Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#548139 Σημερινό. Ρωσικό Flanker δείχνει σε αμερικανικό EΡ3 τα όπλα του, καθώς το προσπερνάει πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, σε διεθνή εναέριο χώρο. Το USN κάνει λόγο για επικίνδυνη πρόκληση της Ρωσικής Π.Α. που έβαλε σε κίνδυνο το α/φ και τους αεροπόρους του:

Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#548703 Ερώτηση, είναι σωστό να κλείσω θέση σε έξοδο κινδύνου (που είναι ποιό άνετες) για την μητέρα μου ή να σεβαστώ αυτό που γράφει το εισιτήριο για περίπτωση κινδύνου, κλπ?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#548712 Έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, κινητικότητας κλπ η μητέρα σου;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#548715 Νομιζω οτι ετσι κ αλλιως δεν αφηνουν ηλικιωμενους σε αυτες τις θεσεις..
Αν δεν κανω λαθος ,πρεπει να γνωριζεις κ αγγλικα... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#548718 Πρόβλημα υγείας ή κινητικότητας δεν έχει. Μόνο το κλασσικό με την μέση της :lol: .
@Giannik αγγλικά και γαλλικά μιλάει άριστα η μητέρα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#548778 Το θέμα είναι ότι έγκειται στη διακριτική ευχαίρια του cabin crew ποιός θα καθίσει σε έξοδο κινδύνου, αν κατά τη κρίση τους ο επιβάτης δεν είναι ικανός να ανοίξει τη πόρτα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#549164 Αεροδρόμιο Ιπποκράτης: Στο +14,6% συνολικά η σεζόν με 1.177.012 αφίξεις, οριστικά στην 4η θέση πανελλαδικά η Κως!
Για πρώτη φορά έχουμε εξαψήφιο αριθμό αφίξεων τον Οκτώβριο, μια επίδοση που προσεγγίζει τις επιδόσεις Μαϊου των προηγούμενων ετών και δείχνει προς την κατεύθυνση επιμήκυνσης της σεζόν. Συνολικά το 2018 έκλεισε με 1.177.012 διεθνείς αφίξεις, σημειώνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ και επιτυγχάνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (στη δεύτερη πλέον θέση βρίσκεται το 2014 και στην τρίτη το 2017). Στα αξιοσημείωτα το ότι η Κως επανέρχεται στην τέταρτη θέση πανελλαδικά σε διεθνείς αφίξεις, πίσω μόνο από Ηράκλειο,Ρόδο και Κέρκυρα, αφού ξεπέρασε τα Χανιά, τα οποία έκλεισαν τη σεζόν με 1.159.958 διεθνείς αφίξεις.
Έχουμε και ιστοσελίδα πλέον,για πρώτη φορά!
https://www.kgs-airport.gr/el
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#549351 "Ταξίδεψα" και στο STB terminal, μακρύυυυυς ο δρόμος :lol: Μόνο lowcost θα πηγαίνουν εκεί ή και Aegean ;
Άβαταρ μέλους
By fot
#549380 Ταξιδεύω πρώτη φορά με Ryanair. Υπάρχει αυστηρότητα στο μέγεθος των χειραποσκευών; Το backpack μου ας πούμε, είναι μια μεγάλη Herschel. Είναι πάνω από το όριο πλάτους κατά ~8 εκατοστά. Θα μου κάνουν θέμα;

Επίσης μικρή βαλίτσα δεν έχω. Σκοπεύω να πάρω μια. Τι προτείνετε;


< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#549382 Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μπορεί να την γλιτώσεις, μπορεί και όχι. Εγώ, που δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα, την... πάτησα με την Air France, από Γαλλία Ελλάδα κιόλας (έχοντας ταξιδέψει με την ίδια βαλίτσα!).
Ήταν απλώς το χερούλι της βαλίτσας που εξείχε και μια #@$!@#$ δεν με άφηνε να ταξιδέψω αν δεν πλήρωνα να την βάλω στο drop-off!
40€ κιόλας! :s_cry
Τελικά, επειδή είχα μπόλικο χρόνο, περίμενα απλώς ν' αλλάξει βάρδια και πήγα και πέρασα μετά χωρίς πρόβλημα, αλλά στην επιστροφή, πήρα μια μικρή καμπίνας και φροντίζω να χωρέσω τα πράγματά μου εκεί για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#549384 Ωραία. Και επιστρέφω με Air France. Ελπίζω να μην έχει διαφορά με την Aegean (όχι ότι μπορώ να κάνω πολλά).

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#549385 Στο μέγεθος της βαλίτσας; Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά περισσότερο είναι θέμα εταιρείας και αεροδρομίου. Η Aegean γενικώς δεν ασχολείται ιδιαίτερα, η Air France στο Παρίσι, ασχολήθηκε...
:ninja:
Επειδή λοιπόν δεν βγάζεις άκρη, το μόνο που μπορώ να προτείνω, είναι να είσαι... σύμφωνος με αυτό που λένε, αλλιώς, παίζει να το πληρώσεις... χρύσο κάποια στιγμή το παραπάνω.
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#549442
Anonymous Founder έγραψε: Η Aegean γενικώς δεν ασχολείται ιδιαίτερα,


εγω τοσα χρονια ειμαι με μια χειραποσκευη στο εισιτηριο,και εχω και μια βαλιτσα.Μια φορα κομπλαρε το συστημα με μια περιεργη *στα Χανια.Ολες τις αλλες φορες το πολυ-πολυ να μου την εβαζαν στο αμπαρι.Μιλαμε για πανω απο 50 πτησεις το ετος,επι πολλα χρονια.Οντως ειναι ελαστικοι στην Aegean.


* οπου εδωσα την βαλιτσα στον επομενο επιβατη που ηταν στη σειρα και μπορουσε να εχει αλλη μια αποσκευη,μπροστα στα μουτρα της.
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#549448 Πέρσι τον Μάιο :
pierce21 έγραψε:
Επίσης, προ εβδομάδος στο Χίθροου με aegean , μου ζύγισαν στο GATE την χειραποσκευή :help: . Έχω πετάξει σε όλη την ευρώπη με αυτή τη βαλίτσα ( είναι οι γνωστές fix διαστάσεις), ποτέ μου δεν έχω δεί να ζυγίζουν στο gate ...

(#ινδοπάκης στο gate)


Το ινδοπάκης πήγαινε σε σχόλιο του Mirage σε προηγούμενο post. :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#549494 Εικόνα
εφτιαξαν ενα συστημα που υποτιθεται κλεινει εφοσον κλεισεις τον αυτοματο..αλλα συνεχιζει να λειτουργει μεχρι να δωσεις νεα εντολη cutout :dizzy: το καλυτερο απ ολα?

δεν υπηρχε documentation για το συγκεκριμενο feature :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: