Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By elteo
#548939 Κουτοπονηριά. Κατά τα άλλα του έλεγε ότι αν ήταν άλλος θα τον έτρεχε.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#548940 Νομιζω οτι ειναι ξεχωριστο δικαστηριο η εγκαταλειψη απο τυχουσες οικονομικες διεκδικησεις.
Αν καταγγειλει εγκαταλειψη μπλεκεις κι εσυ.
Ακομα και αν τα βρει οικονομικα με την ασφαλιστικη, το δικαστηριο για την εγκαταλειψη, θα γινει.
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
#548970 Μίλησα πάλι με τον ασφαλιστή μου αλλά και με την ασφαλιστική, με τον υπάλληλο που χειρίζεται το φάκελο της υπόθεσης.
Ο πρώτος μου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι και να μην ασχολούμαι με την υπόθεση. Ο δεύτερος στο ίδιο μήκος κύματος, μου είπε ότι δεν έχω τίποτα να φοβηθώ κι ότι έπραξα σωστά στην υπόθεση... :hmmm: . Επίσης μου είπε ότι η "παθούσα¨ επικοινώνησε πριν λίγες μέρες με την ασφαλιστική εταιρεία και τους είπε ότι θα τους προσκομίσει εξετάσεις από νοσοκομείο. Ο υπάλληλος γνώριζε για την εμπλοκή της τροχαίας και μου είπε με πολύ φυσικό τρόπο ότι θα κληθώ να καταθέσω και απλά να πω στην τροχαία τις συνθήκες του συμβάντος. Μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου και ότι εφόσον η τύπισσα προσκομίσει έγκυρα χαρτιά γιατρού, νοσοκομείου κλπ που να τεκμηριώνουν κάποια αξίωση για αποζημίωση, αυτοί (η ασφαλιστική) θα την αποζημιώσουν κανονικά. Τον ρώτησα αν χρειάζεται να ενεργοποιήσω σε αυτή τη φάση τη νομική προστασία της εταιρείας για συμβουλές κλπ και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος και να μην ανησυχώ καθόλου. Γενικά πάντως ακουγόταν πολύ άνετος και καθησυχαστικός και μου επαναλάμβανε ότι γνώμονας της εταιρείας είναι η προστασία του πελάτη της, δηλαδή εμένα.
Χωρίς να θέλω να πω με τα παραπάνω ότι αποκλείω κατηγορηματικά να μου λένε παπαριές οι 2 ασφαλιστές, τα αναφέρω εδώ για να τα διαβάσετε και να μου πείτε πως σας ακούγονται.
Σκέφτηκα πάντως ότι, δεδομένης της χρονικής συγκυρίας (η τύπισσα φαίνεται να απευθύνθηκε στην τροχαία την ίδια περίοδο που απευθύνθηκε στην ασφαλιστική, δηλαδή τις τελευταίες μέρες, ήτοι Νοέμβρη) μήπως ενδεχομένως έφαγε αρχικά μετά την πρώτη κρούση της στην ασφαλιστική "πόρτα" από την τελευταία (ασφαλιστική) και είτε σκέφτηκε η ίδια να απευθυνθεί, καθυστερημένα, και στην τροχαία για να πιέσει, είτε να της είπαν από την ίδια την ασφαλιστική ότι δεν πρόκειται να την αποζημιώσουν από τη στιγμή που δεν έχει γίνει καταγραφή από τροχαία και οι όποιες σωματικές βλάβες δεν είναι καθόλου προφανές ότι προέρχονται πχ από τροχαίο (θα μπορούσε λέω εγώ πχ να είχε γλιστρήσει μόνη της σε ένα πεζοδρόμιο και να έχει ανάλογο μικροτραυματισμό/μώλωπες), οπότε να ωθήθηκε να απευθυνθεί εν τέλει και στην τροχαία λόγω της αρχικής στάσης της ασφαλιστικής απέναντί της.
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
#550349 Προχτές, μετά από επικοινωνία μαζί τους (με κάλεσαν τηλεφωνικά για κατάθεση), πήγα κι έδωσα κατάθεση (ένορκη κατάθεση μάρτυρα) στην τροχαία. Ο αξιωματικός που συμπλήρωσε το έντυπο της κατάθεσης μου είχε πει ότι η παθούσα δήλωσε εγγράφως στην τροχαία ότι δεν επιθυμεί την ποινική μου δίωξη και ότι κάνει τη δήλωση στην τροχαία για να διεκδικήσει αποζημίωση. Μου είπε ακόμα ότι θεωρεί (ο ίδιος) πολύ απλό το συμβάν και εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει κάποια συνέχεια ως προς εμένα (ποινική). Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
By ecoj
#550765 https://www.protothema.gr/greece/articl ... uparissia/
Διάβαζα για αυτήν την απίστευτη τραγωδία αλλά δεν κατάλαβα κάτι! Λέει στο άρθρο για δύο 15χρονους που σκοτώθηκαν και έναν 3ο που τραυματίστηκε στη BMW ενώ στο βανάκι τραυματίστηκε ο οδηγός! Και ρωτάω εγώ οι 3 15χρονοι ήταν μόνοι τους στο ΙΧ ?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#550766 Έτσι φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By ecoj
#550798 Φαντάζομαι ότι πήραν το αυτοκίνητο χωρίς να ρωτήσουν! Το θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να ξέρει να οδηγάει ένας 16χρονος! Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το κακό συνήθειο που έχουν πολλοί να μαθαίνουν στα παιδιά τους μόνοι τους οδήγηση από τόσο νωρίς. Τι πειράζει δηλαδή να περιμένεις να γίνει 18?
Άβαταρ μέλους
By melos86
#550800 Ετσι! Ειναι δεδομενο οτι αν ο γονεας μαθει στο παιδι του να οδηγει το παιδι καποια στιγμη θα παρει το αυτοκινητο κρυφα... Δεν εχει λογο να μαθει διαφορετικα! Δυτυχως αρκετοι το μαθαινουν με τον δυσκολο τροπο... :s_sorry
Καλη δυναμη στους γονεις τους!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#550812
melos86 έγραψε:Ετσι! Ειναι δεδομενο οτι αν ο γονεας μαθει στο παιδι του να οδηγει το παιδι καποια στιγμη θα παρει το αυτοκινητο κρυφα...

δεν θα συμφωνησω.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#550817 Ούτε εγώ...
Αν οι γονείς είναι στόκοι, τέτοια παιδιά θα κάνουν...
Εγώ έμαθα οδήγηση από 15-16. Ποτέ δεν διανοήθηκα να πάρω αυτοκίνητο κρυφά... Ότι σπέρνεις...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#550820 Ασφαλώς και το παίρναμε. Άλλος είχε το μυαλό κι έκανε μπρος πίσω στην πυλωτή (τότε βέβαια με κατηγορούσαν για φλώρο οι υπόλοιποι), άλλοι έκαναν μπασίματα στο πέταλο στα Λιμανάκια (κολλητός και πλέον κουμπάρος).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#550823 Ομοίως και εγώ. Με πήγαινε σε αλάνες και οδηγούσα
Πότε μου όμως δεν διανοηθηκα να το πάρω κρυφά. Μόνο όταν πήρα δίπλωμα στα χέρια μου.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#550858
Dimsabas έγραψε:Ασφαλώς και το παίρναμε. Άλλος είχε το μυαλό κι έκανε μπρος πίσω στην πυλωτή (τότε βέβαια με κατηγορούσαν για φλώρο οι υπόλοιποι), άλλοι έκαναν μπασίματα στο πέταλο στα Λιμανάκια (κολλητός και πλέον κουμπάρος).
Ανήλικος και μπασιματα στα λιμανάκια = πολύ κωλοφαρδος. Ένα δυστύχημα, όχι απαραίτητα με νεκρό, με τραυματία και η οικογένειά του (γονείς κυρίως) θα πλήρωναν μέχρι και σήμερα μιας και δε θα καλυπτόταν από καμία ασφάλεια.

< Note >