Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777
#559256 :( :( :( :( :( :(


Λουη ΜΟΥ :inlove: :inlove: :inlove: εμεις κοιταμε την δουλεια μας, δεν παρεκκλινουμε απο το στοχο μας :inlove:


Εικόνα

Αυτος ειναι; Και προς στιγμην ανησυχυσα :yahoo: :yahoo:

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΑ

Κορτο αυτα μονο η Σουτερια το 2019 και πριν 35 χρονια ο Γηραιος


:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#559269
sparticle έγραψε:45 o Horner, 47 o Wolff, 62 o Arrivabene, 49 o Binotto


Αν υπηρχε ενας αγραφος νομος που ελεγε οτι καθε επομενος πρωταθλητης πρεπει να ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος απο τον προηγουμενο, θα μπορουσε να ελπιζει ακομα και σε τιτλο η Ferrari :s_tongue

Horner 45
Wolff 47
Binotto 49
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#559273 Τεσσερα χρόνια ο Αριβαμπένες, αρκετές νίκες και επιστροφή της Ferrari σε ρόλο φαβορί για pole και νίκες έπειτα από το μακρινό 2008 τολμώ να πω. Πολλή κριτική βέβαια και το 2016 για το μονοθέσιο, πάρα πολλή για το δεύτερο μισό του 2017, αλλά και του 2018, παρόλο που για πέρσι το πιο πολύ κράξιμο το έφαγε αμάσητο ο Vettel.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#559349 Αριβεντέρτσι :s_bye

Δεν πρόσφερε κανέναν τίτλο στην ομάδα, άρα εκ των πραγμάτων απέτυχε. Στο καλό και καλή επιστροφή στις πωλήσεις τσιγάρων και άλλων ψιλικών.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#559628 Επανέρχομαι σε ένα θέμα τύπου περσινά ξινά σταφύλια κι ας φανώ σκαλωμένος.

Με την αντικατάσταση Αριβαμπένε, τα Βρετανικά media θυμήθηκαν την περίπτωση της εκκίνησης στο Ιταλικό Grand Prix. Τώρα γράφουν και λένε ότι ο Αριβαμπένε απέτυχε να δώσει εντολές στους οδηγούς του με αποτέλεσμα ο Vettel να δεχτεί το προσπέρασμα από τον Hamilton και να κάνει τετακέ σε έναν αγώνα που θα μπορούσε και έπρεπε να κερδίσει σε ένα κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα. Κάποια δε, έγραψαν και για το Σάββατο και την αδυναμία της Ferrari να αλλάξει τη σειρά των οδηγών της, κάτι που θα έδινε στον Vettel την αβάντα για pole position.

Υπενθυμίζω βέβαια ότι τα ίδια Βρετανικά media μετά τον αγώνα και ανάμεσα στους ύμνους για Hamilton και στους κεραυνούς για Vettel, "ξέχασαν" να αναφέρουν αυτήν την πραγματικότητα. Περάσανε εβδομάδες και πολλοί "φίλοι" της Ferrari ανέλυαν το τεράστιο λάθος του Vettel στην Ιταλία, ο οποίος "τα χάνει υπό πίεση", την ίδια στιγμή που στα συγκεκριμένα media υπήρχαν κάθε βδομάδα δυο-τρία νέα άρθρα για το πόσο κακό πρωτάθλημα κάνει ο Vettel.

Το πρόβλημά μου δεν είναι τα-συνήθως εμετικά για ό,τι αφορά τη Μεγάλη Βρετανία- Βρετανικά media, αλλά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών και της Ferrari στο facebook, αλλά και πολλών εδώ μέσα, είχε ταχθεί με την άποψη ότι σωστά η Ferrari άφησε τους οδηγούς της να διεκδικήσουν τη νίκη στις πρώτες στροφές και ότι σωστά έδωσε στον Raikkonen κάθε ευκαιρία για pole και νίκη. Φαινόταν μάλιστα για κάποιους αδύνατο να ρυθμιστεί από τους οδηγούς της Ferrari το αποτέλεσμα, κάτι που είδαμε να κάνει λίγες μέρες μετά με τέλεια ενορχήστρωση η Mercedes στο Σότσι.

Και εγώ όπως και το 99% των φίλων στην F1 ενημερωνόμαστε από τα Βρετανικά αυτά μέσα λόγω γλώσσας. Τα οποία προφανώς κάνουν τη δουλειά τους πάρα πολύ καλά και θα συνεχίσουν να την κάνουν έτσι, όσο κάποιοι δεν σκέφτονται τι πραγματικά εξυπηρετείται πίσω από αυτό που διαβάζουν.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#559629 Τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ μέσα από τότε.
Σιγά μην περιμέναμε από τους κουτόφραγκους 5 μήνες μετά να τα πούνε. Όποιος ξέρει μπάλα, βλέπει.
Μόνο κάποια φανμποις του Μίκι και ferrari-haters θέλανε να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#559631 Αυτα που λεγατε ειναι πολυ ωραια στη θεωρια. Στην πραξη ειναι σχεδον αδυνατο (ΕΙΔΙΚΑ στη Monza που καταληγουν ολοι κουβαρι στο πρωτο εσακι) να στηθει η εκκινηση. Αφηνεις γκαζι? Σε παρνανε μερικοι. Αλλαζεις γραμμη για να βολεψεις τον ομοσταβλο? Τρακαρεις με καποιον. Το αν θα το στηνανε μετα αν δεν εκανε τη χοντραδα ο Vettel δεν το ξερω, αλλα θεωρω οτι θα το στηνανε. Κρατηστε τωρα τον τετρακις πρωταθληταρα το Vettel και μολις βρηκατε ενα αλλοθι (την απειρια του Binotto και την πιστωση χρονου) σε περιπτωση ενος αποτυχημενου 2019 :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#559632 Οσο για τα Αγγλικα μεσα, συμφωνω απολυτα φυσικα. Ανεκαθεν αισχρη προπαγανδα.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#559637 Τα λέγανε όντως κάποιοι εδώ μέσα, αλλά είναι πολύ λίγοι σε σχέση με αυτό που επικρατεί κυρίως από πιτσιρικαρία στο Facebook. Που όσο κι αν λες ότι δε θα σε νοιάξει, στο τέλος αυτοί είναι και θα είναι το κοινό της F1.

George απλώς και η "χοντράδα" που γράφεις πιθανότατα να μην είχε γίνει, αν είχε σχεδιαστεί αλλιώς η εκκίνηση. Αυτό που έγραψα είναι ότι τότε λίγοι είδαν το μεγάλο λάθος της Ferrari και σχεδόν όλοι σταύρωναν τον Vettel. Ο οποίος για όλα αυτά που του χώνανε αλύπητα (και προς τιμήν του) ψέλλισε μόνο ένα "we speak after" και ένα "έχω να μονομαχήσω με τρία μονοθέσια".
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#559639 Αξίζει να σημειώσουμε ότι το λάθος του Vettel ήταν το μοναδικό τέτοιο μέσα σε όλο το '18.
Δεν το έκανε άλλες 3-4-5 φορές με πανομοιότυπο τρόπο μέσα στη χρονιά την ίδια ώρα που ο Κοίμης αμόλαγε χαρταετό σε κάποιο λιβάδι και δεν εμπλεκόταν στη φάση.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#559642
sparticle έγραψε:...λίγοι είδαν το μεγάλο λάθος της Ferrari και σχεδόν όλοι σταύρωναν τον Vettel...


Το μεγαλο λαθος της Ferrari ειναι ο ιδιος ο εσταυρωμενος ο Vettel. Και οπως ολοι μας σε αυτη τη ζωη, η Ιταλικη ομαδα πληρωσε 2 συνεχομενες χρονιες το λαθος της.

Η πλακα θα ειναι να κανουν ενα ακομα τεραστιο λαθος φετος. Να θαψουν με το καλημερα το Leclerc βαφτιζοντας τον #2 οδηγο, χωρις να του δωσουν την ευκαιρια να αποδειξει μεσα στην πιστα ποιος απο τους δυο αξιζει να ειναι ο #1 και ποιος ο #2.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#559650 Α, το λαθος θα ειναι να εχουν ξεκαθαρο στατους οδηγων στην ομαδα; :lol: :lol:

ΛΟΥΗ ΜΟΥ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: οπως εισαι ----------------->

https://www.ikea.gr/kathistiko/apothikeusi-kathistikou/vivliothikes/sustima-billy/billy-bibliothiki-51120/59017838/


:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#559651
g8777 έγραψε:Α, το λαθος θα ειναι να εχουν ξεκαθαρο στατους οδηγων στην ομαδα; :lol: :lol:


Το λαθος τους θα ειναι να ορισουν σαν #1 το Vettel χωρις να δωσουν λιγο χρονο στον πιτσιρικα να δειξει τι αξιζει.

Οπως το δικο σου λαθος ηταν οτι αντι να προσεχεις στο σχολειο και να μαθεις Ελληνικα, τρολλαριζες μεσα στην ταξη οπως κανεις σε καθε σου μηνυμα στο petrolheads. Αλλιως θα καταλαβαινες τι ειπα και θα γλυτωναμε μια ακομα τρολλια σου :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#559652 Δεν χρειαζεται να νευριαζεις επειδη πεταξες μια χαζομαρα, internet ειναι, σε ολους σας συμβαινει. :)