Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
25%
0
N/A
3
25%
4
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#549968
Silberpfeil έγραψε:George, έχεις ξεφύγει. Τι πάει να πει το δυστυχώς.

Εξηγησα τι παει να πει το "δυστυχως". Οτι πρεπει να ακουμε εναν υποστηρικτη του Schumi (που εχει κανει ΤΑ ΑΙΣΧΗ) να λεει αλητη εναν αλλο οδηγο (που δεν εχει κανει ουτε τις μισες αλητειες). Η το ιδιο απο εναν υποστηρικτη του Vettel (ή αν προτιμας οπαδο της Ferrari) που δεν εχει κανει φυσικα οσες αλητειες εχει κανει ο Schumi αλλα επισης εχει δωσει πολλα δικαιωματα.

Silberpfeil έγραψε:Μήπως να βγάζουμε τους πρωταθλητές με δημοψήφισμα.

Οχι φυσικα. Οι πρωταθλητες βγαινουν με το σωστο τροπο, τους ποντους που εχει μαζεψει ο καθενας. Στα δημοψηφισματα και στα forums απλα εκθετουμε τη γνωμη μας, η οποια πιθανοτατα δεν εχει να κανει με το ποιος πηρε το πρωταθλημα.

Silberpfeil έγραψε:Ο Γερμανός βγήκε δεύτερος στο πρωτάθλημα. Μακάρι να ήμουν και εγώ ρόμπα οδηγός αν ήταν έτσι.

Και πρωτος να τερματιζε, ακριβως ιδια ρομπα θα το θεωρουσα με βαση τη φετινη του αποδοση. Αν εσενα σου κανει, δε μπορω να κανω κατι για να σου αλλαξω γνωμη. Δικαιωμα σου!

Corto Maltese έγραψε:Να! στα λέει ο παραπάνω, στα λέω και γω ευγενικά. Όσο και να θες να μηδενίσεις 4 κούπες και 4 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας επί του Παγκόσμιου Πρωταθλητή team mate του, αυτό πολύ απλά δε γίνεται. Και όσο το συνεχίζεις γίνεσαι από γνώστης του σπορ, καρικατούρα.

Δε μηδενιζω τιποτα. Εκανε και καλες χρονιες ο Vettel. Απλα οι καλες ηταν χωρις καμια πιεση και οσο ειχε πιεση (απο το Ric και τα 2 τελευταια χρονια) εκανε κακιστες χρονιες.

Οσο για το χαρακτηρισμο καρικατουρα, οταν το αποδειξεις με επιχειρηματα θα το δεχτω αδιαμαρτυρητα. Αλλα "οι 4 κουπες" και "εκανε κακο μονο στον εαυτο του ο Vettel" δεν αποτελουν επιχειρηματα!

Corto Maltese έγραψε:Σε λίγο θα μας πεις ότι ο Φέτελ φταίει και για το θάνατο του Σένα ή του Κλαρκ. :roll:

Μη σου πω και για το θανατο του JFK :s_tongue

panos2171 έγραψε:Ποιους 4 έβγαλε ταυτόχρονα εκτός και γιατί απαραίτητα τους έβγαλε ο Φεττελ;

Τον εαυτο του, τον Kimi, το Max και τον Alonso. Αν θες βγαλε ενα τρυγονι (τον εαυτο του) και κρατα τα αλλα 3. Το ποιος ευθυνοταν για το πατατρακ στην εκκινηση της Σιγκαπουρης, δε θα το σχολιασω καν. Το θεωρω περιττο.

Τεσπα μαγκες, το ξεχειλωσαμε παλι και κουρασαμε τους παντες! Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο. Ετσι και αλλιως ολοι λεμε τα ιδια και τα ιδια εδω και καμποσα μηνυματα, με διαφορετικα λογια καθε φορα!
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#549969 George, το "δυστυχώς" ήταν λάθος. Καμία εξήγηση. Όχι μόνο οι υποστηρικτές του Michael αλλά και οι υποστηρικτές του χειρότερου εγκληματία δεν νοείται να μην μπορούν να μιλήσουν. Τι θα κερδίσουμε από αυτό δηλαδή; Και συγγνώμη, δεν θέλω να γίνω αγενής, αλλά ποιος είμαι εγώ και εσύ για να βάζουμε σταθερές για το ποτέ κάποιος έχει δικαίωμα να υποστηρίζει τι στην F1. Δηλαδή και κάποιοι να ήμασταν, έχει νόημα τελικά;

Ας αφήσουμε αυτό το τοπικά στα του αγώνα της Βραζιλίας, που ήταν και ένας καλός αγώνας.

< 4A >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#549970
George_Prix έγραψε:Εξηγησα τι παει να πει το "δυστυχως". Οτι πρεπει να ακουμε εναν υποστηρικτη του Schumi (που εχει κανει ΤΑ ΑΙΣΧΗ) να λεει αλητη εναν αλλο οδηγο (που δεν εχει κανει ουτε τις μισες αλητειες). Η το ιδιο απο εναν υποστηρικτη του Vettel (ή αν προτιμας οπαδο της Ferrari) που δεν εχει κανει φυσικα οσες αλητειες εχει κανει ο Schumi αλλα επισης εχει δωσει πολλα δικαιωματα.



Τεσπα μαγκες, το ξεχειλωσαμε παλι και κουρασαμε τους παντες! Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο. Ετσι και αλλιως ολοι λεμε τα ιδια και τα ιδια εδω και καμποσα μηνυματα, με διαφορετικα λογια καθε φορα!


Προφασίζεσαι διάφορα σενάρια και γενικά φτιάχνεις ένα φανταστικό κόσμο για να κατηγορήσεις όσους δε συμφωνούν με τα λεγόμενά σου. Ξεκίνησες να τσουβαλιάζεις, κατηγορείς το εδώ φόρουμ ότι δίνει ''ασυλία'' σε Φερραρι και Φεττελ, σου λένε να διαβάσεις περσινά ποστς και δε θες (γιατί μάλλον δε σε βολεύει) , κάνεις αναφορές σε υποστηρικτές του Φεττελ αμέσως σε διέψευδουν και το προσπερνάς. Τώρα βάζεις στο παιχνίδι και το Σουμάχερ απλά για να βρεις τρόπο ΠΑΛΙ να κατηγορήσεις.
Αυτό που θες είναι να λένε οι άλλοι ότι λες και εσύ που φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Τα χεις βάλει σχεδόν με όλους όσους συμμετέχουν στο τοπικό της F1 και σίγουρα δεν είναι όλοι φερραρικοί οπότε μάλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#549995 https://www.instagram.com/p/BqHd_xkhRsg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=6fgs7bcn847p

:lol:

Μυρωδια δεν πηρε... :help:
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 15 Νοέμ 2018, 03:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#549996 Σταχυολογώ στα γρήγορα από τις τελευταίες 2 σελίδες:

George_Prix έγραψε:Δε θα μπω στη διαδικασια να διαβασω παλια τοπικα. Εχω βγαλει τα συμπερασματα μου απο τα οσα εχω δει μεχρι τωρα. Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι ετοιμοι να σταυρωσουν τους αντιπαλους οδηγους και περνανε στο φλου τα χαλια των αγαπημενων τους.

Δε μιλησα για λατρεις του Vettel. Μιλησα καμποσες φορες για Φερραρικους. Οι οποιοι ενω ειναι ετοιμοι να κρεμασουν τον καθε αντιπαλο οδηγο, περνανε στο ντουκου τα αισχη των οδηγων της ομαδας τους.

Οι ιδιοι που σταυρωνουν τους αντιπαλους οδηγους για το παραμικρο, κανουν γαργαρα οτι αφορα την ομαδα τους και τους οδηγους της.

κανενας φερραρικος δεν αναφερθηκε στην αλητεια του Vettel στο ζυγισμα ουτε στο λαθος που εκανε στον αγωνα. Οσον αφορα τους αντιπαλους οδηγους, δεν αφηνουν τιποτα να πεσει κατω...(...) αλλα σιγουρα οι περισσοτεροι το κανανε εντελως γαργαρα και κολουσαν μια ακομα φωτο του Μιχαλακη πισω απο την πορτα του δωματιου τους.

Οτι πρεπει να ακουμε εναν υποστηρικτη του Schumi (που εχει κανει ΤΑ ΑΙΣΧΗ) να λεει αλητη εναν αλλο οδηγο (που δεν εχει κανει ουτε τις μισες αλητειες). Η το ιδιο απο εναν υποστηρικτη του Vettel (ή αν προτιμας οπαδο της Ferrari) που δεν εχει κανει φυσικα οσες αλητειες εχει κανει ο Schumi αλλα επισης εχει δωσει πολλα δικαιωματα.


Θα σε σοκάρω, αλλά δεν φαίνεται να συνειδητοποιείς ούτε καν ως ενδεχόμενο ότι κάποιοι χεστήκανε για ομάδες κλπ. Συμπεριφέρεσαι ως τόσο Τάκης Τσουκαλάς που τα βλέπεις όλα μέσα από ένα παραμορφωτικό γυαλί νομίζοντας ότι οτιδήποτε γράφει ο άλλος είναι για να δικαιολογήσει την ομάδα "του". :sleep:

ΥΓ: για να μη χάνουμε το βλέμα από τη μπάλα, αυτό που χαρακτηρίζεις ως 'λαθάκι' του Verstappen είναι ότι -μεταξύ άλλων- επιτέθηκε σε άλλο οδηγό μετά τον αγώνα. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#550009 Δε θα απαντησω παλι οσον αφορα τα 2 μετρα και 2 σταθμα που εχουν μερικοι. Ειπα την αποψη που εχω βγαλει μεχρι τωρα (sorry αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω παλιοτερα τοπικα) και ΜΑΚΑΡΙ να κανω λαθος. :)

Αλλα επιβαλλεται να απαντησω στο εξης, γιατι παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου:
Silberpfeil έγραψε:George, το "δυστυχώς" ήταν λάθος. Καμία εξήγηση. Όχι μόνο οι υποστηρικτές του Michael αλλά και οι υποστηρικτές του χειρότερου εγκληματία δεν νοείται να μην μπορούν να μιλήσουν. Τι θα κερδίσουμε από αυτό δηλαδή; Και συγγνώμη, δεν θέλω να γίνω αγενής, αλλά ποιος είμαι εγώ και εσύ για να βάζουμε σταθερές για το ποτέ κάποιος έχει δικαίωμα να υποστηρίζει τι στην F1. Δηλαδή και κάποιοι να ήμασταν, έχει νόημα τελικά;

Φιλε θεωρω τον εαυτο μου δημοκρατικο ατομο. Δεχομαι τη γνωμη του καθενος, ακομα και αν διαφωνω. Για αυτο εβαλα εντος εισαγωγικων το "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" να μιλανε.... Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πει οτι θελει και ολοι κρινομαστε απο τους υπολοιπους. Απλα θεωρω αδικο να κατηγορει καποιος για αλητεια το Verstappen που εκανε καποια οδηγικα λαθη και ο ιδιος να μην εχει πει κουβεντα για το Schumi (και μαλιστα να τον λατρευει) που εκανε καμποσες ΣΚΟΠΙΜΕΣ αλητειες (οχι οδηγικα/ανθρωπινα λαθη).

Και επισης πρεπει να απαντησω σε αυτο:
Zorz έγραψε:...για να μη χάνουμε το βλέμα από τη μπάλα, αυτό που χαρακτηρίζεις ως 'λαθάκι' του Verstappen είναι ότι -μεταξύ άλλων- επιτέθηκε σε άλλο οδηγό μετά τον αγώνα. :dizzy:

Δεν ξερω αν διαβασες τα posts μου, αλλα ειπα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ οτι διαφωνω με τη σταση του Max. Δε μου αρεσε που εβρισε, δε μου αρεσε το κωλοδακτυλο που εκανε, δε μου αρεσε που εσπρωξε τον Ocon, δε μου αρεσε που δεν εδειξε μεταμελεια ακομα και αργοτερα που ηταν πιο ηρεμος και επισης δε μου αρεσαν οι δηλωσεις του Horner (που ειπε οτι ηταν τυχερος ο Ocon που εφαγε μονο μερικες σπρωξιες). Μπορει να ειμαι κολλημενος οπαδος, αλλα ειμαι ηθικο στοιχειο και δε γουσταρω να βλεπω τετοια καφριλικια.

Το σχολιο μου οσον αφορα το "λαθακι" του Max αφορα το αγωνιστικο συμβαν/ατυχημα και οχι τα οσα ακολουθησαν!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#550013
Y.V έγραψε:https://www.instagram.com/p/BqHd_xkhRsg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=6fgs7bcn847p

:lol:

Μυρωδια δεν πηρε... :help:


Θεος ο Kimi. Γουσταρω το βλεμα του!!!!!!! btw αυτο το χαμογελο που βλεπουμε στο video, θεωρειται ξεκαρδισμα στα γελια για τον Kimi. Δηλαδη δε θα δουμε ποτε τα δοντια του Kimi οταν γελαει. Τοσο ακριβως γελουσε και πριν 10 χρονια οταν ειχε σηκωσει την κουπα :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#550337
Άβαταρ μέλους
By fokion
#551123 τωρα καταφερα να το δω...

για το περιστατικό???? Χμ... ναι οκ Οκον ολο δικό του αλλα και οπως ειπε ο Λουης ειχε περισσότερα να χασει και τα εχασε...
Απο την αλλη, οταν η αδρεναινη του εχει χτυπησει κοκκινο επι τοσους γυρους συνηπολογιζοντας παλι και την ηλικια του θεωρω εως και "φυσιολογικές" τις σπρωξιες.....

O βεττελ μαλλον ειχε μεινει στον προηγουμενο αγωνα, παντως σε αυτον δεν ηταν εκει....
ο κιμι.... κιμι... αν δε στραβωσει το συμπαν θα το τσιμπισει το βαθρο...

all in all
o μαξ εδειξε το ταλεντο του ( και την ανωριμη πλευρα του παραλληλα) και η ρεντμπουλ οτι αν εστω το Ηοντα ειναι της προκοπής εστω ισαξιο με ρενω εχουν το "συστημα" να παρουν βαθρα.....