμη της Βενεζουέλας (αυτή μπορεί και να μας νοιάζει).
Δηλαδή εσείς που ζείτε και στο εξωτερικό κάποιοι, θέλετε να μου πείτε, ότι σας κοροϊδεύουν οι ξένοι φίλοι σας για το συγκεκριμένο θέμα.... Όχι για όλα τα άλλα. Για το μακεδονικό σας κοροϊδεύουν. Νταξ, έγινε. Έχω πελάτες από όλη την Ευρώπη. Και φιλικές σχέσεις μαζί τους. + σόι στη Γερμανία. Με έχουν κοροϊδέψει για πολλά, αλλά όχι για το μακεδονικό.
Λύνετε λέει ένα πρόβλημα που μας έτρωγε διπλωματικούς πόρους. Γιατί να σπαταλάμε πόρους. Βέτο μέχρι να φύγει το όνομα Μακεδονία, και κλείσιμο πόρτας.
Τα ίδια θα έλεγα, γιατί τα ίδια θα έκανε, και με κυβέρνηση ΝΔ. Εδώ δεν έχουν άλλη ατζέντα. Άλλωστε η παπαρια ξεκίνησε επί Σαμαρά (που ντεμέκ δε σήκωνε το τηλέφωνο σε μια σύνοδο).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#560937 Γενικά δε με έχει κοροϊδέψει κανένας για κάτι που αφορά την Ελλάδα. Αλλά όταν σου λένε απο εδω ο τάδε, ειναι Μακεδόνας, ά ναι εισαι Έλληνας εσύ, πως τους λέτε εσείς αυτούς, νομιζω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ με την λέξη στρουθοκαμηλισμός.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#560942 Είδατε πάντως τι ωραίο αίσθημα είναι να βλέπεις να βιάζεται παρά φύσει ένα πολύ σοβαρό εθνικό θέμα μόνο και μόνο για να πιάσουν καρέκλα ένα κάρο |λογοκρισία| τα οποία όταν εξαργυρώσουν τη δουλίτσα που γίνεται να το παίξουν τρελίτσα και να λένε 'ducks μωρέ δεν τρέχει τίποτα, περασμένα ξεχασμένα'.

:s_howdy

Τουλάχιστον ξέρουμε προκαταβολικά ότι ο Coolio δεν θα έβαζε ως ΥΠΕΘΑ κάποιον τρελάρα επιπέδου Φαηλό που να μας πήγαινε σε πόλεμο γιατί θα ήθελε να εφαρμόσει προσωπική του θεωρία.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#560943
markvag έγραψε:
red_monster έγραψε:
Άντε και τη διάβασα, πως θα εξάγω συμπεράσματα?
Έχω εμπειρία από ανάλογες συμφωνίες?



Την έχω ήδη διαβάσει, εξ'ού και η πρότερη τοποθέτησή μου. :iconcool:

Το ερώτημα είναι γιατί δεν μάζεψε τους ΠΑ για ένα εποικοδομητικό meeting. Όχι πως θα έβγαζαν άκρη αλλά τουλάχιστον θα είχε κρατήσει τα προσχήματα
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 16 Ιαν 2019, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#560944 Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι : θα κάνουν πτήση μαχητικών κατα την τελετή παράδοσης του υπουργείου οι ΝΔαιοι?
(εκτιμωμενο κόστος γυρω στα 20 καφετια)?
:inlove:

ΥΓ για τη συμφωνια τα εχουμε πει ολα κ με πηγες κ δημοσκοπήσεις, χανονται ολα μεσα στη μπουρδα κ ξεροκεφαλια/αδυναμία κατανόησης ελληνικών/pinyin/σανσκριτικά/γραμμικη β. Αλλα, οτι πει ο θειος Τοναλτ.

ΥΓ 2 : βαλτός του Τσιπρα είναι ο νεος Αμυνας, το φρασεολογιο περι χουντας κ σαν θεματολογία προς δευτερολογια - > τουλάχιστον χαμένα λεπτά κοινιβουλευτικου χρόνου απο Κυριάκο - Φώφη κλπους.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#560952
mirage έγραψε:Γενικά δε με έχει κοροϊδέψει κανένας για κάτι που αφορά την Ελλάδα. Αλλά όταν σου λένε απο εδω ο τάδε, ειναι Μακεδόνας, ά ναι εισαι Έλληνας εσύ, πως τους λέτε εσείς αυτούς, νομιζω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ με την λέξη στρουθοκαμηλισμός.

Πάντως είναι πολύ σημαντικότερο το να έχεις καλές σχέσεις με γείτονες που τους διακρίνει πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα από το αν σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου στο εξωτερικό για την αυτιστική επιμονή σου.
Και το κυριοτερο που προσφέρει αυτή η συμφωνία είναι σταθερότητα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#560966 http://popaganda.gr/pop-news/afises-sto ... n-prespon/

Αφίσες στοχοποιούν βουλευτές προκειμένου να μην ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών


Εικόνα

ΝΕ ΤΙ;

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

ΟΤΕ --> mounopane level --> έσπασε ο μετρητής :s_roses

http://infognomonpolitics.blogspot.com/ ... 10_27.html

Οι εφημερίδες εκείνης της ημέρας αναπαρήγαγαν την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΝ «είμαστε αταλάντευτα στο πλευρό όλων εκείνων που ειρηνικά αγωνίζονται ενάντια στην πιο κοινωνικά άδικη και δεξιά πολιτική των τελευταίων δεκαετιών».


Ο ΣΥΝ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε τον Γ. Πεταλωτή «εγκάθετο της τρόικας», κάνοντας λόγο για «ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές»


Σχολιάζοντας την αντίδραση του Α. Λοβέρδου, ο οποίος κατήγγειλε συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΥΝ ανέφερε: «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιμένει στο ίδιο επικοινωνιακό σενάριο. Με ασύστολα ψεύδη προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Για άλλη μια φορά - ελπίζουμε τελευταία - τους γνωρίζουμε ότι η πολιτική τους υποκινεί την κοινωνική διαμαρτυρία»


Οι πούστηδες οι ΝΔκράτες έχουν έτοιμα όλα τα λεκτικά.
Κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τους χρεώσει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά τέτοια μπουρδελοαγορά που είμαστε. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#560969 Oι σύντροφοι για την αήθη επιθεση προς τους συντρόφους-βουλευτές στην Πιερία μας, έγραψαν σε τοίχο (ψηφιακό) :

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών

Οι αφίσες στοχοποίησης βουλευτών που θα ψηφίσουν τη συμφωνία Πρεσπών εντάσσονται σε μια οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Οι φασιστικές αυτές πρακτικές πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ο κ. Μητσοτάκης, έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλει να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες του. Αν έστω και τώρα δεν πάρει αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από αυτές.
Να γνωρίζουν καλά ότι κανένα στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υποκόσμου.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#560972 Αν αρχίσουμε να μαζεύουμε εδώ μέσα αντίστοιχα instantané (sic), δεν θα μας μείνει άντερο. Γιατί υπάρχει απίθανο (και μπόλικο) υλικό από χρυσάβγουλα, βλαμμένους, εθνίκια και πυροβολημένους, που οι καθηγητές που ανεφέρθησαν παραπάνω, θα είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Οι εν λόγω αφισούλες λοιπόν είναι αστειότητες, οι απειλές πάντως δεν γίνεται να αγνοηθούν. Μπορεί να είναι απλώς βλαμμένοι, αλλά και ο Κατσίφας τέτοιος λογικά θα θεωρούνταν μέχρι που πήρε το Καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί...

Λέω εγώ τώρα... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#560974 να δω αν θα μείνει κάνας αστυνομικός στο τέλος για τους λοιπούς πολίτες με όλες αυτές τις απειλές που υπάρχουν, γιατί έχουμε συνηθίσει απλά όποιος γουστάρει να απειλεί δημόσια και να του κλάνουν τα @@

και φυσικά να τονίσουμε ότι η ζυγαριά γέρνει πολύ περισσότερο στα αριστερά :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#560975 Τουλάχιστον υπάρχει η ελπίδα σε λίγα χρόνια από τώρα, που έχουν αντιληφθεί καλά και οι πρώην άσπιλοι κι αμόλυντοι τι εστί βερύκοκο να μην ξαναζήσουμε ανάλογα καραγκιοζιλίκια.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#560976
Hellenic tifosi έγραψε:Τουλάχιστον υπάρχει η ελπίδα σε λίγα χρόνια από τώρα, που έχουν αντιληφθεί καλά και οι πρώην άσπιλοι κι αμόλυντοι τι εστί βερύκοκο να μην ξαναζήσουμε ανάλογα καραγκιοζιλίκια.

σε ένα βαθμό ναι, ίσως γίνει έτσι γιατί όταν περνάς από το επιπέδο του ιδεαλιστή μπαχαλάκια χωρίς καμία ουσιαστική ευθύνη σε αυτό του κόμματος εξουσίας σίγουρα αλλάζει η αντίληψη που έχεις για τα πράγματα

από την άλλη το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι με τον σύριζα αντιπολίτευση θα επιστρέψουμε στο μια φορά τη βδομάδα τουλάχιστον απεργία σε κάτι και ταλαιπωρία του κόσμου.. έχουμε καλομάθει από το '15 και μετά να μην πολυκουνιέται φύλλο , αλλά λογικά θα αμολυθούν πάλι

δηλαδή μην περιμένεις πλήρη εξάλειψη της καραγκιοζιάς, γιατί όταν έχεις ένα συγκεκριμένο κοινό πρέπει να το τροφοδοτείς και ανάλογα για να συνεχίσεις να φαίνεσαι ότι παραμένεις πιστός στα δήθεν πιστεύω σου

στο κκε πχ δεν είναι χαζοί που δεν επιχειρούν να γίνουν ιδιαίτερα εμπορικοί, αυτό θα τους κρατήσει ενδεχομένως για πολύ καιρό περισσότερο από ότι τον σύριζα ο οποίος όταν κάποια στιγμή προκύψει ένα σχήμα ανάλογο του πασοκ που να μην είναι συνδεδεμένο όμως στη συνείδηση του κόσμου με το υπάρχουν πασοκ και τη σαπίλα θα πάει στα πραγματικά ποσοστά του (μπαίνει δεν μπαίνει στη βουλή). από την άλλη βέβαια είπαν να κολυμπήσουν στα βαθιά και έγιναν και κυβέρνηση και στο άμεσο μέλλον δεν αποκλείεται να ξαναγίνουν, ούτε αυτό είναι κακό για το συγκεκριμένο σχήμα είναι ανάλογα τι είναι αυτό που θες να κάνεις ή το πώς θα την δει ο εκάστοτε ηγέτης.

ο τσίπρας όπως έχουμε ξαναπεί σαν πολιτική μουσίτσα είναι φοβερός, αυτό που κατάφερε δεν είναι μικρό πράγμα και μάλιστα έχει και τα @@ να επιβάλλεται και όλη η παράταξη να στρέφεται γύρω του χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ο σύριζα
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 16 Ιαν 2019, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά