Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#556588
224v έγραψε:μου κτύπησε ασχημα το αλουμινο του παραθυρου του μπανιου σε συνδυασμο με τα λευκα πλακακια. δεν μπορουσε να είναι και αυτό το αλουμινιο σε λευκο η καποιο άλλο χρωμα με αντιθεση??
Το συγκεκριμένο μοντέλο ανοιγοανακλινομενο με θερμοδιακοπες κλπ αν θυμάμαι καλά έβγαινε σε 2-3 αποχρώσεις του γκρι-ασημί.

Σε λευκό δεν θα μου άρεσε, η λογική στα χρώματα ήταν μάρμαρο, πέτρα, ξύλο και μέταλλο και ακολουθήθηκε σε όλο το σπίτι. ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#556593
Dimitris_P έγραψε:ίου τα λευκά ντουλάπια :P


+1
θα τα εβαζα σε χρωμα ξυλου,δειχνουν πολυ πιο ωραια/ζεστα/ποιοτικα. Και τις πορτες και τις ντουλαπες.

Ντιμικ με το καλο να μπεις μεσα ρε !
βλεπω μεγαλα μπαλκονια,μηπως θελεις να σε φτιαξω με καμια γλαστρα με ελιτσα? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#556603
dimik έγραψε:Ελιτσα θα μπει μπροστά στο μποστάνι

< >


οποτε παμε σε κατι μεγαλουτσικο.
σε εχω ετοιμο. Οσο 2 επισκευες dsg,τσαμπα πραμα.
κοιτα ριζα που εχει γυρω-γυρω,εργο τεχνης. :inlove:
:inlove:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#556614 Κι εγώ διαφωνώ με το τόσο άσπρο μπάνιο, με τις τόσο άσπρες ντουλάπες, με τους τόσο άσπρους τοίχους, με το μάρμαρο σε εσωτερική σκάλα που μου θυμίζει παλιά πολυκατοικία κλπ κλπ.
Και νομίζω ότι το χρώμα του πατώματος του μπαλκονιού όσο όμορφο κι αν είναι και τη σκόνη/χώμα θα δείχνει και θα γίνεται εύκολα υπερβολικά καυτό. Θα αντανακλά θερμότητα και αν τυχόν πατήσεις ξυπόλητος άου.
Πολύ μου άρεσαν τα κάγκελα και τα κρύσταλλα (που θα θέλουν πολύ καθάρισμα).
Και του dimitrisB τα μπάνια πολύ ωραία αλλά πάλι στο ένα το κόκκινο θα με ενοχλούσε.
Αλλά βέβαια σημασία έχει να αρέσει στον ιδιοκτήτη, περί γούστων κολοκυθόπιτα. Κοιτώντας ο ένας του άλλου παίρνουμε ιδέες για αντιγραφή ή αποφυγή.

Επί τη ευκαιρία ανακαινίζω ένα μικρό μπάνιο και στην προσπάθειά τους να κλείσουν τον γενικό του ζεστού για να μπούνε νέοι σωλήνες (από μπανιερίτσα ντουσιέρα) έγινε διαρροή από τη βάνα... Ευτυχώς όχι μεγάλη, έχω λεκανίτσα και μοιάζει ο ρυθμός να έχει μειωθεί. Πρέπει να γίνει τώρα συνεννόηση με την εταιρεία διαχείρισης να φέρουν τον ειδικό υδραυλικό να κλείσει τον μεγάλο γενικό της πολυκατοικίας (74 διαμερίσματα) να αδειάσει το σύστημα ώστε να μπεί καινούργια βάνα χωρις να πλημμυρίσουμε.... (θα μπει και μια δεύτερη βάνα πάλι ζεστού νερού σε άλλη παροχή που ίσως είναι η μαμά από το 1935 που δεν κουνιέται καν).
Τουλάχιστον έχετε να κάνετε με καινούργια όλα, μεγάλη χαρά, συν ότι ξέρετε ακριβώς τι κρύβεται που, τι πάει πού κλπ. Εαν βέβαια φροντίσατε να παρακολουθείτε την πρόοδο των εργασιών και να βγάζετε φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#556617
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:Ελιτσα θα μπει μπροστά στο μποστάνι

< >


οποτε παμε σε κατι μεγαλουτσικο.
σε εχω ετοιμο. Οσο 2 επισκευες dsg,τσαμπα πραμα.
κοιτα ριζα που εχει γυρω-γυρω,εργο τεχνης. :inlove:
:inlove:
Εικόνα
Εικόνα
Τέτοιες έχει στο χωραφ ο πεθερός

Εγώ μια σαν την δική σου θέλω για κηπακι 2x1,50.



< >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#557988 Εδώ και σχεδόν μήνα, σε 20ετίας πολυκατοικία 50 μ απο εμένα, εντόπισα φρεάτιο ρολογιού ΕΥΔΑΠ, το οποίο έχει διαρροή. Κι όταν μιλάμε για διαρροή, ακούγεται απο 3 -4 μέτρα μακρυά ότι κάτι "τρέχει" στο φρεάτιο, και προφανώς.... νερό. :lol:
Στην πολυκατοικία, κατοικούν τουλάχιστον 4 ιδιοκτήτες και 5-6 νοικάρηδες.
Δεν υπάρχει περίπτωση να περνάνε απο εκεί οι ένοικοι (τα ρολόγια είναι δίπλα στην κεν. είσοδο) και να μην ακούνε . Σήμερα που ξαναπέρασα, η διαρροή συνεχίζεται και ακούγεται στον ίδιο ... "σκοπό" ! :lol:
Αλλά, ... προφανώς : Στα @@ τους !!!

Τιπ : Σήκωσα το καπάκι και η διαρροή είναι πρίν το μετρητή, άρα δεν τίθεται θέμα "φτωχού και άπορου" ιδιοκτήτη-ενοικιαστή κλπ. που δεν μπορεί να πληρώσει υδραυλικό.
Εν τω μεταξύ, η ποσότητα διαρροής, τουλάχιστον ίσα με ένα κουβά / 5λεπτο της ώρας.
Η αποκατάσταση της βλάβης είναι θέμα της ΕΥΔΑΠ και , όσο και να μην έτρεχε να το λύσει, έπρεπε να το είχε φτιάξει εδώ και τόσο καιρό.
Άσε που με λίγο βρέξιμο στα χέρια, η ζημιά συμμαζευόταν κι απο έναν ένοικο προσωρινά με ταινία, ώστε να περιοριστεί η διαρροή στο 50% τουλάχιστον, μέχρι να έρθει και η ΕΥΔΑΠ .
Γιατί με τόσο νερό-τόσο καιρό, σε λίγο .... θα το βρούν στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας .

Ούστ ρε, ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!! :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#557993
dimitrisB έγραψε:Τι να κάνουμε ρε γμτ, με κάτι πρέπει να περνάμε και την ώρα μας !
Δεν πιστεύω να σε στεναχωρώ? :(



Εδώ με στεναχωρείς αλλά δεν φταις εσύ, καλή καρδιά και χρόνια πολλά :)