Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Νίκος Παππάς
#545945
bill33 έγραψε:Τον τελευταίο καιρό,2 μήνες; , βλέπω να κυκλοφορούν πολλά περιπολικά στους δρόμους.Μπλόκα τροχαίας σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο,σε ΕΟ αλλά και σε μικρότερους δρόμους.Και όχι μόνο Αρκαδία αλλά και Λακωνία και Μεσσηνία.
Πλησιάζει η συγκομιδή μάλλον

Μια φορά θυμάμαι στην Κρήτη βρέθηκα σε ένα χωριό χωρίς πράσινο. Λέω σε μια γιαγιά γιατί είναι όλα ξερά και μου λέει: Ηντα θες να σου κάνω γιε μου, όταν είναι ολα πράσινα έρχονται τα ΕΚΑΜ και τα κόβουν.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Adriver
#554291 Στο χώρο που αφήνουν τα γράμματα της πολυκατοικίας ήταν κι ένα έγγραφο της τροχαίας (ανοικτό χωρίς φάκελλο) για παράβαση κάποιου που κατέγραψε κάμερα το 2014! .
Δηλαδή περίμεναν πάνω από 4 χρόνια να την στείλουν .... και επιπλέον μάλλον ήρθε σε λάθος διεύθυνση!

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά αυτό είναι ο ορισμός του απόλυτου κρατικού παραλογισμού και αυθαιρεσίας, εδικά όταν ζητάνε από τον ιδιοκτήτη να δηλώσει ποιός οδηγούσε τότε!

Έχουμε κανένα τρόπο άμυνας?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#555305 Αμεσοδρασίτες μεταφέρουν παιδί στο νοσοκομείο - Δείτε την υπερπροσπάθεια τους..

[video] https://youtu.be/bjbTC9cyQpI [/video]Μονο σημερα ,καναμε 5 τετοιες.... :)
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#555311 Οπως βλέπουμε οι ελληνάρες οδηγοί σκοτώθηκαν να κάνουν στην άκρη :s_hang Η σειρήνα να ουρλιάζει μες στη μάπα τους κι αυτοί εκει :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Govus
#555312 Στους συγκεκριμένους κωλόδρομους είναι κομματάκι δύσκολο να κάνεις ακαριαία στην άκρη...
Από αυτά που είδαμε στο βίντεο, εγώ απλά θα πω ότι δεν υπάρχει χειρότερη γαϊδουριά από την μονίμως κατειλημμένη λεωφορειολωρίδα στην Αλεξάνδρας (και ΠΑΝΤΟΥ αλλού στο λεκανοπέδιο) :( .
Άβαταρ μέλους
By postruck
#555500 gianik :s_howdy ,το οκταβια είναι με τις 17αρες και την καλή εξάτμιση?
Συνοδηγός δεν υπήρχε, να κρατά το τηλέφωνο,για καλύτερη λήψη?
Επίσης,τα ζώα που δεν παίρνουν χαμπάρι τι γίνεται γύρω τους :tomato: Οπως την προηγούμενη εβδομάδα στον Κηφισό που είχε 4 λωρίδες στην κάθοδο και προσπαθούσε το spinter του εκαβ να περάσει...βγάλτε 2 ασφαλίτικα :ninja: κάθε μέρα και γράψτε καμια 50αρια,θα ξαναμπούν μετά στη λεα?? :twisted:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#555698 Το είχα αναφέρει και στο "Μου αρέσει - δεν μου αρέσει", πρόσεξα σε πρόσφατη επίσκεψη μου στα Ιωάννινα, την έντονη παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους. Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερη αναλογία αστυνομικών σε σχέση με τον πληθυσμό συγκριτικά με την Θεσσαλονίκη, αλλά συναντούσες παντού αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους κλπ.

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα, πως ένα μεσημέρι, την ώρα που σχολούσαν τα σχολεία, υπήρχε ζευγάρι ΔΙΑΣ έξω από σχολείο εκατέρωθεν του δρόμου, ώστε να σταματάνε την κυκλοφορία για να περάσουν τα παιδιά με ασφάλεια τον δρόμο. Στην Θεσσαλονίκη δεν έχω πετύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Προφανώς είναι θέμα Διοικητή και του πόσο τους "τρέχει". Μπράβο του!