Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#559079 To είχα διαβάσει όταν το έκανε, προπερσι νομιζω.
Δεν ήξερα οτι θα γίνει ταινία...
Δεν υπάρχει αυτό που έκανε εννοείται...
Οσες φορες και αν το "προβαρε", όσες και αν ανεβηκε κανονικά, προφανώς ήξερε κάθε κίνηση απέξω στον ύπνο του.... αλλά και παλι είναι αδιανόητο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#559086 Ανώμαλο είναι βασικά... Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Να προσέφερε κάτι στην επιστήμη και την ανθρωπότητα, να πω εντάξει. Αλλά το να ανέβει χωρίς σχοινί σε βουνό που το έχουν ήδη ανέβει δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#559094 Μα δεν τίθεται θέμα προσφοράς στην ανθρωπότητα, όλοι αυτοί είναι "αρρωστοι".
Βασικά για μένα είναι ηλίθιο Όχι γιατί είναι παράτολμο Αλλά γιατί ακόμα και αν τα κάνεις όλα τέλεια, όπως θα έπρεπε, ένα εντελώς ασήμαντο τυχαίο γεγονός (να σε χεσει ένα πουλι) σε σκοτώνει.

Όπως και να χει, είναι τόσο τρομακτικο αυτό που έκανε που σε κάποια σημεία ακόμα και γνωρίζοντας την επιτυχή έκβαση κλείναμε τα μάτια μας :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#559300

Έπος.
Από τις καλύτερες στιγμές του Anderson.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#559317 Ταινιάρα. Δεν σχολιάζω άλλο.Spoiler και μόνο από τον τίτλο.g approved.

Άβαταρ μέλους
By dekouk
#559321
rx8_drifter έγραψε:ΤΗΝ αναριχιτικη ταινία της χρονιάς την είδατε?

https://youtu.be/urRVZ4SW7WU

Απλά δεν υπάρχει ο τυπος :lipsealed:
Μόνο που είδα σκηνοθέτης από merut ανατριχιασα... Όποιος δεν έχει δει merut κ του αρέσουν τα βουνά πρέπει να δει!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#559389
g8777 έγραψε:Μα το Χριστο θα σε γδαρω και θα σε δωσω στον καμπαλα για ταρατσοκαλυψη. :x :x :x

αυτή είναι μια καλή εποχή για να βρέξουμε όλοι τις ταράτσες μας :shifty:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#560168
georgetz έγραψε:Εικόνα

Πολύ καλή ταινία :)


Το πράσινο μίλ ... ερμ .. βιβλίο .

Εικόνα

Ευκολάκι τελικά …

Το «ΠΡΑΣΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ» ( ένας «ταξιδιωτικός οδηγός για τους «μη λευκούς» στον Αμερικάνικο Νότο ) θα είναι η ταινία των φετινών Oscar ή αν δεν συμβεί απόλυτα αυτό ( γιατί 2-3 Oscar τα έχει στο τσεπάκι ) θα είναι η mainstream ταινία που θα θυμόμαστε από το Hollywood την φετινή χρονιά.

Η ταινία είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή ( και ξέρετε την απέχθεια που έχω για τα αμερικάνικα studio ). Διαπραγματεύεται μια αληθινή ιστορία ( οι συγγενείς του Dr.Piano υποστηρίζουν ωστόσο ότι δεν υπήρξε ποτέ τόσο στενή φιλία μεταξύ των πρωταγωνιστών όπως αυτή περιγράφεται στην ταινία ).

Παρόλο που το θέμα της είναι η ρατσιστική αντιμετώπιση που έχει ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας , η ταινία έχει μια feelgood διάθεση που οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική απόδοση του χαβαλέ ιταλιάνου από τον «πολλά βαρύ» Aragon. ( η ατάκα «do I look like an Irish?” έγραψε ). Και όμως ενώ η απόδοση του ψυχρού Dr. Piano από τον κ.Moonlight μοιάζει να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο , η μεταμόρφωση του Aragon είναι ασύλληπτη. ( α ρε DeNiro τι σχολή έχεις κάνει !!! ).

Η ταινία – εκτιμώ – ότι θα πάρει περισσότερα από όσα αξίζει στα φετινά Oscar ( στο πλαίσιο αντίδρασης του Hollywood στον Trump και στην ρατσιστική εσωστρέφεια που έχει κυριεύσει το U.S.A ). Κάτι παραπάνω από τις δύο καταπληκτικές αποδόσεις των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων δεν είδα ( ίσως λίγο τα κουστούμια ) αλλά πλέον ταινίες Τιτανικούς με 714 Oscar δεν υπάρχουν στην χώρα της Marvel και των sequel , pre-quel , post-quel , meta-quel …

Στην τελική , πέρυσι το πήρε ο Γοργόνος ( έλα νουμί στο Misouri σου ) και πρόπερσι η Νικολούλη με το φως στο Βατικανό ενώ φέτος είναι φαβορί η Λαίδη ΓαΓα.

Προτείνεται ( για όλη την οικογένεια )

Θα σου αρέσει ? …. Ναι , θα σου αρέσει , είναι μια καλή ταινία .
Αξίζει να το δούμε ? …. Μια ταινία των Oscar την χρονιά είναι αρκετή. Δεν θα χαλάσει το prestige σου.
Μόνο για αυτό ? …. Θα χάσεις τον Aragon να κάνει τον Vito Corleone !!!! ΑΥΤΑ – ΑΠΛΑ - ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!

Υγ #1 … έξτρα τυρογαριδάκια σε όποιον βρει ποιος από τους δύο πρωταγωνιστές θα θεωρηθεί «πρωταγωνιστής» από την Ακαδημία Πλάτωνος.

ΥΓ#2 … ρε π@π@ρες ελπίζω να έχετε γράψει καλό σενάριο για το True Detective III … γιατί ο τύπος είναι άχαστος στα «κάθομαι σε κοιτάω και σκέφτομαι»
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#560334

Οι φανς αν δεν έχουν περάσει μια βόλτα από το netflix να το δούν, να το κάνουν άμεσα (και να έχουν και κανένα prozac εύκαιρο).

Λίγο stand up comedy κυρίως με αυτοσαρκασμό, μπόλικη μαυρίλα με πολλά κοινά χωρία (προφανώς) με την αυτοβιογραφία του (επίσης προτείνεται και σε μη οπαδούς του, είναι καλογραμμένο και ενδιαφέρον κείμενο).

2.5 ώρες κατάθεση ψυχής, όπως πάντα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#561640 Τόσο κακό lip sync όσο είδα ( ιδιαίτερα ) στο τελευταίο 15λεπτο του Bohemian Rhapsody ( σκηνή του Live Aid ) από τον Μalek , δεν κάνω ούτε εγώ στο κουπλέ του Chop Suey !!!

Στο λίγα θετικά της ταινίας ότι πολύς ( νεαρό)κόσμος ανακάλυψε τους Queen.