Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#554395 Ξέρω ότι δεν έζησα την εποχή και ίσως δεν ένιωσα τη μαγεία, αλλά το συγκεκριμένο ανέκαθεν μου φαινόταν και αδιάφορο και άσχημο αυτοκίνητο, συνδυασμός δύσκολος.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#554396 Επειδή (ξέρεις ότι) έζησα εκείνη την εποχή και πριν γίνουμε οικογενειακως εγκαθετοι Nissanαιοι λόγω χώρων με το 120Υ, υπηρξαμε εγκαθετοι Fordαιοι λόγω οδηγικής ευχαρίστησης με το Escort.
Ως τα 4 μου, πατέρας και θείος είχαν τα 2θυρα, το ένα άσπρο το άλλο γαλάζιο, το ένα 1200 το άλλο 1300, το ένα εγγλεζικο το άλλο γερμανικό και πουλήθηκαν όταν ... ήρθαν τα δεύτερα παιδιά των οικογενειών...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#554400 Διπολικό όχημα :lol: ...

Βλέπεις το απλό και ανακατεύεσαι, πας παραδίπλα σε κανένα RS 1600 ή Mexico (ή όποιο άλλο "φτιαγμένο" από το εργοστάσιο) κι ερωτεύεσαι...

Εικόνα

VS

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#554471 Αυτή την ικανότητα να αναβαθμίζουν ένα καθημερινό αυτοκίνητο σε κάτι ποθητό το είχαν διαχρονικά στη Φόρντ και με φθηνές λύσεις συνήθως. Αλλωστε το είχαν ξεκινήσει με τη Μαστανγκ, το έκαναν και με το Κάπρι και φυσικά το Εσκορτ. Και φυσικά άντε να βρεις τώρα καρότσα διπορτη Εσκορτ σε καλή τιμή.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#554473 Για όποιον δεν το έχει δει, προτείνεται με 1000!


Όλη η εκπομπή, και οι δύο σεζόν της είναι καταπληκτική. Η πρώτη καλύτερη, αλλά και η δεύτερη δεν πάει πίσω.
Εις εκ των συντελεστών, πλέον είναι στο Wheeler Dealers στην θέση του εξαιρετικού επίσης Ed China.