Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#542031 φοβερη ευαισθησια τα Γερμανα με τους ρυπους :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#542035 + Ένας έξυπνος τρόπος να απομακρύνεις την πλέμπα των νότιο & ανατολικών από τις πόλεις σου και να πουλήσεις αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#542036
dimviii έγραψε:φοβερη ευαισθησια τα Γερμανα με τους ρυπους :inlove:


Και όχι μόνον αυτοί...

Tο Λονδίνο πρόσφατα επέβαλε τέλος εισόδου στους οδηγούς παλιών αυτοκινήτων. Ετσι, τα βενζινοκίνητα Euro 3 ή πετρελαιοκίνητα Euro 5 και παλιότερα αυτών που θα μπαίνουν στο κέντρο της πόλης καλούνται να καταβάλουν σε καθημερινή βάση ένα αρκετά υψηλό τέλος εισόδου (21,5 λίρες). Παράλληλα, στο Βερολίνο, στο Ντίσελντορφ, στις Βρυξέλλες και το Aμστερνταμ θα απαγορευtεί η κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων τεχνολογίας Euro 4 και παλιότερων. Στο Μιλάνο, λόγω των υψηλών ποσοστών ρύπανσης, οι οδηγοί βενζινοκίνητων αυτοκινήτων Euro 2, πετρελαιοκίνητων Euro 4 και παλιότερων, οφείλουν να πληρώνουν τέλος εισόδου που ανέρχεται στα 5 ευρώ ημερησίως. Οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου με παλιότερα αυτοκίνητα πληρώνουν μειωμένο τέλος 2 ευρώ ανά ημέρα, ενώ τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εισέρχονται δωρεάν και τα υβριδικά εξαιρούνται ως την 15η Οκτωβρίου 2019.


https://www.protothema.gr/greece/articl ... diesel-ix/
Άβαταρ μέλους
By mirage
#542051
mousatos έγραψε:+ Ένας έξυπνος τρόπος να απομακρύνεις την πλέμπα των νότιο & ανατολικών από τις πόλεις σου και να πουλήσεις αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας.
Can you elaborate please?
Άβαταρ μέλους
By mirage
#542113 Εχμ που γίνονται όλα αυτά και τι σχέση έχουν με την απαγόρευση. Κάτι χάνω.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#542123 Εχμ, μηπως να κρατηθει το νημα σχετικα καθαρο και να μην χανετε ο μπουσουλας;
Το σκεπτικο του συγκεκριμμενου θεματος ειναι να αναφερονται απαγορευσεις και λοιπα σχετικα που μπορει να αποφασισει να κανει ενα ταξιδι οδικως με το οχημα του ενας συνφορουμίτης ή ενας αναγνωστης.


< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#542124 Δεν είναι σοβαρά πράγματα να αποκλείεις euro 4 και euro 5 από τις πόλεις . Τι σου φταίει ο καταναλωτής που πλήρωσε για κάτι που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί και τιμωρείται αυτός αντί του κατασκευαστή και αυτού που τον επέβλεπε. Αν κόπτονται τόσο πολύ για την υγεία και όχι για τις τσέπες των αυτοκινητοβιομηχανιών ας βάλουν ισόβια μέσα τους διευθυντές των εργοστασίων και των ελεγκτικών υπηρεσιών ή να τους επιβάλουν δωρεάν αντικατάσταση οχημάτων με εγγυημένη κίνηση παντού , σε κάθε πόλη για 10-15 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#550263 Σας παρουσιάζω γεμάτος υπερηφάνια για τον πράσινο φασισμό (ποιό πολιτισμένα Οικολόγοι) τα νέα εις την ελληνικήν.

Γερμανικό διοικητικό δικαστήριο αποφάσισε πως το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας πρέπει να απαγορεύσει την κυκλοφορία σε παλαιότερα οχήματα ντίζελ από τις πόλεις Gelsenkirchen και Essen, συμπεριλαμβανομένου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Α40. Οι πόλεις βρίσκονται στην περιοχή του Ρουρ, μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γερμανίας.
Το στοιχεία για απαγόρευση κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομο εμφανίζεται για πρώτη φορά και θα τεθεί σε ισχύ την επόμενη χρονιά. Η απόφαση ελήφθη μετά από προσφυγή στη Δικαιοσύνη από την ομάδα περιβαλλοντικών λόμπι του DUH.
Ο δικηγόρος του DUH, o Remo Klinger, επαίνεσε την απόφαση, λέγοντας ότι "ο καθαρός αέρας είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα που πρέπει να εγγυηθεί το κράτος".

Nα θυμίσουμε πως άλλες γερμανικές πόλεις που έχουν επιβάλλει επίσης επιλεγμένες απαγορεύσεις ή αναμένουν τα αποτελέσματα των προσφυγών σε προτεινόμενες απαγορεύσεις, είναι η Φρανκφούρτη, το Άαχεν, το Βερολίνο, η Στουτγάρδη, η Κολωνία, η Βόννη, το Ντίσελντορφ και το Μάιντς.

Όλες οι παραπάνω αποφάσεις ελήφθησαν ύστερα από μια αρχική απόφαση-ορόσημο από το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Γερμανίας το Φεβρουάριο που άνοιξε το χορό των προσφυγών και των απαγορεύσεων.


Πηγή: https://www.drive.gr/news/kosmos/german ... initodromo


ΥΓ: Είναι και τα Euro 5 στην απαγόρευση :inlove: :inlove: και τα βενζινοκίνητα Euro 1-2 που οι άσχετοι δημοσιογράφοι δεν μπαίνουν στον κόπο να γράψουν ολοκληρωμένο άρθρο... :rant: :rant: :rant:

ΥΓ 2: Τροποποίησα τον τίτλο του θέματος γιατί από αυτοκόλλητα κατηγοριών ρύπων καταντήσαμε σε απαγόρευση, αν υπάρχει καλύτερη ιδέα για τίτλο είναι ευπρόσδεκτη
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#550318
Thomas_C200K έγραψε:ΥΓ: Είναι και τα Euro 5 στην απαγόρευση :inlove: :inlove:

Τέλεια, επιτέλους θα έχουμε πρόσβαση σε φτηνά μεταχειρισμένα. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#550413
mousatos έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:ΥΓ: Είναι και τα Euro 5 στην απαγόρευση :inlove: :inlove:

Τέλεια, επιτέλους θα έχουμε πρόσβαση σε φτηνά μεταχειρισμένα. :metalo:

Οποτε θες μου λες να σου βρω :iconcool: , ηδη εχω κανει κινησεις σε φιλους :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#567404 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Όπως είχα γράψει παραπάνω για Φρανκφούρτη θα είχαμε κάτι απαγορέυσεις, προς το παρόν δεν ισχύει τίποτα γιατί έχουν κάνει έφεση οπότε κινούνται όλα κανονικά προσωρινά :inlove: