Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#558908
Bayern7 έγραψε:A btw φαροφύλακες του φόρουμ.
Μαντέψτε λίγο πόσα φάουλ έκανε ο Μιλουτίνοφ σε 30 λεπτά συμμετοχής σήμερα.
Που συνήθως στο ΕΣΑΚιστάν κάνει 3 στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ, ΕΚΑΝΕ 0 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΜΗΔΕΝ) ΦΑΟΥΛΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 11. :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Ξέρω ξέρω έρχεται το κύπελλο του Σωλήνα.
Κοίτα που βγήκαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχη....





Να δω ποιος gay θα δώσει τον "διαπιστευμενο" στον Τράκη..... 10 χιλιαρικακια είναι αυτά...



Όλα καλά με Bertοmeu εεεεεεε;;;
Τσο κ λο, τα λέμε τον Μάη...

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#558962 Αυτός να κοιτάξει να ενισχύσει την ομάδα κ ας αφήσει τους ουγκανους...


.
Άβαταρ μέλους
By skous
#559007 Ρε σεις κάτω απο το γαματο γραφικό με τις συγκρίσεις, ξεχάσατε να βάλετε πόσες ευρωκούπες έχει ο καθένας! Δεν έφτανε ο χώρος;;

:)


< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#559024 Εν τω μεταξύ , προπονηταράδες και έγκριτοι δημοσιογράφοι τόσα χρόνια μας έχουν πρήξει τα συκώτια με την άμυνα αλλά όταν είναι να αγοράσουν παίχτες κοιτάνε το σκοράρισμα. Κανένας δε λέει θα πάρω τον τάδε αμερικάνο και δε με νοιάζει που θα σκοράρει μόνο 5 πόντους στο κάθε παιχνίδι. Λες και τα αμερικανάκια στο ΝΒΑ είναι χαζά που κάνουν τα στραβά μάτια στις άμυνες γενικά και ζώνες ειδικά, προμοτάροντας το σκοράρισμα . Όλοι εκθειάζουν τον Ντόνσιτς για το σκοράρισμα, κανείς κάποιον αμυντικό. 'Αστα διάλα πχιά .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#559193 http://www.gazzetta.gr/basketball/baske ... lykogianni

"Από εκεί και πέρα, οι αδυναμίες είναι... αδυναμίες και «φωνάζουν» από μακριά. Το έγραψα μετά το ντέρμπι, το γράφω και πάλι. ΑΝ ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει μακριά στην EuroLeague χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Τα 2/12 τρίποντα σε ένα παιχνίδι στο οποίο ούτε «έκαιγε» η μπάλα, αλλά ούτε υπήρχετο «πρέπει» αποτύπωσαν και πάλι το πρόβλημα των «πρασίνων» στην περιφέρεια. Και προσέξτε: 2/3 ο Παπαπέτρου και 0/9 όλοι οι υπόλοιποι."

Όοοοχι μεγάλε . Δε χρειάζεται καμιά ενίσχυση , απλά ο Θεός Πιπίνο θα τους μάθει να παίζουν άμυνα :svivhaha: , because η άμυνα :svivhaha: κερδίζει τα ματς , έτσι δε μας πιπιλάτε τα μυαλά τόσα χρόνια; Το DNA της"ελληνικής σχολής" είναι η άμυνα :svivhaha: . Τι να τον κάνεις τον σουτέρ ; Είναι απλό , θα τους μάθει ένα καλό zone press και θα ΚΕΡΔΑΜΕ άνετα όλους με 55-30 τελικό σκορ.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#559833
MIXOStsi έγραψε:Μήπως να δώσουμε ενα συμβολαιάκι για μερικά χρόνια στον Πιτίνο?


Άβαταρ μέλους
By mousatos
#560001 Έχουν και τη διαιτησία μαζί τους οι καταλανοί . Ο παπαG είναι χαζός , δε στροφάρει ψηλά το παληκάρι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#560008 Αλλά ακόμα πιο χαζοί είναι αυτοί που τον φέρανε , μαζί με τους άλλους τους παππούδες. Πού πας ρε Γιαννακό με τους ξοφλημένους; μου θες και πιπίνο μετά;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#560062 και θέλανε λέει όταν τον πήρανε στην εθνική (άλλοι βλαμμένοι και εκεί) , να παίξει το καθυστερημένο με τον yannis , και απορούσανε μετά που το πουλάκι έφυγε.