Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#533372 Φαντάσου ότι κάποια edit mod εδώ μέσα σιγονταρανε αυτόν τον edit mod απλά και μόνο για να κάνουν μπουρδελο το φόρουμ :whistlink:

Τι θα γίνει; Θα πάει μακριά η βαλίτσα με τους χαρακτηρισμούς;[mod]
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#559889 Τμήμα της διαδρομής Μουζάκι-Βλάσι.

Την πρώτη ημέρα (που δεν είχε ιδιαίτερο χιόνι):


Και τη δεύτερη (που είχε αρκετό, ειδικά προς το τέλος):

Στο 32:50 έχασα την εμπρός-δεξιά κουβέρτα (την οποία ξέθαψα την επομένη το πρωί, αφού είδα το σημείο από την πίσω κάμερα --> 33:48), κάτι που δεν κατάλαβα παρά μόνο όταν κατέβηκα να μαζέψω την κουβέρτα του φίλου που προπορευόταν. Στο 33:15 έφαγα μια μικρή γλίστρα, αφού η κουβέρτα είχε ήδη εγκαταλείψει χωρίς να το έχω καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#559959 Και bonus, μια άτυχη στιγμή (που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες :vava: ):
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#560028 Δεν με έβρισε (τρόπος του λέγειν πάντα), αλλά δεν παραδέχτηκε ποτέ κι ότι χρειάζονταν. Μάλιστα, στη φάση που του έφυγαν και οι δύο κουβέρτες, μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο γλιστρούσε λιγότερο...
Πιστεύω πως αν τις είχε χάσει σε κατηφορική διαδρομή, θα είχε αντίθετη άποψη

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By blinkys
#560099
Scotch έγραψε:Και bonus, μια άτυχη στιγμή (που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες :vava: ):


Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση που ο οδηγός δεν κάνει καμιά προσπάθεια να διορθώσει με το τιμόνι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#560112 Απ' ό,τι είπε, από αφηρημάδα μπήκε πιο γρήγορα και απλά άφησε το γκάζι. Εγώ θεωρώ πως τσίμπησε και το φρένο κι εκεί έκανε διαφορά η έλλειψη κουβέρτας πίσω.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#560124 Το κοίταξα εγώ ότι μπαίνουν πίσω, αλλά εκείνος επέμενε να τις βάλει μπροστά :s_dunno (επειδή έτσι είπαν στο μαγαζί που αγόρασε τις κουβέρτες...)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#560173
Scotch έγραψε:Το κοίταξα εγώ ότι μπαίνουν πίσω, αλλά εκείνος επέμενε να τις βάλει μπροστά :s_dunno (επειδή έτσι είπαν στο μαγαζί που αγόρασε τις κουβέρτες...)


Μην ξαναπάς μαζί του στα χιόνια...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#602075 Πώς καταφέραμε να "βγούμε ζωντανοί" από αυτή την ιστορία του πάνω κάτω 5 χρόνια, ιδίως τα καλοκαίρια... Χαμηλώστε ένταση και χαζέψτε σφήνες και απρόβλεπτα.


και ένας σουρουπογυρισμός


Τώρα με τις σχάρες είναι πολύ εύκολη η τοποθέτηση της βάσης και η Yi4K σπέρνει όσον αφορά τη διάρκεια μπαταρίας. Ήμουν 1 κλικ από το 360 κάμερα για πλάνα από Χολομώντες χιόνια κτλ, αλλά με αποθάρρυνε το μέγεθος αρχείων κ επεξεργασίας... Ήδη 40 λεπτά στα 2.7K/50fps αντιστοιχούν σε κάπου 24-25 γίγα αρχείο, που θέλει 5 μέρες να ανέβει... :lol: