Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#553521 Το ασανσέρ δε θα ανέβει κατευθείαν από τον 1ο στον 6ο όροφο. Θα πάει στον 3ο αλλά μετά θα κατέβει στον 2ο , αυτό αρκετές φορές.
Οι "κύριοι" κατέβασαν τον πήχη αρκετά έτσι ώστε να δελεάσουν αγοραστές και μόλις ανεβαίνει λίγο αυτοί θα πουλάνε . Μιλάμε για στυγνούς επαγγελματίες που θα ξεζουμίσουν την ίδια μετοχή πολλές φορές με αυτόν τον τρόπο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#553545 Εγώ στην alpha βλέπω οτι ο πήχης αυτόν τον καιρό είναι στο 1,33e. 'Εχει πάει 2 φορές μέχρι τώρα εκεί και έπεσε γρήγορα στο 1,10-1,20 . Την άνοιξη που ξεκίνησα να παίζω ο πήχης ήταν στα 1,96-2,05 , από εκεί το κατεβάζανε τουλάχιστον 4 φορές μέχρι το 1,83 . Πρόλαβα να το εκμεταλλευτώ μόνο μια φορά, δε με χάλασε , πούλησα με μικρό κέρδος και ξαναγόρασα όταν έπεσε και πάλι. Δεν είχα σκοπό να κάνω τέτοιου είδους συναλλαγές της αρπαχτής αλλά ήταν προκλητικό , μου θύμισε ανάλογες ευκαιριακές κινήσεις στη μετοχή της AMD .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#553552 Μα δε φεύγεις από το παιχνίδι , πουλάς-ξαναγοράζεις και βάζεις συνεχώς ένα 5-10% στην άκρη. Υπάρχει φυσικά και μια μικρή πιθανότητα οι μετοχές να απογειωθούν ξαφνικά αλλά είναι τόσο τζογαδόροι αυτοί που ασχολούνται πλέον με το ελ.χρηματιστήριο που είμαι (σχεδόν) βέβαιος οτι δε θα κρατηθούν και θα πουλήσουν άρον-άρον.
Βέβαια άλλο είναι να το λες κι άλλο να το κάνεις. Θέλει γερό στομάχι και μικρό κεφάλαιο που να μη σε αγχώνει. Αν είναι πολλά τα λεφτά αλλάζει το πράγμα και δεν τα ακουμπάς.